Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
BL nyitás nélkül is van root, és én anélkül is széjjel moddoltam már
ha kell adok screenshotokat szóval ez ennyi.
hátlap nekem is recsegett de már megjavult magától (ne kérdezd hogyan )
plusz még azt tudom mondani, hogy akinek az alsó sapna mozgott, az próbálja leszedni és visszapattintani, hátha. nekem amikor lecseréltem utána jobban illeszkedett mint az eredeti.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
mrlujoak
veterán
A hátlap passzentosságát hamar ellenőrizheted.
Ha mégsem férsz hozzá vásárlás előtt, és nyikorog, akkor egy vékony betéttel máris megoldható, mint számos gyártó számos modellje esetében, ha annak mozgott/nyikorgott a hátlap.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
siofok
őstag
hiszen itt van a recovery felrakása loader nyitás nélkül is!Mondjuk ettől még persze főzött rom nem megy fel.
és miket vettél ki a romból?mi az amit kiszabad rendszer hiba nélkül szedni?hát igen,a desiret lehetett faragni mindenhoyg.[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
siofok
őstag
igen,elvileg azt írták itt,hogyha flashtoollal felrakod a gyári firmwaret,az visszarakja a recoveryt,mindent gyáriria.Kb énis ezeket szedném ki.
igen romcsere sajna attól még nem megy,viszont a recovery backup az megy nálad utólagos recovery menű nélkül is?vagy nem is tudttál eddig recoverybe lépni,hiába volt root?OnePlus nord 2t
-
siofok
őstag
de azt tudod hogy a sony logot kell "kopogtatni,és ugy lép be.
amit észrevettem egyedül az sl rom óta,hogyha bekapcsolt wifivel hívásom érkezik,akkor van hogy eltűnik a wifi ikon,net sincs,pedig az értesítési sávban levő wifi kapcsoló bevan kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
siofok
őstag
nem,nemjön vissza,ez a "bajom"
pedig a kapcsolója bekapcsolt állapotot jelez,de kikapcs.-bekapcs wifi azt jó.igen,úgykell recoverybe lépni,addig nyomogatod a sony feliratot boottnál,még elnem tűnik.
nekem is tetszik az sl rom,bár akkuidőbe vártam nagyon javulást,ami elmaradtt,viszont gyorsabb.
OnePlus nord 2t
-
Rizel7
csendes tag
szóval a MIUI romot feltudom úgy rakni hogy utána még visszaállítható teljesen a gyári állapot? és ha ezt megcsinálom akkor rootolva lesz a telefon? bocs ha hülyeseget kérdezek de teljesen megvagyok kavarodva ezzel a bootloader/rom/root/flashtool stb témával :\ pedig a blade romcserével nem volt problémám
-
rento
őstag
nem tudom, hogy mire alapozol, de a samsung szervízt ne hasonlítsd a sonyhoz. ég és föld a kettő. volt s2-es telefonom, gond volt a kamerájával, kihívtam a szervízt, kijöttek házhoz, otthon! , nálam, 20perc alatt kicserélték a kamerát. előtte visszaállítottam a gyári állapotba a telót, direkt azért vettem jig-et is a telóhoz. viszont mondta a szervízes srác, hogy nem szoktak azzal foglalkozni, ha nem eredeti szoft van a telón, főleg ha hardveres hiba van. ha meg szoftveres, akkor egy kis enye-benyével elintézik a dolgot, de természetesen, azt is javítják és nem hajtják el a vásárlót. erről kéne példát vennie a sony-nak!
-
no1r
őstag
azért egy csomó dolog fellőhető CWM-ből a romokon kívül is. illetve csomó dolog van, amihez az KELL
- BeatsMod
- QuickSettings panel
- battery modok
- inverted google apps
- stock sony launcher mod (különböző számú homescreenhez és fekvő homescreenhez)
- stock zárképernyő moddolásaés még vannak dolgok...
(persze a custom ROM nekem is hiányzik, egy CM9-et vagy CM10-et szívesen kipróbálnék azért)[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
szerény véleményem szerint az android sohasem lesz olyan "folyamatos" mint a másik két mobilplatform (ne legyen igazam). ennek oka az eltérő memóriakezelésben keresendő, mivel a f(i)OS és a winmo a user actiont helyezi előtérbe és addig amíg a változásokat kirajzolja/megjeleníti/elindítja (pl lapozol egyet a homescreenen) addig más háttérfolyamatokat bezár majd újraindítja (vagy csak felfüggeszti ha jobban tetszik). a droid viszont párhuzamosan több szálon futtatja a programokat, és amint user action van azt a már futó háttérfolyamatok mellé teszi így együtt futtatva őket. ezért van lag. (ha jól emlékszem)
kicsit engem is zavar hogy egy ilyen rendszer is képes megakadni (látszólag. holott legtöbbször csak arról van szó, hogy a gui változások később indulnak be a háttérben elkezdett folyamatok miatt. ezért az egyszeri paraszt felhasználó mint én is csak annyit lát hogy "lassabb" a rendszer mint az másik kettő parasztvakítós, "first of all rajzoljunk aztán indítsunk" módszere)
hozzáteszem, ICS-ben én bepipálom hogy törölje a háttérfolyamatokat, és maximum kettőre állítom, így teljesen folyamatos a működése a telónak (alap ICS feature). jelly beanre én is nagyon kíváncsi leszek, mert persze abban igazatok van, hogy sokan rendesen el tudják b@szani az optimalizálást droidnál[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
vagy nem szabad szolgáltatós telefont vásárolni. én ezt fogadtam meg legközelebbre
nem mintha a mostanival is bármi problémám lenne, működik minden rendesen, csak (épp ezért) nem feltétlen akarnám eladni egy év után... és lassan már jön a következő droid verzió
nahde lényegtelen is, mert a 4,5'' és fölötte méretek is kiesnek nálam a számításból. úgyhogy félek a végén "b.ssza meg a méret trend nem veszek semmit" hozzállásom marada gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Tomacko
senior tag
Nyugodtan tegyétek fel azt a rom-t, fel tehető bármilyen telóra mert a telepítőben választható, hogy milyen kernelt tegyen fel, tehát a zárt BL-s történet ugye az, hogy ott stock kernelt kell választani, szinte faék egyszerüségű az aroma installer miatt a telepítés.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest