- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz
Hasaggymeg #21837 üzenetére
Igaz már nincs meg a telefonom, de nekem az okozta ezt, hogy valahogy porszemcsék kerültek a lencsére (belülről) bevittem gsm boltba, srác leszedte hátlapot, hozott fülpiszkálót, végighúzta rajta, és teli volt kosszal.
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15989 üzenetére
Gyári. Hozzá sem merek nyúlni amíg nem lesz vele baj
-
mark!
őstag
válasz
rikxjeee #15943 üzenetére
Csak hogy ne nézzetek hülyének. Alvásparalízisem is többször volt már, igaz csak másodpercekre.
-
mark!
őstag
válasz
Quasi_modo #15939 üzenetére
Nem, nem urban legend. A kék pokróc, meg úgy minden ami kék, rontja a szemet és a melatoninszintre különösen kihatással van. ,,Ez az információ a retinában keletkezik a melanopszin nevű fotopigmentekben, melyek a 484 nm-es kék fényt érzékelik, és működésük az A-vitaminon alapul. A lefekvés előtt másfél órával feltett, kék színt szűrő szemüveget szintén használják alvászavar ellen." (Wikipédiáról van
) És tényleg durva, hogy amióta esténként telefonozok, nem álmodok annyit.
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15930 üzenetére
Én I4-ről váltottam, és amióta ezt használom (a telefont) nem annyira fáj a szemem. Habár az I4 technikailag már elvult, 5éves telefon azért, lehet ezmiatt nem fáj. Fene tudja
-
mark!
őstag
Most feltöltöttem teljesen, kíváncsi vagyok stamina nélkül meddig bírja úgy, hogy megvan nyitva több alkalmazás, zene megy meg megy minden
-
mark!
őstag
válasz
sanyi0627 #15908 üzenetére
Persze ez körülményektől is függ. Nekem a Z-nél egyszer került sor egy véletlen merítésre (fürdőkád mellett mentem, és kicsúszott alólam a szőnyeg. Hogy hogy, azt nemtudom, ne kérdezd
)és megmerült a habos vizecskében. Nem ázott be, de utánna érdekes volt a hangja. Persze csak meg kellett fújkálni
-
mark!
őstag
Valaki elmagyarazna ezt nekem, hogy a lifelog hogyan meri a pulzust meg a lepesszamot? A jatekido miatt kezdtem el hasznalni (monitorozni kell, hogy mennyit jatszok 1heten
), de megakadt rajta a szemem, hogy setaltam vagy 2km-t, es 2lepes van. Pulzust meg ki se irja...
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15862 üzenetére
Az alföldi trógerok
Betűtípusok nincsenek az alapon kívűl??
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15860 üzenetére
Az jó
Nem adták még közre, hogy mikor jön az eszközeinkre a MM??
-
mark!
őstag
Az az 53MB ram lehetséges?
Szerintem nem
-
mark!
őstag
válasz
pirosvilamos #15781 üzenetére
Akkor ugyanaz a problémád mint nekem. Kipróbáltam whatsappal is, elsötétül.
-
mark!
őstag
válasz
Williamgrant #15777 üzenetére
Na jó, de ez minek a hibája? Írjak supportnak?
-
mark!
őstag
Feltűnt, hogy messengeres hívásnál elsötétül a kép, pedig a telefont a kezemben tartom, és nem takarja semmi az érzékelőt. Rendes hívásnál semmi, viberesnél sincs gond, csak messengeresnél. Mi lehet az oka?
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15725 üzenetére
Arra hát
-
mark!
őstag
Te jo eg... Most leszedtem en is a 360-at, es letoroltem a Contest Of Champions-t. 570mb-nyi fajl maradt volna a telefonon ha nincsen a 360. Ez mire jo? Es utolag hogy lehet torolni?
-
mark!
őstag
válasz
Quasi_modo #15693 üzenetére
Nekem sikerült
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15674 üzenetére
2013-as, és azért valljuk be, egy elég jó kis telefon! De érdekes, hogy úgy csinálják meg, hogy ha esetleg sikerül is rákalózkodni (nemtudom lehetséges-e), akadjon rajta.
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15672 üzenetére
Hogyhogy a Z nem kapja meg? Mindenesetre örülök azért hogy lecseréltem azt a tepsit
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15637 üzenetére
Ó, köszi, akkor gyorsan fel is rakom
-
mark!
őstag
válasz
holozis_HUN #15632 üzenetére
Android 5.0.1-van rajta. Frissítsek?
-
mark!
őstag
Képernyőrögzítésnél nem lehet csak a játék hangját venni?
-
mark!
őstag
A telefon melegedésével nem lehet valamit kezdeni? Esetleg vezessek be a házba valami patakot, és a patakhűtés segít rajta?
-
mark!
őstag
Sziasztok! A gyári videófelvevőnél nem lehet valahogy a mikrofont kikapcsolni? Vagy ezt utólag csináljam meg??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest