Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz redbiro #8347 üzenetére
Én pedig a File Expert-et ajánlom, ami ftp kapcsolatot csinál wifin keresztül a teló és gép között.
Total Commanderben a Hálózat/Ftp új kapcsolatot megcsináljuk, elmentjük és minden fájlművelet elvégezhető. Egyszer kell beállítani és mindig elérhető az SD. Sőt, bárhol, ahol van TC, vagy fájlkezelő, ami tudja az ftp-t megcsinálható.
-
mmarta
senior tag
válasz S_xperia_S #8350 üzenetére
MIUI-nál is el kezdték főzni a JB-t, gondolom S-re még odébb van. Mindenesetre idáig csalódás a MIUI, pedig GB alatt nagyon szupi volt.
-
mmarta
senior tag
válasz S_xperia_S #8355 üzenetére
X10-en használtam MIUI-t. Egyszerűen minden pörgősen, simán működött. Semmi leakadás, gondolkodás, nyilván a GB-ből fakadóan nem volt ennyi biztonsági beállítás sem. ICS alatt elveszek a MIUI-ban .
Ezt használtam: Sony Ericsson Xperia X10 2.3.2 -
Gáben81
senior tag
Ok,értem,akkor lehet nálam volt a hiba...
Azért a sebesség nekem elég soxor számít,reggel pl van hogy lekapok 1-2 flac zenét,ami van hogy néha 2-3GB,és reggel kell indulni melóba,és előfordult már hogy az adatkábelem a bnőmnél maradt és wifivel raktam rá ,de nem tudtam megvárni míg ráér a telóra az egész,mert elkéstem volna.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Mediaserver mit csinál azon kívül, hogy éjjel is felzabálja az akkut?
Itt látható a probléma.A másik, hogy a home időnként teljesen váratlanul újraindul.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Kinder
senior tag
éjjel nem repülőzni kell, hanem töltőre rakni
-
mmarta
senior tag
Én nem hagyom töltőn, másfél óra alatt feltölt, minek 6-7 órát rajta hagyni?
Viszont jót vidultam. Beállítottam a a levelezőt és írtam magamnak próba mailt, de a hangalapú bevitellel. Mondom a telónak a végén: "szokni kell még", erre beírja: "szoPni kell még" . Még most is csorog a könnyem a röhögéstől
-
-
Viper26
nagyúr
Ha OS / process monitor sem mutatja mi pörgeti a mediaservert, akkor mégis hogyan derítsem ki mi okozza?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
mmarta
senior tag
Itt pedig nagyon a tiedhez illő eszmecsere: link
-
no1r
őstag
nah gyerekek... 10 óra készenléti idő alatt másfélóra kijelző, ebből 1óra játék és 31%-on állok. vélemények?
szerintem ez korrektnek mondható. ja, és végig ment a wifi is.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Jamesb2
aktív tag
Érdekes... Az N9-cel úgy működik a a smart tag mint a huzat. Elég csak megmutatni neki, a Sony meg 2 perc dörgölés után csak...
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Még mindig a letörlődött fájlaim után koslatok, csak az a baj, hogy egyik visszaállító szoftver se látja a telefont. Sajátgép meg a PCC igen recovery program nem. esetleg valaki megnézné egy recovery programmal, hogy látja e a telefonját?
Pl ezzel.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Viper26
nagyúr
Úgy látszik visszaállt a világbéke, elvileg akkor ez már normális állapot, volt egy restore 4-5 nappal előtti mentésből.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
r-chee
őstag
Van arra program, hogy a telóhoz kapcsolt monitorra ne a teló 1280x720-as fekvő felbontása menjen ki, hanem pl. 1680x1050-es felbontás? Így egy óriáshangyányit lerontják a használhatóságot ezek a hatalmas betűk, ikonok, stb.
Illetve, ha telóhoz OTG kábellel kapcsolt USB hub-ba dugnám a töltőt, az nem vágná haza a rajt levő egér-billentyűzet-pendrive hármast, esetleg magát a telót?
Ha a fentiek megoldhatók, onnan számomra egy komplett kis miniszámítógéppé válna az SXS
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Maxentius
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy a HDMI-beállításokban ez a HD a maximum felbontás. Amúgy, ha nem zavar, hogy 60°C-os lesz a teló és 1 óra alatt ~30%-ot merül böngészéssel és zenehallgatással, akkor nyugodtan használhatod. Ja, és mehet rá a töltő is, próbáltam!
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
крокодил
tag
Eladóvá vált a telefonom.
Amennyiben valakit érdekelne, pü-ben jelezze.[ Szerkesztve ]
-
Jamesb2
aktív tag
válasz Maxentius #8397 üzenetére
Untam már a droidot. Van benne pár dolog ami jobb, pl kamera.
Meg persze rosszabb is.Viszont nem kell állandóan tölteni
Tesztgép már érik egy új, de még tart az uborkaszezon, majd szeptembertől.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
skylaner
senior tag
Szeretném a telefont összekötni a monitorommal, viszont csak DVI csatlakozó van rajta.
Létezik olyan kábel, hogy mini-HDMI (apa) - DVI (apa) ? (én nem találtam)
Vagy csak így lehet:
mini-HDMI (apa) - HDMI (apa) --> HDMI (anya) - DVI (apa)
mini-HDMI (apa) - HDMI (anya) --> HDMI (apa) - DVI (apa)Nem tudom melyik létezik a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT