Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
DLDKox
aktív tag
Jó választás ez a Ray Én is nagyon meg vagyok elégedve vele. Pár dolgot azért nem értek a készülékkel kapcsolatban pl miért nem működik gyárilag a fényérzékelő szenzor ha már benne van, miközben az új minikben alapban be van kapcsolva. Én ezzel kezdtem a készülék belakását, hogy bekapcsoltam a szenzort és az átlátszó státuszbárt is felraktam aminek köszönhetően az értesítési panelon kapcsolható a gps, bluetooth, etc.
Kipróbáltam az ICS-t is rajta és meg kell mondjam, hogy nagyon ígéretesnek tűnik.
Remélem mielőbb befejezik a portolását. Amúgy mindenki gyári ROM-ot használ? -
DLDKox
aktív tag
Letöltöd ezt: [link]
Felmásolod az sd kártyádra a kicsomagolt SystemUI.apk-t , majd Root Explorer-el bemásolod a /system -be itt beállítod a jogusultságokatJogosultság beállítása Root Explorer-ben - Permissions
ezután Change owner
majd átmozgatod a filet a /system/app -ba felülírva az eredeti SystemUI.apk-t. Ezzel kész is vagy, csak újra kell indítani a telefont.
-
DLDKox
aktív tag
-
DLDKox
aktív tag
Nem tudom ezen a vaku dolgon miért vagytok így kiakadva. Amúgy a Vignette app tud automata vakut is. Illetve a vaku be-ki kapcsolhatósága pozitívumként is értékelhető, pl a minap tök sötétben kellett fényképeznem ilyenkor semmi sem látszik a kijelzőn és azt se tudod mit fogsz fényképezni viszont ha bekapcsolod a vakut már látod azt amit az optika
Automata vakunál pedig már csak az elkészített képen látod, hogy tök mást fotóztál. -
DLDKox
aktív tag
4pda.ru kernelét próbálta valaki? Én ma raktam fel és nagyon szuper lett vele a teló 1.4 Ghz-en csak úgy szakít a proci 48-at csinál Linpackban
-
DLDKox
aktív tag
Felraktak egy jó kis leírást Ray optimalizálásról. [link] Lehet olvasgatni
-
DLDKox
aktív tag
-
DLDKox
aktív tag
Kijött a Beta ICS a kis készülékünkre
-
DLDKox
aktív tag
Felraktam aire új ics-es kerneljét hozzá JJ's HYBRID ROM v1.2 -t. Borzasztóan gyors lett így a készülék igaz 1.4 Ghz-en megy. Én nagyon meg vagyok elégedve a Ray-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest