Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyszucs
csendes tag
Felraktam a 11-est.. utána felakartam rakni a 10-est amit te ajánlottál... Próbáltam belépni a recoverybe de nem indult el.. nem tudtam feltelepíteni. És a 11-esen nem volt root jogom sem , hogy felrakjam a recoveryt.
Kezdtem volna elölről az egészet.. root és recovery, hogy feltegyem a 11 est.
De sajnos nem megy azóta a root. Valamiért nem találja már az első lépésnél az ADB-t.
Pedig mindent pontosan úgy csinálok mint előtte.. az álltalad ajánlott leírással .. romokkal és rootolóval.. -
mmarta
senior tag
válasz gyszucs #8152 üzenetére
Az appok között (beállításokban) ott kell lenni a SuperUser app-nak. Ha van, akkor root is van. Az elképzelhető, ha olyasmit csinálsz, akkor felugrik a SU és engedélyezni kell a root jogot.
Recovery: amikor elindítod a telót kék lednek kell fent villogni. Rezzen egyet a teló és megnyomod a hangerő fel gombot.
Ha nincs kék led felül, nincs recovery sem. Nálad mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
gyszucs
csendes tag
Hiába volt fent az app. Mikor megnyitottam hibát írt ki. És mivel nem volt recovery próbáltam feltenni.. de a rom managger jelezte, hogy nincs root.
Kék led sosem volt. mégis elindult.. és tudtam telepíttet.
Most jelen pillanatban ott tartok, hogy visszatettem a gyári LT26I_6.0.A.3.75_CE1 és kezdeném elölről az egészet mert nem akart elindulni a recovery és nem tudtam mit kezdeni vele.
De az első pontban már hibát jelez.
Amint írtam már most telepítem újra a gépemet.. egyszerűen nem tudom mi lehet a hiba. Friss rendszerrel hátha sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
válasz gyszucs #8151 üzenetére
Ki van oldva a bootloader? Nálam emiatt tűnt el mindig a root.
(#8159) gyszucs: Szerintem mindenképp kell hozzá a kioldás, bár amikor még kioldás nélkül próbáltam a KA09-et felrakni, nem volt állapotsor, akkor még nem tudtam, hogy ez a rom hibája.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
szimike79
őstag
válasz gyszucs #8155 üzenetére
Ha már ennyit szenvedsz, akkor írd már le, mennyit használod egy nap, és mire a telefont. Akkor nagyjából megmondjuk érdemes-e ennyit kínlódnod a főzött romokkal. Kétszeres üzemidőt, és hasonló varázslatokat azoktól se várj.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
-
gyszucs
csendes tag
Persze.. ha nem raktam volna fel akkor kétszer nem sikerült volna. Különösen ez is idegesítt, hogy felraktam a muit vagy mi is a neve.. és a KA 11-es verióját.. Kettő között is nagyon sokat szenvedtem.. de most már a te ajánlásodra feltenném akkor a 10-est ha az stabil.. De azóta nem megy a root ami ugye kéne a recovery felrakásához..
azért is írok hátha van valami trükk amivel nem kéne 6 órát kínlódnom és végigcsinálni kb. 50 szer az adott folyamatot mire egyszer sikerül... feltenni valamit... -
mmarta
senior tag
válasz gyszucs #8164 üzenetére
Ha ilyen sokat pihen a teló, de egyébként is, szerintem tedd ki az energiatakarékos widgetet és használd.
Ha szükséged van a wifire, 3G-re - mellesleg azt mondják ez nagyon sokat fogyaszt - akkor csak kikapcsolod a widgetet és visszaállítja.Nekem szolíd használattal másfél napot elmegy a teló. Márpedig amit írsz, reggeli használat és a 12óra pihi szolídnak montható nálad is. Igaz én csak itthon használom a wifit, de melóban nálam is a mobil net megy, levelek letöltése és reggel a zenehallgatás, netezés.
Azon kívül, ha új romot raksz kell kb 2-3 nap amíg beáll az aksi használat.
-
szimike79
őstag
válasz gyszucs #8164 üzenetére
A Wifi-t kapcsold ki, ha nem használod, mert feleslegesen fogyaszt. Az a sanda gyanúm, hogy a 12 óra alatt amíg a fiókban pihen gyenge a 3G térereje, és eszi az aksit. Egy próbát megér a 2G használata, legalább a munkahelyen amíg pihen. Adatforgalmad a szinkronhoz akkor is lesz, és annak a sebessége bőven elegendő a szinkronhoz. Amikor mész haza és netezel visszanyomod a 3G-t. Ha fontos az üzemidő annyi kényelmetlenséget megér. Sajnos a mai okosok ennyit bírnak. Egy HOX valószínű még gyorsabban lemerülne, pedig az jóval drágább teló.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
mmarta
senior tag
Amit adtam linket, ha ott lejebb olvasol, van egy másik rootoló, esetleg próbáld meg azt. Ott nem kell a Flashtoolt bezárogatni, megcsinálja a progi.
Ha megvan a root, tedd fel a Google Play-ről a RomManagert és azzal rakd fel a recoveryt.
Recoveryje válogatja hogyan indul el, van amelyiket tapicskolni kell amikor megjelenik a logó, van amelyiket a hangerő fel gombbal tudod működésre bírni. A Rommanageres hangerő fel gombbal lép be.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erről vélemény? Wifi Charger.Szerintem sz@rt sem ér
-
surgery
senior tag
Sziasztok végig olvastam az összes hozzászólást illetve az összes tesztet a neten a telefonról. Nagyon tetszik a telefon de mindenhol lehúzzák az aku időt. Illetve olvastam a kijelző sárgulásról is. A kérdésem az lenne tényleg ilyen katasztrófa az aksi? a kijelző sárgulást már megoldotta a sony ha jól olvastam.
-
Kinder
senior tag
-
dvtkfan
senior tag
Ez a mobilarénás kamerateszt, meg egy nagy kak..., figyelni kell, nem mozgatni fotózás közben telót, és olyan képet csinálsz, hogy besza...behu...de ha sietsz és nem a minőségre figyelsz, akkor olyanokat, mint a tesztben...úgyhogy erről ennyit...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
medvetalp78
tag
Üdv egy véleményt ha megengedtek ...Átlag felhasználó vagyok ... Ez egy nagyon jó kis telefon ,mindent tud amit kell volt már minden féle-fajta telefonom ( kivéve az új 4 magos..) Szerintem most kapható telefonok közül ez az egyik ha nem a legjobb írom úgy hogy nálam a HTC...az isten...
Jó kijelző ,szuper kamera...,Erő....Üzemidő sem rossz ...Mindenki sztárolja az SGS2-őt hát.....nem írnék véleményt sem a 2-ről sem az 1-ről....."medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Viper26
nagyúr
válasz medvetalp78 #8181 üzenetére
Akkor ezek szerint bevált a teló.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
medvetalp78
tag
válasz Viper26 #8182 üzenetére
Természetesen...Nekem anno volt több Lg P990 ami neked is volt az is nagyon jó volt pedig ,elég sokan fikázták......Igen ez egy jó telefon....Ez a véleményem !!!!
Nem azt mondom nem lesz másik de 2 hétig biztos meg tartom.."medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Viper26
nagyúr
válasz medvetalp78 #8183 üzenetére
Én páromnak azt ígértem, hogy idén már nem cserélek telefont.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Gáben81
senior tag
Sztem a tesztben nem volt korrekt,hogy nem az eredeti képet használták,hanem konvertálták...
-
Jamesb2
aktív tag
Tény hogy a fényképező teszteket rendre elcseszik. Nem csak ezt, mindet. Jobb képet csinál mint egy sima 8 megás Sony kompakt. Persze a led vaku hátrány, de ez sem csak másfél méterre hatásos mint írják.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
kapi.L
csendes tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem: valamiért nem hajlandó kapcsolódni telefon semmilyen Google alkalmazáshoz mobil adatforgalom alatt, (hibaüzenetet ad: Play; "a kapcsolat túllépte a megadott időkorlátot" Maps; "a kapcsolathoz élő adatkapcsolatra van szükség") a normál böngésző normálisan persze megy Wi-Fi-re kapcsolódva viszont semmi gondja. Flashtool-lal felraktam a régi 2.3.7-es romot, azzal minden ment gond nélkül, aztán frissítettem SEUS-al 453-ra és a probléma újra él Egyébként Telenoros hálózatfüggő a történet. Valakinek ötlet? Előre is köszönöm!
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Van ez az új Google okosság, hogy beszélhetek a telefonomhoz ékes magyarsággal.
Keresésnél meg is van a mikrofon jel, működik is a dolog.
De SMS, vagy e-mail írásakor hogyan? Ott nem találom a mikrofon ikont.
2,3,7-es android[ Szerkesztve ]
-
mmarta
senior tag
-
Defoe
tag
Üzenetet még nem lehet hangbevitel alapján írni? Ott van a mikrofon a szóköz mellett de nem lehet kiválasztani. Nektek működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest