Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsahus
tag
válasz
Adrián0419 #41143 üzenetére
Poweramp frissítése óta jelentkezik nálam is ez a dolog. Szerintem használj mást egy újabb frissítésig (ilyenkor jól tud jönni a jó öreg walkman app
) és csak utána selejtezd az applistádból.
-
kacsahus
tag
válasz
norbert1998 #36377 üzenetére
Detto, nálam is ez volt
Vissza is raktam a gyárit (úgyis régen látott már a telefon gyári stock romot
), de hiányzik a CM
-
kacsahus
tag
Üdv!
Azzal kapcsolatban tud valaki mondani valamit, hogy cm11 (bagyusz féle, friss 4.4.4) alatt a google szolgáltatások miért megy folyamatosan? :S A legfrissebb gapps-ot raktam fel hozzá, ha ez jelent valamit. Próbáltam keresni, több 100hsz-t visszalapoztam, de nem találtam rá magyarázatot -
kacsahus
tag
Üdv!
Lehet már volt témaként (használtam a keresőt, de nem találtam, mielőtt valaki levenné a fejem
), de hogyan lehet Slimkatben a lockscreenen widgetet változtatni?
-
kacsahus
tag
válasz
Marcello83 #29690 üzenetére
Érdekes, én is az általad említett ROM-ot használom és kezdetektől fogva működik az ébresztő és óra appja. A hiba nálad van nem a ROM-ban
-
kacsahus
tag
válasz
norbert1998 #29289 üzenetére
Engem is kidobott rr3-ból
Először azt ART-ra fogtam, de dalvikban is kidobott ugyan úgy. Megy vissza egyelőre a purexperience.
-
kacsahus
tag
válasz
predator00 #29270 üzenetére
Nálam is most produkált pont egy ilyet, hátsó reset segített csak
-
kacsahus
tag
CM11: gapps light felrakása után com.google.android.gsf.login az, ami nem megy
Mi lehet a gond?
-
kacsahus
tag
válasz
norbert1998 #29237 üzenetére
A light, inkább a másik kéne? :/ Nincs art benyomva, egyelőre ez legyen megoldva aztán crasheltetem a rendszert
-
kacsahus
tag
válasz
norbert1998 #29234 üzenetére
Play szolgáltatások hibát ír ki újraindításkor :S gapps fent, mi lehet a gond?
-
kacsahus
tag
CM11 alatt hogy lehet a google fiókból a névjegyeket beszinkronizálni? Az istenért sem akar megjelenni
-
kacsahus
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a jelenlegi dolphin browser 11 előtt milyen verziószám volt pontosan? Nem tetszik ez az új UI :S (Az tiszta, hogy 10, de 10. hanyas?) Előre is köszi -
kacsahus
tag
válasz
norbert1998 #27194 üzenetére
Ha jól olvasom existenz-t használsz, abban én is tudom, hogy nincs
-
kacsahus
tag
Kérdés, 201-es frissítéssel javítottak azon, hogy eltűnjön a feloldóról az a nyavalyás felirat, hogy hova húzzam az ujjam? Vagy ne várjak ilyesmire
-
kacsahus
tag
válasz
anderledani #24020 üzenetére
Az volt nekem is az első, hogy levettem gsm-re (még mikor először elkezdte a mókát), de az sem hozott észrevehető változást. Szomorú, hogy a mai világban le kell mondani a 3G-ről, hogy ember telefonja bírja
-
-
kacsahus
tag
válasz
callmeakos #23815 üzenetére
Ettől tartottam én is
Valaki, akinek még hasonló tapasztalata van? Vagy pont, hogy teljesen ellenkező tapasztalata?
-
kacsahus
tag
Nem mondom, hogy sz@r a 4.3, meg vagyok vele elégedve, de ez a RAM kezelés...a 4.1-en játék (defense zone 2HD)+zene kombó simán ment, most zene kilő (poweramp), de még az érintő gombokat is kidobja a rendszer
-
kacsahus
tag
-
kacsahus
tag
Üdv!
Voltam ma bent a T-nél, mert van némi leválás a szegélyen (természetesen nem esésből adódóan
). Bepróbáltam, hogy hátha beveszik gariba, vizsgálgatták mikroszkóp alatt és mondták, hogy tényleg nyoma nincs esésnek (
) szóval fel kell küldeni gariba a sonyhoz. Véleményetek szerint az gond lehet, ha rajtahagyom a már felflashelt 4.3-at a T-s telefonomon és úgy kerül fel? Félek, hogy ettől hisztiznek majd
-
kacsahus
tag
válasz
counterbill #21455 üzenetére
Nekem ezt csinálja a naptárral :/
-
kacsahus
tag
Nálatok működik a naptár (gyári) alkalmazás? Nekem 4.3 alatt rányomok és le is áll :S
-
kacsahus
tag
válasz
szanozs #20242 üzenetére
Nekem is ez volt először. Telepítésnél win7 kompatibilitásban csináltam, fel is ment, el is mentettem, ott volt az SP. Következő SUS indításnál megint nem volt ott. Aztán jöttem rá, hogy magára az exe-re is be kell állítani a kompatibilitást. Azóta ott van, ahol lennie kell
-
kacsahus
tag
Bocs, lejárt a szerkesztésem, a winupdate megoldotta helyettem
-
kacsahus
tag
válasz
l.skywalker #19643 üzenetére
Együtt érzek
-
kacsahus
tag
válasz
Balázs1621 #18004 üzenetére
Dede, kevesebb, mint 2 hét alatt az egyik sarka egyből odalett, a napokban "tört" le a másik sarka is
-
kacsahus
tag
válasz
counterbill #17088 üzenetére
Adná Isten
Jobban várok most már a CM-re, mint a 4.3-ra
-
kacsahus
tag
válasz
counterbill #16510 üzenetére
Semmi sem lehetetlen
Lehet a sony fejlesztői belehúznak most és amint kapjuk az OTA frissítési értesítést a 4.3-ról rá pár másodpercre már jön a 4.4.2 is
-
kacsahus
tag
válasz
counterbill #16508 üzenetére
Megnyugodtam
Már kezdtem beleélni magam, hogy de kis cuki ez a sony, hogy lehet már 4.4-gyel lep meg minket
De gondolhattam volna, hogy van, ami sosem változik
-
kacsahus
tag
Ez most valami vicc?
Az ott a videóban egy SP -
kacsahus
tag
Üdv. A következőt vettem észre.
Az utóbbi napokban teszt alá vetettem a telefont. 2G-n használtam a telefont akku kímélés végett, ám most pár napra átállítottam 3G preferáltra. Ugye a wackelock miatt jelentősen megnőtt (az Energiagazdálkodás szerint) az "Android operációs rendszer" nevezetű szolgáltatás, a Gsam szerint a Kernel (Android OS). Visszaállítottam 2G-re, abban az esetben viszont beindult a Google Play szolgáltatások, nem is kicsit, lekörözte vetéjtársát az OS-tVan bármi anomália, hogy ezek állhatnak esetleg kapcsolatban vagy csak a "szerencsés" véletlen?
-
kacsahus
tag
Látom mélyvíz helyett ovicsoport nyílt
mindenki álljon a sarokba irgumburgum!
-
kacsahus
tag
válasz
Abmtgk #15367 üzenetére
Nekem is így kezdte, nem kell hozzá sok idő és hidd el, be fog állni
Én is megszenvedtem vele, rengeteg mindent próbáltam és most már ott tartok hogy folyamatos wifi és mobilnet használat, szinkronizálás, netezés, némi játék, atomsok telefonálás, minimum 1,5 nap, ha a némi játékot levonom, akkor 2-2,5 nap.
-
kacsahus
tag
Csatlakozom a kis csapatba, én is Grand X-et cseréltettem be
-
kacsahus
tag
válasz
PAINfájdalom #14718 üzenetére
Isten ments, hogy megvárjam
De gondoltam a nagy várakozóknak belinkelem
-
kacsahus
tag
válasz
surgyi #12688 üzenetére
Nekem nincs rootolva, se piszkálva, nem hardcore felhasználó vagyok, de, mint látod, el lehet érni jó akkuidőt
nekem a minimum a 2 nap, de inkább 3. Ebben benne van min. 4 óra kijelzőidő, folyamatos wifi/mobilnet, szinkron. Én is hasonlóképpen küzdöttem, mint most Te, de türelem és pár SUS meghozta gyümölcsét
-
kacsahus
tag
válasz
anderledani #11510 üzenetére
Örülj, hogy még a különféle Google szolgáltatások beragadását nem vélted felfedezni
Engem ma reggel fogadott egy laza 20%-os merülés repcsi módban, miszerint az éjszaka lazán beragadt (ne kérdezze senki mitől, max a levegőtől) a Google szolgáltatások-Google címtár szinkronizálása (most éppen az volt soron, amúgy a Google könyvjelző szinkronizálása szokott). Ha a teszt során szentelnél erre is némi figyelmet, majd valami következtetést, esetleg tanácsot tudnál adni rá...
-
kacsahus
tag
válasz
e-newsee #11216 üzenetére
Én ilyen célra inkább a Root Uninstallert ajánlanám, elég átlátható és sok funkcióval bír
-
kacsahus
tag
Én is jeleztem problémámat a Google szolgáltatásokkal kapcsolatban, most azonban (legalábbis a Gsam szerint) a szolgáltatásokon belül a Google könyvjelzők szinkronizálása az, amelyik előszeretettel (1ó 6p 52mp) beragad. Valakinek erre valami tipp?
-
kacsahus
tag
-
kacsahus
tag
válasz
blakey #10763 üzenetére
Én is sok mindent letiltottam már, persze olyanokat, amiket nem használok
az ilyenek, mint helymeghatározás, egyéb rezgések és hangok mind mind kikapcsolt állapotban vannak, olvastam azok káros hatásairól is
Folyamatosan követtem eddig a fórumot, az itt leírt energiaspórolási lehetőségeket már mind alkalmaztam (így sikerült az a maximális 2 napos üzemidő), de úgy gondolom, hogy ilyen használat mellett is édes kevés ez a két nap. Nem hajtok én az 5-6 napra, de egy hármat azért nem ártana kipréselni
Érdeklődhetek egy esetleges applistáról (a használt alap programokból is, gondolok itt ilyenekre, mint tartalom megosztás és társai)?
-
kacsahus
tag
válasz
SkiDev #10744 üzenetére
Nálam is ilyen hiba lépett fel, a Google Szolgáltatások egyszerűen beragad és magam sem tudom, minek a hatására, max az asztallal akarhat szinkronizálni, mert hozzá se nyúltam egész nap (tegnapi napról beszélünk). Reggel levettem a töltőről, este már sírt egy kis áramért... Valakinek valami ötlet?
-
kacsahus
tag
Tisztelt Egybegyültek!
Én is boldog/boldogtalan SP (mint telefon) tulajdonosa lettem
Egy olyan problémába ütköztem, hogy SUS-sal akartam újra húzni a telefont, ám W8.1 alatt sajnálatos módon valamiért mégse lehet (nem találja meg a szükséges összetevőket vagy mifene). Van, aki még ütközött ilyen problémába? Van rá valami megoldás, azon kívül, hogy takarítsam le és rakjak fel Win7-et, mert úgy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest