Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz Pepeninho #8598 üzenetére
Amikor ráböksz a smarttag widgetre, a műveletek hozzáadásánál a listában ott a riasztás, s tudsz ébresztést beállítani.
Repülős mód szerintem sincs, én nem találtam
Az előzőek alapján az adatforgalmat (mobilnet) is ki tudod kapcsolni.
De szerintem egyszerűbb a repülőst beállítani.
Esetleg: a műveletek hozzáadásban az alkalmazás indítás alatt ki tudod választani az Energiatakarékost.
Előtte érdemes megnézned a beállításait, szerintem a képernyő kicsit magasra van állítva, de levehető.
Látod a többi - kiszürkült - eszközöket, amiket lekapcsol, ha elindul, vagy ráböksz arra, amelyiket nem akarod, hogy piszkáljon.Ki lehet tenni a widgetjét és ha rátapics be tudod állítani. Napközben is hasznos. Ha neten voltál és bekapcsolod az energ.takarékost, akkor lekapcsol róla - ilyenkor is lehet hívni-fogadni-, viszont, ha kikapcsolod az energiatakarékost magától visszakapcs. a netet.
-
Roxaar
tag
https://www.facebook.com/zsebifromtheblock
Szép álmokat mindenkinek -
Merula Alba
tag
válasz S_xperia_S #8557 üzenetére
Hú....! Ez Rootolt telón működik csak, ugye jól olvastam XDA-n?
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
-
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Pepeninho
őstag
Köszönöm szépen. Sajna azóta sem találtam meg a repülőgépes módot. Végig kell pötyögni egyszer.
Én a Notificaton toogle-t használom. Az remek kis alkalmazás. Mindent hozzárendelek amit gyakran használok. Pl. a mobilnetet is. Ajánlom figyelmedbe ha esetleg eddig nem használtad volna most majd rászoksz.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Maxentius
addikt
SetCPU-val asszem megoldható lenne, mélyebben én se ástam bele magam, csak manuálisan állítgattam 1,2-1,89 GHz között az AnTuTu-val.
(#8608) Viper26: én az Album-mal jártam így, hogy az utolsó két képet sose láttam rom felrakáskor, viszont az utána lőtt képek mindig ott voltak. De nálad szerintem segítene, ha mindent leszednél a telóról és formáznád a tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
attika89
senior tag
Helló!
Leszedtem a Weater Eye-t, de egyszerűen nem működik.
"Unable to fetch weather"
"Weather not available for Budapest"
Használja valaki ezt az app-ot?[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Pepeninho
őstag
Valaki erre: [link] ???
Igazából csak arra keresek választ, hogy miért nem anulálja egyik tag a másikat. Nevezetesen. Hálószoba tag: ébresztő, energiatakarékos üzemmód, némítás
Ezután átváltok Autó tag-re: csak automatikus GPS.
Probléma: marad az ébresztő és a némított mód is
Valahogy ki kell kapcsolni az előző tag-re beállított parancsokat vagy mi?
Ps4, Xiaomi 11T
-
evooo
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna linkelni nekem egy működő root leírást?
ICS-m van és lockolt a bootloader. -
S_xperia_S
aktív tag
CyanogenMod 9.1 (ICS) stable (08. 29.) - a cyanogenmod letöltőoldaláról:
még nem próbáltam...
ha vki felteszi: eldobja-e a jelet (újraindítás után), ill. jól működik-e a kamerája?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
no1r
őstag
CM-et később is esélytelen lesz locked BL-re feltenni? nem fogják tudni megkerülni?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
t.imi
addikt
-
S_xperia_S
aktív tag
szerintetek hogyan lehet szoftveresen téglát csinálni az S-ből?
más telóknál olvasom, h frissített, tégla, alaplapcsere, stb
itt h kell?
Sony Xperia™ S
-
mmarta
senior tag
válasz S_xperia_S #8621 üzenetére
Feltettem a CM9.1-et, de sajna ezzel is az a gond, hogy a mobilszolgáltatót hol látja, hol nem. Nagyon sajnálom, mert tényleg nagyon jó kis rom lenne
Sima stock kernelre tettem, az ics14-re.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz S_xperia_S #8623 üzenetére
10 hsz alatt nem lehet a DEV fórumokba írni.
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz S_xperia_S #8625 üzenetére
a Q&A-ba.
általában minden romnak van a Q&A szekcióban is topicja.it never gets easier, you just go faster
-
hurrikan
addikt
üdv
6.1.A.2.45 szoftverben működik a rádió?
Egyik ismerősöm frissített és azt mondja hogy nem... pedig az előző updatekben már javították, nem értem.
Tényleg ilyen vagy nála nem oké valami?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Viper26
nagyúr
Belső tárhelyet hogyan tudom formázni?
Commander nem látja csak az intéző, ott meg nincs ilyen lehetőség.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz Jamesb2 #8634 üzenetére
Ok, akkor hogyan formázzam mert valami gond van...usb kábel?
Nem lehet leválasztani, mert azt mondja a windows, hogy használatban van pedig nincs, az intéző, és az android commander is olyanokat mutat ami ott sincs, és nem nagyon tudok másolni rá...akkor ezt most hogyan hozzam helyre?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
vik0717
tag
[link]
Na kiváncsi leszek erre az xperia v-re és még az idén kapható lesz, na de vajon kishazánkban mikortól és kb mennyiért...Na meg persze mikor viszi le az s árát... -
Jamesb2
aktív tag
válasz CoroStar86 #8642 üzenetére
Ezt próbáld meg akkor ha a teló egyáltalán nem látja a memóriát
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kérdéseim: Használ valaki power saver vagy valami akku kímélő programot?Root nélkül tudok cpu-t szabályozni valamivel? Köszi a válaszokat.
Én vagyok
-
vik0717
tag
válasz Viper26 #8644 üzenetére
Hát igen a sony kitett magért, nekem meg személy szerint nincs is nagyon szükségem négymagos telefonra, ami még jobban merül hétköznapi használatra némi játékra meg bőven elég amit a sony most felvonultat, bár az tetszik az új sorozatban, hogy bővitethetők micro-sd-vel, meg a kijelzőjükre leszek élőben kíváncsi, mivel lesz jobb a színmélység, kontrasztarány, mivel a felbontáson szerintem már nem kell szépíteniük.. Azt viszont sajnálom, hogy a v nem lesz kapható hivatalosan, bár ami vízálló, arra most ott az acro s, de az xt egy hónapon belül itt van elméletileg És ha másért nem is de legalább az s ára esik egy kicsit
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Autóstöltővel van tapasztalat itt? Az érdekelne, hogy az 1500 Ft-os, micro USB-s utángyártott autós töltő, amit sok helyen árulnak jó az Xpreia S-hez? Vagy valami mást ajánlanátok?
Köszi
-
fury71
aktív tag
válasz vik0717 #8647 üzenetére
Azt viszont sajnálom, hogy a v nem lesz kapható hivatalosan, bár ami vízálló, arra most ott az acro s, de az xt egy hónapon belül itt van elméletileg
Ezt én is nagyon sajnálom. Sem az acro S sem a V. Go-t meg nem veszek, már csak a kijelző felbontása miatt sem. Pedig jó lenne valami Sony vízálló teló, már csak a munkahelyem miatt is.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
rento
őstag
válasz NeoExDeath #8648 üzenetére
teljesen jó hozzá. nekem egy ilyen utángyártott 1500ft-os töltőm van, 1000mAh-s és elég gyorsan tölti a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs