Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Vásárlás előtt állok. Eddig eszembe sem jutott a Sony valahogy
Lenne 1-2 kérdésem.
A gyári launcherben lehet 5*5 ikont kirakni egy képernyőre, vagy még mindig a 4*5 a limit?
Létezik hozzá vékony műanyag, szilikon tok, ~0.5, 0.4 mm, ami nem gátolja nagyon a gombok elérését?
Köszönöm -
t.imi
addikt
válasz Tarantula33 #6628 üzenetére
Ha ez az, akkor nem. + fólia és kendő is jár mellé [link]
szagabor köszönöm a gyorsat. Nem értem, miért olyan nagy gond a gyártóknak ezt megoldani.
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Két kérdés
Jól látom, hogy nem létezik normális autóstartó a Z2-höz, csak az univerzálisak még gyáriban is?
Ill. kamerában miért nem tudom aktiválni a HDR és SCN-t? Manuális módban van, mégsem. -
t.imi
addikt
válasz toto0569 #6675 üzenetére
Ha nincs minőségromlás, felesleges is. Jobb elküldeni 10*3 mega képet, mint 10*6.3-t.
Tegnap lőttem 1-2 képet az Andrássy úton. Hát, este autó ill. manuál módban nem csöppentem el tőle.Nem, nem érdekel. PÜ-t sem küldtem
Az ART (?) -hoz csak roottal lehet hozzáférni vagy nem akkora durranás, hogy foglalkozni kelljen vele?
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz plesotamas #6718 üzenetére
Köszi a gyorsat. Remélem addig meg lesz, semmi kedvem hekkelni, meguntam s3-nál
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Használt gépezet vásárlásakor mire kell, érdemes odafigyelni?
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni. Használt masina vásárlásakor mire kell odafigyelni, hogy ne essek hasra?
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Újra beneveznék egy Z2-re. Elsősorban az érdekelne, kameránál még mindig 8mp az automata üzemmód és HDR képek max határa, ill ha beállítom 1x, 20mp-re és kilépek a kamera appból, indításnál újra 8mp kiváló automatikus mód fogad?
-
t.imi
addikt
válasz m_balint2002 #15540 üzenetére
Köszönöm a teljes felvilágosítást Ha pl alkalmazásváltóval bezárom és újra indítom képernyőről, akkor is megmarad az előző beállítás?
-
t.imi
addikt
válasz m_balint2002 #15543 üzenetére
Köszönöm nektek. Volt annyi telefon nálam az elmúlt évben, hogy nem emlékeztem rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest