Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
nintendojet
tag
válasz kengyel #11998 üzenetére
Helyfüggő telefon-varázsló. Beállítod, hogy pl wifi vagy cellainfó alapján csináljon meg dolgokat a telón. Pl nálam itthon wifi és autosync be, fényerő le konstans minimumra, suli némít, ismeretlen helyen (utcán) fényerőt auton fel.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
kengyel
nagyúr
válasz nintendojet #12002 üzenetére
Igen nézegetem ! Lehet kipróbálom, és köszönöm a tájékoztatást.
kengyel
-
Deck
titán
Köszönöm a segítséget mindenkitől! Fenn van a legújabb ICS és rootolva is van. Legközelebb már simán menni fog, csak még új volt, hogy P-nél, hogy kell
PS5
-
darvinya
titán
Az a baj, hogy a névjegyeknél nem fűzi össze a híváslistát és az SMS-t az adott kapcsolathoz.
Ezt csak egyszer sikerült NeoV-n .587-es fw-vel és az nagyon jó volt egy darabig.
Ekkor adott kapcsolaton belül le volt fűzve, hogy mikor mennyit beszéltünk, és milyen SMS-t folytattunk.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
GGMU94
csendes tag
Helo.Szerintetek a galaxy S3 fülese kompatibilis a P-vel, lehet h haveromtól megveszem, mennyit érhet?
kompatibilitást az alatt értem h nem mehet szét egy idő után mert hallotam olyat h minden rendben volt aztán meg hirtelen bes.art.köszi a választ előre isGlory Glory Man United
-
DaDa
senior tag
válasz GGMU94 #12012 üzenetére
nem hiszem, hogy okozhat bármilyen műszaki problémát. Ha haverodé, akkor próbáld ki és ha jó akkor jó is lesz, míg be nem s.ar. Mert ami el tud az el is romlik, de nem a kompatibilitás miatt.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Nordschleife
csendes tag
Köszönöm az instrukciókat!
Megjött a telóm és nemrég értem haza vele. Picit beleolvastam a leírásba, de már feltettem az első használat előtti fél órás töltésre. SIM-et még nem tettem bele és jelenleg piros színnel világít a LED. Ez így megfelelő? Mik a színkódok töltés közben?(lemerült, tölt, feltöltött)
-
s4tch
veterán
válasz Nordschleife #12015 üzenetére
Piros, narancs, zöld. Egyébként a kézikönyvben biztos benne van.
-
Nordschleife
csendes tag
-
s4tch
veterán
válasz Nordschleife #12017 üzenetére
De, tölt, csak még alacsony a töltöttség. Amíg fel nem megy - asszem - 30% fölé, addig ilyen lesz.
Egyébként nem a narancsot nevezed pirosnak? Gyárilag olyan 30-40% körüli töltöttséggel érkeznek a telefonok, elvileg narancssárgán kellene világítania a lednek. Hány %-on áll a töltöttség a beállítások/energiagazd./akku szerint?
-
Nordschleife
csendes tag
-
werszomjas
addikt
-
Nordschleife
csendes tag
válasz werszomjas #12020 üzenetére
Már egy órája megy és még mindig nem zöld...
-
werszomjas
addikt
válasz Nordschleife #12021 üzenetére
Akkor most már röffentsd be
Végül is sehol nem írja, hogy zöldre kell váltania, csak hogy fél órát tölteni kell, a LED-ek jelentését tekintve később a zöld jelenti a teljes feltöltést.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
őstag
Reggel 94%-on állt a telefon. Éjszaka 1%-ot esett. Ma elmentem dolgozni, 8 telefonbeszélgetésem volt és utaztam ca.50 km-t ( barangolás külföld ). Most hazajöttem SMS-ek, és 88%-on áll.
Azért valami haszna csak van a Llama-nak. :-)(a 2G/3G beállításokat mellőzőm, mert a lényeg hogy legyen kaja és térerő :-)) )
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Nordschleife
csendes tag
Nah akadt egy kis dolgom és csak most tudtam újra a telóval foglalkozni.
Bekapcsoltam, kiírta, h a SIM megtelt. Ez mit jelent?
Megnéztem és 2.3.7-es Android van rajta. Feltettem a gépre a SUS-t és követem az utasításokat, de amikor próbálom csatlakoztatni, akkor nem csatlakozik. Azt írja, h kikapcsolt állapotban nyomjam folyamatosan a hangerőgombot miközben csatlakoztatom az USB kábelt a telefonhoz, de semmi sem történik...
-
werszomjas
addikt
válasz Nordschleife #12028 üzenetére
Hangerő gombot lefele nyomod?
A telefon teljesen ki van kapcsolva, vagy csak a képernyő nem világít?
szerk: Akkor nem tudom, menni kéne, hangerő le nyomva tartva, bedugod az USB kábelt a telefonba (amit előtte bedugtál a gépbe) és kiírja, hogy engedje el a gombot, mert elkezdi felismerni a telefont.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Fekka
tag
Az előző fw frissítés után az alkalmazásokat magától töltötte le és telepítette a telefon, most azonban ez nem történik meg... van valakinek ötlete arra, hogy hogyan kell aktiválni ezt a funkciót?
-
Nordschleife
csendes tag
válasz werszomjas #12029 üzenetére
Igen, teljesen kikapcsoltam és az ábra azt mutatja, h a hangerő lefele végét nyomjam és azt nyomom...
-
csacsi67
addikt
válasz Nordschleife #12031 üzenetére
Op rendszer XP Win7 ? Mi igen mert ebböl nem derül ki?
[ Szerkesztve ]
-
Nordschleife
csendes tag
Valami kontakt van, mert felvillan a Sony felirat és utána pár másodpercig az akku töltődés jele, de aztán semmi és a SUS-ban sem jön újabb opció, h tovább lehetne lépni...
Vagy mennyi ideig kell ezt lenyomva tartani? Én min 1 percig nyomtam... Vagy most várni kell valamire?
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz Nordschleife #12034 üzenetére
Dugd át másik USB-be, nálam is megcsinálja néha. Nem tud települni annyi idő alatt a driver mint a SUS kéri és eldobja a kapcsolatot, ezért megszakad a driver telepítése is mert nem találja a telót.
BTW, jó neved van
szerk.: esetleg próbáld meg azt, ha ez nem sikerül, hogy sus nélkül dugod rá a telót flash üzemmódban (hang le nyomva+rádugod)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
GreenPower Premium-al van valakinek tapasztalata ? Több fórumon nagyon dicsérik..
A GreenPower órákkal hosszabbíthatja meg akkumulátora töltöttségét!
"E csodálatos alkalmazás megnöveli az akkumulátor élettartamát, így ritkábban kell töltenie azt"!! (Sprint hírlevél, 2012. április)
A többi akkumulátorkímélő alkalmazástól eltérően, melyek manuális beavatkozást igényelnek, a GreenPower teljesen automatikus: a konfigurálást követően automatikusan működik és védi az akkumulátort. Ezt a Wifi, a mobilinternet, a Bluetooth és a Képernyő fényerejének intelligens kezelésével éri el: Kikapcsolja őket, amikor nincs rá szüksége, mindamellett azonban csak minimális kellemetlenséggel jár: Automatikusan bekapcsol, amikor Önnek vagy egyéb alkalmazásoknak szüksége van rá (pl. levelek fogadásakor). A legegyszerűbb és leggyorsabb alkalmazás!
1 millió letöltés és 2 év tapasztalat az Android energiatakarékosság területén![ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Nordschleife
csendes tag
Jajjj mi ez már?
Bekapcsoltam és kiírja, h csak segélyhívások engedélyezettek. SIM kártya zárolva... :
Valami McAfee Mobile Securitiy logót tett ki a bal felső sarokba...
[ Szerkesztve ]
-
nokia112
csendes tag
Na, ma végre kiírta a Sony PC Companion, hogy megjött a .54 a telefonomhoz
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
neorow1
aktív tag
válasz Nordschleife #12037 üzenetére
WTF ember, te mit csinálsz azzal a telefonnal?
-
őstag
Indítsd újra , SIM kártyádat ellenőrizd. Már jó úton jársz..
-
Nordschleife
csendes tag
Nah közben eltünt a letiltás, h rámentem erre a McAfee-re...
-
Nordschleife
csendes tag
Nah sikerült csatlakoznia a másik USB-n!
-
neorow1
aktív tag
válasz Nordschleife #12043 üzenetére
Úgy látszik ezt is örökölte a Sony az SE-től, mikor a K800-am buheráltam kb. 6 éve már akkor is ez volt a megoldás
-
Spett14
tag
Ma reggel bekapcsoltam a GPS-t. Utaztam 300 km-t, de nem talált jelet. Fel van telepítve e GPS status & toolbox program is, de annak segítségével sem megy. 2 hete még működött, azóta nem használtam és a telót sem piszkáltam ilyen téren. Hazaérve a cellainfók alapján mutatja a helyem, de azon kívül semmi. Ötlet?
-
Nordschleife
csendes tag
A frissítés sikerült! Android 4.0.4! 6.1.1.B.1.54-es build! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
De bekapcsolva újra azt írta ki, h a SIM kártyám zárolva van és csak segélyhívást enged! Aztán beütöm a PIN kódot és enged hívni bárkit, csak kiírja, h a SIM megtelt. Mi lehet a gond???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs