Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
faham
aktív tag
Enigma V5 első felfedeztetett bug, de azóta XDAra is beírták : Nem megy az internetmegosztás wifin, ha bekapcsolod Settings app FC és nálam eltűntek a beállított wifi pontok is tőle
Akku idő az viszont nekem jobb vele mint a JB MoonBreakerrel.[ Szerkesztve ]
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem magamnak rápattintós tokot. Egy olcsóbbat, meg egy csinosabbat. Az olcsóbb vált be nekem végül, a csinosabbat nézegetve rájöttem, hogy ennyire nem vagyok raj gyerek.
Nem kell valakinek?
Kép alant:Budapesten mozgok, főképp Budán Margit híd és Graphisoft park közötti vonalon.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
vacs
veterán
Xperia P-hez képest milyen a Huawei Ascend P6 hardveresen, és úgy egyébként ?
Azért kérdem, mert tesómnak P-je van, és így tudnám mihez hasonlítani.(^)(>.<)(^)
-
Mister X
tag
Sziasztok. Olyan bajom van,hogy amióta frissítettem JB-re kb 2 hete,azóta iszonyat gyorsan merül az akksi. Példának azt tudnám mondani,hogy éjszaka régebben 6-8%-ot esett a töltöttség,most meg 20-25%. Használat közben is észre vehetően gyorsabban merül. Appok kilőve,adatforgalom,wifi természetesen nem megy. Ez esetleg ismert hiba JB-nél ?
[ Szerkesztve ]
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
Mister X
tag
Ezer ok ? Pl. ?
-
Mister X
tag
App elvileg nem lehet az oka legalábbis olyan nem amiket letöltöttem,mert azokat leállítottam.Újraindítás volt már.
-
Mister X
tag
Valószínűleg ilyen marad,úgyhogy muszáj lesz újrahúzni. JB-ben van olyan új dolog -persze ami nem vizuális újítás,azt látom- ami miatt érdemes azt újra feltenni ? Ha nincs benne semmi kihagyhatatlan akkor inkább ICS raknám vissza.
-
horvath85g
aktív tag
válasz Mister X #23817 üzenetére
google now pl. elég jó.
a 4.3-as kamera appot fel lehet tenni ICS-re?
meg biztos gyorsabb is. legalábbis azt mondják
stamina mód sincs a jb-ben, meg talán a helyalapú wifi is hiányzik. de ebben nem vagyok biztos, meg erre van külső app is.
[link] ezzel ki tudod deríteni, h mi ébresztgeti a telefont. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Gyári ROM-on lehet a felső gombsort módosítani valahogy? Átnéztem a beállításokat nem egyszer, de nem találok olyat.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Szimatka
csendes tag
Sziasztok!
Cserélik az akksit és a kijelzőt a telefonomba.
Azt szeretném kérdezni,hogy az akkumulátort a hátlappal együtt cserélik,vagy külön. -
Szimatka
csendes tag
Westend-ben a T-mobile saját szervize
-
horvath85g
aktív tag
pár hétig tök jól működött a darkroom, de most azt csinálja, h pin kódot kér, beírom, elfogadja majd pár másodperc múlva boot animációt mutat és amikor annak vége megint pin-t kér.
ilyet láttatok már?
kipróbálom az enigmát, arról többen is mondták, h jó. -
faham
aktív tag
Link Én tegnap vettem észre véletlenül a Biztonság/Eszközkezelő menüben hogy van már olyan android eszközkezelő mint a find my iphone
-
Szimatka
csendes tag
válasz zsoltzsolt #23836 üzenetére
Szia!
10-15 perc telefonálás vagy játék után annyira forró lesz a hátlap,hogy alig bírom megfogni
És nem,ez nem most kezdődött a nagy melegbe,hanem kb. 4 hónaposan.Vagyis márciusba. -
Mici80
tag
Jól nézz ki amúgy, tetszik. Ha tényleg jó anyagból van akkor valószínűleg nem kopik irtóra a burkolata mint egy-két telónak.
---
-
Mici80
tag
válasz Szimatka #23839 üzenetére
Szia!
Oka lehet az is, hogy olyan helyről telózol ahol kevés a térerő, messze van a bázisállomás és próbál mindig közelebbit keresni. Vagy ha sétálsz a telóval akkor lehet kimész közben az egyik körzetéből és átdob egy másik bázis áll-ra, folyamatosan keresi a jelet akkor attól tud melegedni elég rendesen.Plusz még megy valami a háttérbe a telódon (pl:wi-fi) akkor szintén jobban melegedhet...
üdv.Mici
---
-
őstag
-
Mici80
tag
válasz bluemirage #23844 üzenetére
Amikor hívást inditasz a telód küldd egy "nagyobb jelet" a bázis áll felé, hogy tudjon csatlakozni, mikor már rajta vagy a jel csillapodik. Ilyenkor elég rendesen terheled az akksit, hogy "nagyobb jelet" elküldje.
Amikor sétálsz a telóddal a kezedben, akkor gyengülhet a kapcsolat az állomás és a telód között ilyenkor keress közelebbit amire tud csatlakozni, ilyenkor szintén terheled az akkut...---
-
zsoltzsolt
addikt
köszi, és a szervizben mikor beadtad ezt hogy nézték, simán elfogadták bemondás alapján? nekem is szokott rendesen melegedni, de ilyenkor meg lehet valahol nézni az akkumulátor hőmérsékletét?
vagy tud valaki valamilyen progit, ami naplózza ezt az adatot?[ Szerkesztve ]
-
Mici80
tag
-
razorka777
veterán
Én is most hogy rendszeresen játszom pár perc után valóban elég rendesen felmelegszik.
(#23847) zsoltzsolt :Ezzel is meg tudod nézni.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia