Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitpalace
senior tag
Nekem tűnik úgy hogy jobb lett az üzemideje és nem szívja annyira mint a custom rom vagy tényleg így van?
Meg nekem bejön, hogy a gmail, youtube..stb sötét háttérrel rendelkeznek. De pl. az info sáv lezárt képernyőnél teljesen más, olyan mintha a háttér látszódna benne, egy kicsit kilóg a sorból. Meg play-nél az a világos szürke...de ha lehúzom a sávot, akkor átvált feketére. Ezt lehetett volna másképp is ,de nekem bejött eddig! -
Bitpalace
senior tag
-
szente
addikt
Van valaki, aki nem használja a micro Sim kártya keretét, amitől rendes SIM méretű lesz?
Kéne egy az új telóhoz, de az átalakítókról sok rosszat olvastam. Pl Bog posztja a Facebookon. -
storm3
senior tag
válasz TomWexX #24256 üzenetére
Kösz a tippet,pont kereteket vadásztam a neten. Megérett a szervíz már az én P-mnek is. Album nem működik(külső alkalmazással nincs gond a betöltéssel), buborékos az átlátszó sáv, lefagy az érintőkijelző, néha csak akkor van basszus a fülhallgatón, amikor összenyomom a tetejét a telefonnak, van hogy baromira szaggat az egész telefon - még újraindítás után is. T-nél van esély cseretelefonra míg szervízben van a sajátom, tudja valaki?
Kösz a tippet az átalakítóval!“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
zsoltzsolt
addikt
Kicsit off... de ki milyen sms alkalmazást használ? Kicsit unalmas a gyári, meg pl ütemezni se lehet vele. Persze a Go és a Handcenten kívül. köszi
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #24263 üzenetére
De mit akarsz ütemezni?
Asszonynak küld 15 percenként „Mindjárt hazaérek."
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Látom nem vagy nős.
Ilyet nem írunk, mert akkor tudja, hogy iszol.
Ilyenkor képes felhívni, odamenni, stb.(#24267) dekrer
Kétségben kell tartani és akkor meg vár.
Ok fejtés női aggyal a mondtatomra:
-túlórázik
-úton van
-iszik
-megcsalBelefárad a kétségbe és lefekszik aludni.
Ha okos akkor…[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Knight666
aktív tag
válasz oliwire #24170 üzenetére
Erre a gyári rendszer is képes kiegészítő programok nélkül. A beállításokban az Xperia menüpont alatt lehet összehozni a dolgot. Így wifi-n keresztül csatlakozik a telefon a géphez kvázi szimulálva az USB kapcsolatot.
Én egyébként TC + LAN plugint használok a Windowsban megosztott mappák elérésére. -
resi92
csendes tag
Valaki nem tud egy fekete komplett házikót vagy csak egy törőt P-ét ami fekete olcsón
-
davidfun
tag
Hülye kérdés:
Ha külső forrásból rakok fel appot.. az bekerül nekem a google playbe és frissithető lessz playen keresztül? -
dev7
csendes tag
Nyitható egy T-Mobile függő Sony Xperia P bootloadere?Esetleg tudnátok e olyan romokat ajánlani jól testre szabható és gyorsabb mint a gyári.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok!
Kihúzhatós tokot keresek Xperia P-hez. Egy kis szalaggal lehet kihúzni belőle a telefont. Köszi.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Létezik olyan GPS erre a telefonra, ami ingyenes, és működik net nélkül is?
-
nintendojet
tag
válasz forras2 #24281 üzenetére
Locus Free Ingyenes és megy net nélkül is. Van rá turistautak (túrázni), google, ovi, yahoo... amelyet letölthetsz előre.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
roland091
senior tag
valaki próbálta már az új asphaltot ? mennyire kompatibilis ? mert az oké h play írja h igen de azért volt már olyan h teljesen élvezhetetlen volt :/
-
dev7
csendes tag
válasz razorka777 #24279 üzenetére
Akkor az Xperia Pre nem is lehet android 4.2.2öt tenni?
-
Deck
titán
válasz razorka777 #24287 üzenetére
Playes kommentek szart sem érnek.. Szinte senki sem ért ott a telefonjához, csak röhögve szoktam olvasni a kommenteket.
PS5
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #24287 üzenetére
ja közbe nekem is eszembe jutott h max vissza adom,csak rohadt lassan jön szerintem eléggé lelehet terhelve a szervere v nem tudom már kb 5 perce szedem
és nem hiszem h a netem lassú mert 50mbit es sávszélességem van(#24290) dekrer +1 én is néha nagyokat nézek xD elképesztő mennyi hülyeséget össze tudnak hordani xD
(#24292) dekrer persze ezt tudom én is de itt irreálisan lassan kezdte szedni bár a végére begyorsult
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #24293 üzenetére
szedd bátran most próbáltam ki szerintem teljesen jól megy
-
Deck
titán
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #24297 üzenetére
Így kezdődik az igazi kockaság
-
DraXoN
addikt
Volna némi problémám...
Egyfajta softbick szerüséget csináltam a telefonból..
Azaz bekapcsol, de nincs hálózat... wifi.. bluetooth.. USB(!) (csak töltés megy róla) ... A gép egyáltalán nem látja a telefont semmilyen módon.
Fogalmam sincs mit tudnék tenni.Amit csináltam, az a tiszta JB rendszerre egy Enigma 5.0 felrakása... és az eredmény elkeserítő.. kernel romot nem cseréltem, ugyanis zárt a bootloader.
Ugyan úgy csináltam részemről mindent mint anno korábban már csináltam sikeresen ezt. ICSel és egy korábbi Enigma rommal...Mit tudtok tanácsolni tanácstalanságomra?
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín