Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
sziasztok! Ujra huztam az egész telot és érdekes fehér foltok jelentek meg a kijelzőn.... Ez mehet akkor szervizbe?
-
gusthy
veterán
válasz freemanone #23348 üzenetére
Öööö, root miként is függ össze a kernel cserével?
[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
válasz Gyurma23 #23351 üzenetére
Valószínű. Azért próbáld ki a szerviz menüben is a kijelzőtesztet, hátha csak szoftveres hiba, de ha szűz a rendszer, akkor nem hiszem.
Más: Még nem néztem utána, hogy a hardver képes rá, de én a Bluetooth LE miatt örülnék leginkább az új JB-nek. Régi vágyam egy olyasmi karóra, mint az MBW-150 volt, csak hosszabb üzemidővel. Azt hiszem a Casio-nak is van egy BT 4.0 órája.
-
Mr.C
őstag
Helyzet a következő:
gyári JB rootolva CWM fennt, raknám rá a moonbreaker romot, de nem tudom, mivel error-t ír ki, can't open .zip file... nembaj, most újra leszedem (megint 1 óra kb), és akkor meglátjuk... az a baj hogy nincs fennt zip MD5 száma, mert akkor ki tudnám deríteni hogy maga a file-e a hibás. Jah a másik hogy nem tudok a telefonra másolni, azt írja ki hogy nem lehet mert az eszköz nincs csatlakozva vagy nem kommunikál .szerk: a másolást úgy oldottam meg h rá pendrive-ra majd OTG-n keresztül magára az sd-re
de szvsz maga a ROM lesz itt a hibás... nem jól töltötte le a gép
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
gusthy
veterán
válasz razorka777 #23355 üzenetére
De akkor az gondolom, csak nyitott bootloaderen ment?
Mert amúgy s root általában valamilyen exploit - ot használ ki, ami nem feltétlenül a kennelben van, hanem valamelyik eleve root joggal futó Linux binárisban (általában az adbd - ben).
Persze, ha még nem talált senki ilyet egy adott telefonon, akkor lehet egyet direkt csinálni a kernelben, ez tény. -
gusthy
veterán
válasz razorka777 #23357 üzenetére
Jahogy.
Ha jól látom, akkor a. 599es kernelhez volt az exploit.
-
Deck
titán
válasz razorka777 #23323 üzenetére
Kipróbálva. Kamera nem jó. Lassú, akad, jó *ar.. Nem ajánlom.
PS5
-
zsoltzsolt
addikt
válasz razorka777 #23347 üzenetére
Igen, kipróbáltam azóta többször is, már lő képet, bár nem a sebesség bajnoka :-)
faham:
Igen, ott jó a beállítás.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz gusthy #23358 üzenetére
így van, ahogy razorka is mondja. gyári kernelt cseréltél régebbire, amihez volt exploit, majd root és vissza az eredeti kernel.
(#23350) darvinya: nekem elég rövid tapasztalatom volt a nevezett oprendszerekkel, de az sajnos borzalmas élmény volt úgyhogy nem tudom átérezni mit is hiányolsz. Viszont biztos vagyok benne, hogy az illető hozzá nem értése tette ennyire nevettségessé a win mobilt számomra, mármint az akinek a telefonját a kezemben tartottam. FC hegyek és konstans lag jellemezte a telefont. Talán valamilyen samu volt, de ebben sem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23362 üzenetére
Samu Omnia volt és egy rakás sz…r.
Én SE(HTC) X1-em mai napig megy HTC Energy ROM-mal.
XDA-t onnét ismertem meg.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23364 üzenetére
Azért durva, hogy X1-nek a kijelzőjének 311dpi-s, és processzora Qualcomm MSM7200
CPU 528 MHz ARM 11, ennek most néztem utána.Droid volt már rajta, de Linux sokkal jobb volt.
De a legjobb akkor is a HTC Energy (NRGZ28) Cokee 2 volt.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz gusthy #23366 üzenetére
PDA-val mit kezdtél Wm3 és egyébbel.
Legtöbb nem volt képes telonálásra, max. barkód leolvasó volt.Cégen belüli raktárotási célra jó.
Mo.-n 2002-től volt elérhető mobil net(GPRS) lakosság számára ami nem volt horrorárú.
WiFi akkor még nagyon kevés és inkább belső kommunikáció volt.
-
roland091
senior tag
sziasztok olyan kérdésem lenne h elfelejtettem backupot csinálni a home.apk-rol , esetleg valaki feltudna tölteni egyet a .100as jb-ből ?
-
Mr.C
őstag
bocsánat, hogy közbevágok a témába, de az normális hogy a moonbreaker rom nem ismeri fel a sim kártyát és a wifit se tudom bekapcsolni? csak ezeket próbáltam azután egyből ment vissza a mentésem
sudo rm -rf /*
-
gusthy
veterán
válasz darvinya #23367 üzenetére
Ó, nagyon sok dologra lehetett használni annál nagyobb életérzés a kilencvenes évek közepén nem volt, mint Zork-ot játszani a HÉV-en A Psion 3a-m Office fájlokkal is boldogult, volt rajta print preview, multitaskolt, infra porton nyomtatott, a baromi drága modemről nem is beszélve
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #23370 üzenetére
köszönöm
-
half333
őstag
Járt már valaki így: este feltettem tölteni a telót,kb 2kor jelzett h full feltöltve. Most keltem nem rég,és megnéztem h áll,erre 79 százalékot mutatott ,legrosszabb esetben is 96 százalék alá sosem esett.
-
half333
őstag
Kösz! Gondolom nem lehet kideríteni melyik apk lehetett.
-
darvinya
titán
Hát mit ne mondjak örülök, hogy a topik nem olyan mint az SP-é.
Mert az borzalmas.User error és Troll tömkelegye.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23384 üzenetére
-
Deck
titán
-
half333
őstag
válasz freemanone #23380 üzenetére
De van fent Battery Monitor.
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni...én sem értem mi történt, a story: 3 hétig Szentpéterváron voltam, ahol bele lett téve egy helyi sim kártya mobil net miatt (MTS)...azt vettem észre hogy a bekapcs gomb megnyomása után a kijelzőre vagy 3 mp-t kell várni...végig az utazás alatt...azt hittem hogy Mo-ra érkezve kicseréltetem a bekapcs gombot. Azt 4 napja jöttem vissza, visszaraktam a vodás sim karit, azt a bekapcs gomb rendben műkszik...anomália
-
faham
aktív tag
Hali,
tud valaki módot arra, hogy kikapcsolja az átlátszó sáv világítást?
Neten kerestem leírást de azok nem voltak jók :/
Taskerral ki tudom kapcsolni de nemsoká vissza is kapcsol magától -
oliwire
őstag
Olyat lehet csinálni, hogy kedvem szerint átállítom a lehúzható sáv gyorskapcsolóit? Notification toggle alkalmazást használok, hogy kibővítsem, a beállításokat, de szívem szerint csak a gyári kapcsolósort akarnám átvariálni és mást nem használni.
-
őstag
válasz gusthy #23366 üzenetére
Nekem még mindig van egy PDA-m. 2006-os HP-s. 3,5 colos kijelző... kis fülpiszkálójával' nyomkodva. Korábban az utazások alatt erről NET-eztem, de mára az öreg gyári IE már nagyon nem uptodate rajta.
Mai napig ezt használom GPS-nek. 60 sec alatt talál műholdat és az utazás végéig megtartja. Egy windows CE van rajta és IGO 8 a navi, aminek térképeit évente 2x frissítem a .cc áruházból, copy/paste módon.
Ha meghal, akkor PNA-t veszek helyette, de a telefon és GPS a akksi technika mai színvonalán, meg aGPS segédlettel is egy vicc... hosszú idő mire jelet talál... szóval még gyerekcipő, mint a 3D-s tévézés. Mondjuk ez utóbbi lehet, hogy kihal. De ez már nagyon off.Meliora sunt bono inimica
-
-
faham
aktív tag
válasz freemanone #23398 üzenetére
Köszi de nekem ez se kapcsolja ki :/ Akkor lehet az én JB bugos
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
Sajnos nem jött össze, valamit elhibázhattam. Ha feltelepítem CWM-ből a V1-et majd elindítom a telefont, eltűnik az értesítő sáv, sőt a háttérképem is (az Xperia téma szerinti csíkos, színes háttér van). Ezek után hiába telepítem a V6-ot, semmi több, ugyanaz marad a helyzet. Mit értettem félre, hogy kellene csinálnom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia