Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
1stVikman #7223 üzenetére
1 hét AOSP ROM után: hát okosságban visszalépés a Carbon után... egyszer volt olyan, hogy azt mondtam, ha hazamegyek, megint telepítés lesz, de végül nem értem rá, úgyhogy maradt
(a kijelző nem akart felébredni, mikor hívtak, így nem tudtam felvenni... az ilyentől kicsit hamar felmegy a pumpa, bár azóta nem csinálta)
bizonyos appoknál (?) előfordulnak több másodperces beakadások, bár igazából nagyon ritka. A FB messenger ilyen, de nem tudom, tényleg apphoz köthető-e, vagy a rendszer okozza.
Érdekes, hogy munkahelyen -távolabb lehetek az antennától- WIFI-n gyorsabban merül, mint 3G-n. és amúgy összességében kevésbé bírja ez is, mint a 4.1.2 bírta.arra mi a megfelelő módszer, hogy a belső tárhelyet (azt is, ahová a programok telepítik a könyvtáraikat) üresre gyaluljam?
most már rég nem tudom, mi az ami kell valaminek, és mi az, amit valami rég nem használt cucc rakott fel. persze egy esetleges újrahúzásnál csinálnám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest