Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
válasz gabancs #2548 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy szándékosan trollkodsz itt!
Más! Egy hetes tapasztalat:
Pozítív: a teljesítmény valami eszméletlen, semmi ricegés, semmi akadás. Multitasking, böngészés, váltogatás 10-15 alkalmazás között, nagyon baba. Arról fogalmam se volt, hogy ez az adreno 320 GPU ennyit tud, rögtön rendeltem is egy kábelt a TV-hez miután kipróbáltam a PS3 kontrollert, kb. kaptam egy ouya konzolt a kezembe. Kijelző nekem tetszik, ezzel a felbontással tűéles minden. Aksija nagyon jól bírja, még eddig nem akartam letesztelni egy full töltéstől nulláig mit bír, de az eddigi teljesítmény is nagyon jó volt.
Negatív: ami egyből feltűnt, hogy a hátlap bizony ócsó műanyag, ami nem is illeszkedik teljesen. Egy régi nokiám volt eddig, de itt a max. hangerő (telefonálás közben) bizony kevesebb, fontosabb hívásokat csak headsettel vállalok be. Az automatikus fényerő valamiért nem elég dinamikus (ebben a régi ZTE blade is jobb volt), de ált. max fényerőn használom úgy is.
Egyéb: érintőképernyő problémák nekem eddig nem voltak, soha nem fagyott még le, WIFI is teljesen jó router-em minimális jelerőségre van állítva, az egész 43 m2 lakásban jó a vétel
Összegzés: 81e Ft-ot megért.
-
darkmore
tag
válasz #38464487 #2540 üzenetére
Köszi, az album állat, de a walkman-nál ezt dobja, hogy gond volt a csomag elemzésekor (imádom a magyar droidot!)
Esetleg kérhetnék segítséget másban még:
- aksi LED-es állapotjelzését hogyan lehet kikapcsolni? A fényeffektusoknál sajnos nem lehet...
- a dinamikus fényerő miért csak annyit csinál, hogy kicsit lejjebb veszi a fényerőt és utána vihetem sötétbe, napra, semmit nem változtat?(bocs ha már volt, visszaolvastam, de nem maradt meg minden infó...)
-
darkmore
tag
Kicsit kezdek bemorcanni a telóra, a hátlap rossz illeszkedése már ott tart, hogy mikor két kézzel játszok, akkor kattog, ropog a hátlap (nem izomból gyűröm, már volt 2-3 PSP és Nintendo DS-em is (most meg egy classic gameboy és egy gameboy pocket, amibe én raktam backlit-et, tehát vigyázok ezekre a cumókra)). Idegesítő..., szerintem veszek egy plusz védő lapot a hátára.
Wifi-t újra leteszteltem és azt kell mondjam, még soha nem volt a kezemben ilyen gyengus vevővel rendelkező szerkezet, sajnos nincsen sok összehasonlítási alapom, de komolyan egy 2006-os PSP-nek háromszor nagyobb volt a "vevőtávja" ...
Másik, tegnap nem tudom, hogy a meleg hülyítette meg vagy mi, de kb. 2 órán keresztül nem voltam elérhető, pedig panel 4. emelet, térerő a maximumon...
Eddig ezek a negatív tapasztalatok, pozitív még mindig az aksi és a vas (CPU+GPU).
Már nem vagyok benne olyan biztos, hogy megérte a 81e Ft-ot...
-
darkmore
tag
A WIFI fixet próbálta már valaki?
-
darkmore
tag
válasz Cruzolka #3510 üzenetére
Először kábellel kell összekötni a kontrollert, felismeri és utána megy wireless is, teljesen jól működik.
Rendeltem is hozzá egy "HDMI" kábelt, hogy a TV-re ki tudjam rakni.Az Fpse PS emulátor tökéletesen megy rajta, tuti hogy megint végigtolom az MGS, Resi 1-2, Symphon Filter játékokat, persze ha nem fő meg közben a teló, majd óvatosan tesztelgetem
-
darkmore
tag
Hogy abba a magasságos, megveszekedett... ÁÁÁ!
Most látom, hogy a jack-nél lejött a festék, a picsába direkt tokban tartom amióta megvan, persze felül nyitott, hogy a fakkba.
Még 1 hét és megérkezik hozzá egy szilikon védőkeret, hogy már nem bírta ki addig, nem igaz...
-
-
darkmore
tag
Ehh, most meg szétment a gyári kábel, amit adtak hozzá, nagyszerű, még jó hogy előtte az usb csatlakozó 2 kis "körme" lebaszta a festéket az ajzat szélénél, gyönyörű...
A gyári headset meg ugyanezt csinálta a jack ajzatnál.Viszem vissza ezt a szart és megpróbálom kicseréltetni egy fekete SP-re.
Két hete vettem, nem értem hogyan lehet ennyire supergagyi a burkolata, inkább maradt volna az alu keret festék nélkül.
-
darkmore
tag
Kellene egy kis help.
Van lehetőség úgy kirakni TV-re a teló képét, hogy ne MHL kapcsolat legyen, mert szegény telefon igencsak megfő, ha MHL-el van csatlakoztatva, ha a képernyő tükrözést akarom (ami remélhetőleg kevesebb erőforrást eszik), akkor azt mondja, hogy csatlakoztassam a kábelt, amit ha megteszek automatikusan MHL-el csatlakozik és ki is írja, hogy nem lehet tükrözni a képet.
Nekem az lenne a legjobb ha a teló ki is kapcsolná a képernyőjét és csak a TV-én lenne kép.
PS3 kontrolerrel akarok gémelni, de pl.: a PSX emulátor csak döcög így.
Láttam pár app-ot a store-on, amivel be lehet állítani, hogy a telón ne legyen kép, de ahhoz root is kell, nem akarom rootolni (még) a készüléket.Van valami gyári megoldás?
(bocs, ha hosszú voltam)
-
darkmore
tag
Kis géming tapasztalat:
SP+MHL kábel+Samu LED TV+PS3 kontroller.
Először is az MHL, mikor csatlakoztatjuk, akkor nagyon lefő a teló, akadozik az egész, szaggat, nem reagál, de lehet, hogy a TV-el nem kompatibilis 100%, mert a távirányítóval sem lehet irányítani a telót miután létrejön a kapcsolat. A kép egész tűrhető, a szélei le vannak csapkodva, de nem vészesen. Nagyon olcsó (9$) kábelt vettem, de semmi probléma a minőségével, nem volt semmilyen zavar az átvitelben, a csatlakozók strapabíróak. Sajnos alapból nem lehet lekapcsolni a teló képernyőjét, mikor csatlakoztatva van, így ha pl.: wifi-n keresztül streamelünk valami videót a TV-re, akkor le fog merülni akkor is, ha közben töltődik a kábelről, persze erre van megoldás root után.
Alapból a PS3 kontrollerrel semmi probléma, gyorsan felismeri, pöpecül működik, játéktól függ mennyire lehet egyedire beállítani, pl.: Dead trigger super! GTA Vice City-ben kb. semmi beállítási lehetőség nincs, de még így is jó. Lehet érdemes lesz készítenem hozzá egy ilyen műanyag klippert, amivel a kontrollere lehet pattintani a telefont
További TV-és tapasztalatok:
Sajnos a PSX emu (FPSe) egyáltalán nem megy, próbáltam több rommal is, de egyszerűen túl sok erőforrást eszik meg az MHL kapcsolat, remélem ezt fogják javítani, mert így kb. semmi értelme az MHL-nek.PC átiratok is nehezen döcögnek, valamint ilyenkor hajlamos ledobni a kontroller jelét, pedig a teló kb. 1 méterre van a kontrollertől, nem hinném, hogy a kékfog nem ér el addig. A GTA Vice city-t teszteltem és igencsak vissza kellett vennem a grafikából, hogy simábban menjen.
Jobb helyzetben vannak a full droidos játékok, a dead trigger max beállításokkal is teljesen simán ment, lehet érdemes lenne végre neki állnom a shadowgun deadzone-nak is. Egyetlen probléma, hogy a dead trigger menüjét nem lehet a kontrollerrel irányítani, ilyenkor oda kell battyogni a telefonhoz
Vegyes érzelmeim vannak, kicsit reméltem, hogy lesz egy jó droidos konzolom (ouyáá), de ez így karcsú, közepes. Ami kifejezetten bosszant, hogy az MHL szétzabálja a telefont, jobb lenne ha csak simán ki lehetne mirrorolni a képet a TV-re.
-
darkmore
tag
-
darkmore
tag
Engem főleg az igénytelenség zavar benne, elálló hátlap, lepattogó festék a csatlakozóknál, rossz ragasztás a front-on, de én nem voltam a toppon mikor vettem, ki kellett volna rakatnom vagy 4 készüléket és nagyítóval végignézni úgy választani.
Régi mániám se akar szűnni, az az a samu TV-el nem megy normálisan az MHL, de szerintem a TV-vel lehet a gond, mert bárhogy akarom én kikapcsolni, hogy ne akarjon "intelligens" módon csatlakozni (HDMI-CEC vagy mi a TV-én), mégis lefő a telefon mikor rányomom.
Ellentétben a 20e Ft-os LG monitoron a HDMI-re dugva vígan repeszt, csak hát jobban szerettem volna 37colon játszani, mint 23-onWifivel nekem is van néha problémám, főleg, ha összehasonlítom a nagyon gagyi kínai 7" tablettel, annak kb. duplája a hatótávja...
Ezektől eltekintve pöpec kis masina, aksi jól bírja, CPU gyors, GPU-tól még mindig hasra esek, hogy mit tud.
Talán a hasznos 4.3" kijelzőt találom már kicsinek a lapát kezemben(most egy Nexus 5 cserén gondolkodok, ami minden tekintetben upgrade, talán az aksija gyengus, de kintről olcsón jönne)
-
darkmore
tag
válasz szab13 #11179 üzenetére
Stamina mód semmit nem ér, teszteltem 1 hónapot vele, majd nélküle, semmi különbség.
Nekem mobilnet csak akkor van bekapcsolva, ha itt lóg az USB végén, legalább szinkronizál. Otthon wifi, ha közben meg kell a net, akkor bekapcsolom, használom majd kikapcs. Élég sokat játszok rajta, de jól bírja az aksija.
Mondjuk az fura, hogy nekem a frissítés előtt nem volt probléma:
- gombok mögött fekete volt a sáv, nem szürke
- nem ébred fel, csak ha 2x nyomom meg a gombot
- asztalra lerakva nem érzékeli a nyomkodást (ha töltőn van, akkor mindig jó, fura)de mióta frissítve lett, az összes probléma előjött, amivel itt mindenki találkozik...
Nem lehet erre 2.3.6-ot rakni?
-
darkmore
tag
válasz Gedeon31 #11739 üzenetére
Mondjuk a gyenge wifi, az tényleg hót gyenge wifi
Most vettem egy TP-LINK TL-MR3220 150Mbps N 3G/4G Router UMTS/HSPA/EVDO routert és kb. az 5-6 méteres körzetében van jel, utána már csak döglődik. Ellenben bármilyen más wifis eszköz vígan használja 10-12 méterről is.
-
darkmore
tag
Valaki használta már MHL kapcsolat közben ezt?
Kicsit bosszantó, hogy merült a teló miközben gémelek rajta, pedig az MHL kábel USB része a hálózati töltőbe van dugva...
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz AeSDé Team #12723 üzenetére
Üdv a csónakban!
Nekem annyi előnyöm volt, hogy volt egy PS3-am is és ahhoz két kontroller, mostanában eladtam a konzolt, de egy kontrollert megtartottam, azt 10e Ft-ért vettem anno, használtan 7-8-ért is lehet venni egy jót, kicsit lepusztultat meg 5-6-ért is.DE, szerintem egy ilyen is bőven elég:
http://dx.com/p/ipega-pg-9017-wireless-bluetooth-3-0-controller-for-ipad-iphone-smartphone-android-ios-pc-172963 -
darkmore
tag
válasz AeSDé Team #12749 üzenetére
Lehet ott paypal-el is fizetni, csak van valakinek a közeledben, posta ingyenes, ha esetleg nem fontos, hogy a telefont tartsa akkor.
Szerintem a dualshock 3-on kívül mindegyiket kell állítgatni (sőt azt is kell, ha emulátorokon játszol, vagy portolt játékokkal pl.: Jedi Knigh II)
-
darkmore
tag
válasz AeSDé Team #12757 üzenetére
Az összes olyan app ment vele nekem rögtön, ami úgymond "natív" droid, pl.: max payne, vice city, dead trigger 1-2, shadowzone, más kérdés, hogy én itt is átállítgatom a gombkiosztást.
Ahhoz, hoy más appokhoz megcsináld a vezérlést, tehát az érintőképernyő egy részét hozzárendeld egy gombhoz kell külön app, ezt nem tudja magától az SP+dualshock.
Aksihasználat:
- wireless, csak annyira terheli, mint bármely bluetooth kapcsolat
- wired: sajnos a telóról tölti a kontrollert, nem jó ötlet szerintem...Nekem eddig nagyon bevált a dualshock, most rendeltem hozzá egy navigációs állványt, amivel fel tudom fogatni a kontrollerhez a telefont, de ez már saját hülyeség
-
darkmore
tag
Hát, azért csak lassan a testtel, mert általában egy ilyen jelentős update mindig jár néhány buggal, csak szólok, hogy nehogy túlpörögjük magunkat rajta, utána pedig jöjjön a szitokáradat.
Én szerintem fel sem teszem legelsőre, majd szétnézek itt, hogy kinek mi lesz a tapasztalata vele és majd pár nap múlva.
Bocs, de lusta emberként próbálok más kárából tanulni
(addig lehet átnézek a Z topicba tanulmányozni)
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz BRIKLY #13608 üzenetére
Én így használom az SP-t, mert a samu TV nem szereti, viszont az LG monitor igen.
MHL kábel + HDMI to DVI átalakító és a hang egy sima stereó hosszabítóval a telóból a monitorba (van beépített hangszóró benne), hátrány:
- 640x480 felbontás
- hang kegyetlen szar torzított ez nem a monitor beépített cuccának a hibája, mert mikor pl.: PS3 volt rákötve akkor nagyon szép tiszta hangot adottEsetleg a felbontást tudja valaki, hogyan kellene átállítani? Monitoron nem lehet, telón meg igazából az egész MHL kapcsolat nem valami jól konfigurálható...
-
darkmore
tag
válasz l.skywalker #14796 üzenetére
Dualshock 3 konzolt nehéz lesz, de egy dualshock 3 kontroller is elég lesz
-
darkmore
tag
válasz Bambi80 #16841 üzenetére
Szerintem se vegyél fehéret, nekem kopik róla a festék és feketére, tehát valószínűleg csak fekete modelleket gyártottak és arra fújtak egy vékony semmi fehér réteget, valamint ha veszel rá ilyen butyis tokot, abból úgyis fekete a normális, mert a fehérek besárgulnak, vagy koszolódnak nagyon gyorsan és most az enyém is hülyén néz ki, mert fehér és fekete bugyiban van, most azon gondolkodok, hogy odaadom az asszonynak ezt és veszek magamnak egy feketét
Tegnap megjött az olcsó navigátor állvány és "rábefőttesgumiztam" a dualshock 3-ra, nagyon baba, van olyan játék, ahol meghagytam pár érintőképernyős gombot (menü, mentés, inventory, stb...)+átraktam minden mást a kontrollerre simán van egy PS Vita fílingje, csak mondjuk hülyén néz ki, majd még megcsinálom jobban, hogy egyszerűen rá lehessen rakni a kontrollerre és levenni (PC-én is a dualshock-al játszok). valószínű ilyen kis sínt ragasztok a kontrollerre, ami nem zavar fogás közben és abba lehet becsúsztatni majd a kis felfogatót.
4.3 meg legyen mán! Jéjjj!
-
darkmore
tag
válasz Gaberiellb #16861 üzenetére
Minden elfut rajta, ami nem ott rosszul van megírva a game és az minden eszközön rosszul fut.
Emulátorokból, azt mondanám, hogy PS1-ig minden megy szinte 100%, felette csak PSP-t próbáltam, de az nem az igazi, sok minden függ attól, hogy mit szeretnél játszani. Valamint Nintendó DS-t próbáltam, mivel ott is van touchscreen, ez egészen jól megy, de pár játéknál vannak gondok, ilyenkor matatni kell az emulátorral.
Dualshock 3-at felismeri, de először kell neki egy kábeles barátkozás, utána már felismeri egyből.
Jól használható kint a telefon menüjében is lehet vele ügyködni.
Természetesen olyan androidos játékok, ahol nincsen kontroller support, csak úgy lehet beállítani, ha felraksz hozzá egy appot, pl.: sixaxis -
darkmore
tag
válasz legenda007 #18884 üzenetére
Először kábellel kell, majd megnyomod a PS gombot a dualshockon, ezek után kábelt lehúzod, messze dobod, blueszussz bekapcs és felismeri wireless is.
Ezek után már nem kell kábellel "párosítani" az eszközöket,c sak akkor ha máshoz is használod a kontrollert, pl.: ha PS3-ban, PC-én használod, akkor utána megint kábelezni kell a telefonnal, ellenkező esetben felismeri a kontrollert egyből, ha be van kapcsolva a blueszósz és megnyomod a dualshockon a PS gombot. -
darkmore
tag
válasz legenda007 #18908 üzenetére
A leírt folyamat melyik lépésében nem talál eszközt a telefon?
-
darkmore
tag
válasz legenda007 #18947 üzenetére
Kihagytam, hogy mikor kábellel összekötöd menj be a Beállítások / Xperia, ott lesz egy opció a párosításra (DUALSHOCK 3 vez. vélküli vezérlő)
-
darkmore
tag
válasz MrSealRD #18946 üzenetére
OFF:
Azért ne menjünk már el ilyen lenézés szintre, mit nem tudsz azon elképzelni, hogy nézegeti a facebook-ját, ott egy post egy link-el, rábök, bejön a böngésző megnézi az oldalt, menne vissza facebook-ba, az meg szét van fagyva fekete képernyővel, vagy csak szimplán bezáródott közben.
Értem én, hogy neked az SP szerelemgyerek, de ha szegény kicsit ütődöttre sikerült akkor ne akarjad már nóbel díjra jelölni!ON:
4.3-ban engem az zavar, hogy miért nem mondják meg, hogy:
a) tuti lesz, 100%, de még várni kell, mert vakarózunk, de lesz 2014-ben
b) nem lesz
Mindkét verziót el tudnám fogadni, de nem szeretem a teszetosza hozzáállást. -
darkmore
tag
válasz raziel01 #18957 üzenetére
Miért ne lenne elképzelhetetlenül fontos?
A rothadás facebookon is sok hasznos infó jön, sőt van amire gyorsan szükség van (van aki így csípett meg szárnyas fejvadászon keresztül egy állást, szerintem ez már a fontos kategória).
És akkor még jöhet a szokásos szöveg, hogy az ember az okostelefonnal nem csak egy telefont vesz magnának, stb..., de ez már el lett mondva ezerszer.De tartsuk már tiszteletbe másiknak az igényeit, nem azért panaszkodik itt valaki, mert nincsen jobb dolga, vagy hogy szórakoztassa itt a nagyérdeműt.
Én nagyon miniálisan használom a facebookot (mindegy milyen platformon), de mégis megértem, ha valakinek problémája van ezzel. -
darkmore
tag
válasz Gaberiellb #18979 üzenetére
Én azt mondtam 2014
-
darkmore
tag
válasz legenda007 #19007 üzenetére
Ajj, akkor ott vagy kábel gond van, vagy kontroller gond. Tudod ezeket tesztelni más készüléknél?
(PC-én pl.: DS3 Tool) -
darkmore
tag
válasz jety91 #22372 üzenetére
Uhh, szimpatikus a gyomlálás, de miért nem a root (-ható / -olt) existence romot faragtad?
Nekem root nélkül hiányzik pár opció:
- SD kártyára telepítés
- funkciógombok elhideolása
- képernyő kikapcsolása, ha rátolom TV-reDe ha előbb lesz root ehhez, mint hogy Brikly végez, akkor ezt nyomatom fel
De köszi! -
darkmore
tag
Kis dolgozással sikerült felraknom jety91 megkoppasztott ROM-ját, köszönet neki a munkáért és a rövid leírásért.
Köszönet a root guide miatt roland091-nek!
és Maacaw-nak a hogyan rakjunk fel custom rom-ot miatt!
Használom pár napig és tuti lesz élménybeszámoló (esetleges sírás a 4.3-as bugok miatt)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor