Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
Valamit beállítottam, most megjeleníti az ismerősök új facebook fotóit is, ezt hol tudom kikapcsolni?
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok,két kérdésem lenne.
Egyrészt hol tudom kikapcsolni,hogy megjelenjenek az ismerőseim új facebook fotói?
(abszolute nem érdekel naponta 200 fotó gizike gyerekeiről)
A másik,hogy nem találom, hogy a névjegyzékben hogy lehet csoportba tenni bizonyos illetőket.
Nagyon köszi,ha valaki válaszol!A fóliás témához annyit,hogy bár valóban úgy nézem,hogy mintha az egy fólia lenne, volt már valaki aki leszedte,kicserélte pl?
Jó lenne pontosan tudni,hogy ha az megkarcolódik,akkor cserélhető, mert ha nem akkor inkább megéri rá venni (még)egyet, nem?[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Szerintem a fólia témát könnyen rövidre lehet zárni.
A gyárinak emlegetett fóliát még senki sem szedte le, tudta pótolni így szerintem az nem tölti be a funkcióját,akkor sem,ha fólia. Ha megkarcoljuk nem tudjuk könnyen cserélni.
Ráadásul,hogy azon kívül is kell a kijelzőre fólia, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindenhol úgy árulják,hogy gyárilag van rajta még egy,aminek füle is van!
Ha a sony úgy gondolná,hogy eleve rakott rá és nem kell még egy,akkor azt miért tette volna rá?
Azaz kell rá fólia és kész!(ui. nekem már sikerült párszor megakasztanom + egyszer egy hívást nem tudtam felvenni, gondolkodott csörgés közben és nem vette fel
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
megtaláltam köszi.
Ennél a telefonnál nálam az egyik legnagyobb probléma,hogy hogy tiltsak le minden ilyen netes bizb@szt, hogy ne legyen tele a gépem idióta facebookos alkalmazásokkal.
Ez az első "okos telefonom", gyanítom az utolsó is.
Legkevésbé telefonálásra tervezik ezeket.
Minden nap kapok valami értesítést,hogy mi frissült stb. a túrónak van kedve minden nap ezzel foglalkozni.
A telefonkönyvem és a naptáram már tele minden ismerősöm születési dátumával, képeivel és ki tudja még mivel.
Valakiről azt is látni,hogy egyedülálló.
Á,ez nekem sokk -
Fehércápa
aktív tag
válasz supertrezi #709 üzenetére
Én is így tettem, mivel,mint írtam a gyári fólia (ha az) nem tölti be funkcióját,ha nem lehet pikk-pakk lecserélni.
Inkább beruháztam egy fóliára.
Ami viszont fontos,hogy olyan helyen vedd (bár,ha rendeled,akkor ez nem játszik), ahol rá is rakják.
Én kértem,hogy tegyék rá, el is baszarintották, maradt egy buborék,úgyhogy megkérdezték jó lesz-e így ingyen vagy tegyenek rá egy másikat? (úgyhogy a fólia árát megúsztam
Ha nem függetlenül,hanem szolgáltatónál veszed,akkor vigyázz a kivárással, kétszer jártam úgy vodánál,hogy karácsony előtt már nem kaptam meg sehol az áhított telefont,mert az összes létező boltból elfogyott. -
Fehércápa
aktív tag
Nektek nem szokott olyan lenne,hogy a csengőhang visszaáll gyárira?
Akkor figyeltem meg,ha töltőn van és hívnak.
Aztán úgy is marad.
Valamit én rontok el?
(Nimbuzznál pedig valamiért nem jelennek meg a facebook chat ismerősök, pedig szinkronizálva van a face és a nimbuzz is...) -
Fehércápa
aktív tag
Igen, ez igaz.
Nekem az első okos telefonom,de nagyon érezhető,hogy a telefonálás századrangú funkció rajta.
Inkább egy kis számítógép,ami mellékesen tud telefonálni is.
PL. a hívásnaplót még mindig nem tudom hogy érhetem el egy gombnyomásra és arra sem sikerült rájönnöm,hogy hogy tudom jelszavas védelem alá venni a képeket, üzeneteket.
Mert ugye egy ilyen kütyühöz nem adnak használati útmutatót, töltsem le.
Anyám darálójához bezzeg 40oldal biztonsági leírást kaptam,hogy Üzgégül is elolvashassam, hogyan kell bedugni a konnektorba...[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Köszi az infókat!
Igazából nekem nem azzal van bajom,hogy ennyi minden számomra haszontalan funkcióval van teletömködve, hanem azzal,hogy mindemellett alapvető telefonálási funkciókat nem tud.
Hívásnaplót használok a hívásaim 90%-ban hisz főleg egy szűk körrel vagyok napi kapcsolatban,akiket persze kitettem kedvencekbe, de vicc,hogy nyomogatnom kell a hívásnaplóért.
Oké, két gombnyomás az egy helyett mondhatni nem a világ,de hosszú távon engem pl ez idegesít.
Mint ahogy azt sem értem,hogy a jelszavas védelem miért nem alap egy olyan telefonnál,amibe a fél életünk belekúszik, ha akarjuk, ha nem.
Ezeket a 3éve vásárolt samsung L700-am alapból tudta.
Persze az igaz,hogy verekedős játékot nem lehetett rátenni...
Hozzáteszem a képeim pc-re importálásával is küzdök,mert valamiért szimplán sajátgépből elérve nem jelennek meg kapásból a memóriakártyára mentett képeim.
Tájékozódni én is tájékozódtam,de sajnos ideális megoldás nincs.
Vannak ezek az androidosok, a kvadrága és nagy ájfonok, a quertysek,amiknek a kicsúsztatható billentyűzetéről elég sok rosszat írnak, a régebbi kinézetű,de már okosabb telefonok pl E52,amikkel minden ismerősöm szervizbe jár hetente és az E6-kinézetű, miniatűr billentyűs telók,amik szintén nem jönnek be se a billentyűkiosztás,se a képernyőjük miatt.[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Kitenném én,ha tudnám
Kapcsolatokból nem engedi kitenni a főoldalra.
Ha van rá megoldásod várom!mrlujoak
Igen,ebben teljesen igazad lenne, ha nem alap funkciókról beszélnénk.
Ez egy nagyon okos dolog,hogy mindenfélét letölthetsz,ami meg neked nem kell azokta nem.
De ilyen alapfunkciók,mint egy hívásnapló azonnali elérése szerintem egyszerűen hiba,hogy kimaradt.A letöltögetés hátránya meg,hogy egyszerűen 30éves vén fejjel már nincs kedvem állandóan letöltendő alkalmazások után kutatni,amikről aztán kiderül mégse jók,letölthetek egy jobbat,amit tanulhatok meg kezelni.Mindezt azért,mert szeretnék egy hívásnaplót elérni kapásból.
Egyszerűen nincs kedvem ezekre időt pazarolni, úgyis egésznap net előtt ülök a munkám miatt.
Muszáj lesz mégis ezt tennem.
(tényleg csak építő jellegű kritikaként írom ezeket, senkit sem akarok lebeszélni az androidról se, ez már úgyis csak rosszabb lesz a jövőben[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Hát erre gondoltam volna alapból,de nem akar így működni,ahogy írtad.
Magyarul van, a legfelső gomb parancsikonok, aztán azon belül alkalmazások és ott a kapcsolatot megkeresve abba már nem lehet belépni és a hívásnaplót kiválasztani, mert amint a kapcsolatra nyomok,azonnal kiteszi a főablakra a kapcsolat ikontOk,azért köszi.
Hát erről beszéltem korábban,hogy az időm csak megy, telepítsek ezt,töröljem azt, egy nyüves hívásnaplóért.
Biztos én vagyok maradi, elismerem...[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Csak számomra tök totál kiismerhetetlen a zenelejátszó része?
Odakerültek egy gps program hangjai is, össze vissza lépkedek,semmitse találok -
Fehércápa
aktív tag
Melyik programot használod?
Agybajt kapok,hogy képes belerakni a gps hangjait a zenék közé.
Ekkora ökörséget,te jó ég... Totál átláthatatlan számomra egyelőre,pedig tényleg annyi kéne csak,hogy legyen egy rhadt oldal ahová csak azokat a számokat teszi,amiket én akarok.
Ha lehet max 2 gombnyomásra elérhető legyen.
Powerampot letöltöttem.
Baromi idegesítő,hogy a zenékre kattintva kapásból le akar játszani valamit,majd automatikusan a vissza gombra kattintva kilép a programból.
Ekkor beugrik,hogy jaj,elrontottam, visszelépek, jobb klikk, kiválasztomaz albumot,ott valamelyik szám nincs, kezdem keresgetni a saját albumot,áááá
Szörnyű,hogy mindent agyon bonyolítottak,bár lehet csak elsőre szokatlan...
Megadom neki a lehetőséget(akkus ügyben szerintem igazad van,jeleznie kéne programtól függetlenül.
Ráadásul mibe telne leszedni azt az alkalmazást és kipróbálni? )[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Fenntartva a lehetőséget,hogy butaságot kérdezek,felmerült bennem,hogy a sok alkalmazás telepítés,törlés stb. után lesz itt is olyan,mint Pc-n,hogy egyszercsak "újra kell tennem" , resetelnem kell a telefonom,mert belassult,megbolondult stb.?
-
Fehércápa
aktív tag
Nekem is ez az első androidos.
Úgy vettem észre androidoséknál mindenre az a válasz,hogy tölts le hozzá egy alkalmazást
Egyébként okos dolog ez.
Androidos topikban tudnak majd segíteni,hogy milyet kell letölteni hozzá és a jövőben bármit nem tud a teló a válasz: Tölts le hozzá egy alkalmazást!
(engem pl a hívásnapló lassú elérése zavart, azt a Recent Call Log oldotta meg) -
Fehércápa
aktív tag
Nem tudjátok véletlen,hogy a gyárilag rajta lévő időjárást mutató kis alkalmazást hol tudom állítgatni?
Beállítottam,hogy 12 óránként frissítsen,most már jobb lenne , ha sűrűbben tenné!
Azonkívül van egy problémám,amivel nem tudok megbirkózni.
Facebookon állandóan azt jelzi,hogy ott vagyok és ha írnak chaten, megkapom,mintha üzenet jönne.
Így kaptam már éjjel 3kor üzenetet,hogy "jaj,te sem tudsz aludni?"
Na, tudnék én,ha nem ébrednék fel ezekre az üzenetekre
Szinkronizálásnál mindent kikapcsoltam,az összes pipát kivettem, írja is,hogy nincs szinkronizálva!
Sőt, már esténként a wifi kapcsolatot is kikapcsolom, erre ma reggel richtig facebook chat üzenetre ébredek.
Az egész telefont ki kell kapcsoljam? Vagy még úgy is meg fogom kapni, ha írnak facebookon?Sztif Ne is mondd, én alig bírtam kikapcsolni ezt a funkciót!
Ahogy írták Beállítás- fiókok és szinkronizálás, facebook és ott Albumok a galériában szinkronizálása. -
Fehércápa
aktív tag
Siri androidon= Skyvi?
Vicces,kéne magyar változat
Navigálásnál hogy állítod be,hogy Magyarországon keressen?
Sajnos a többiben nemtok segíteni,én sem régen vettem és ezekre nekem nem volt szükségem.
(quick settings, viber, nimbuzz, recent call log, skype, glow hockey, bubble , astro, smart keyboard, timerific, documents to go és waze és egy igo került fel rá
A 3d-s fotózás nekem sem sikerült,ugyan így jártam.
Paper camerára fáj még a fogam lehet beruházok , lemaradtam a 10napos market akcióról, pedig kétszer is 23ft volt[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
-
Fehércápa
aktív tag
válasz Batyinkó #881 üzenetére
Én szilikon tokba tettem,de annyira nem csípem, sokkal szebb nélküle.
Fóliát én is tetettem rá, egyszerűen azért,mert ami gyárilag rajta van (nem a füles,hanem ami az alatt van, a füles nekem leesett első nap) azt nem biztos,hogy olyan könnyen le lehet szedni, ergo nem tölti be nálam a védőfólia szerepét.
Egyébként valamiért ezen a fólián, amit vettem,sokkal jobban látszódnak az ujjlenyomatok, állandóan törölgethetem,ami egy érintőképernyősnél szuper dolog
Az aksival nekem is problémám van, reggel fullra feltöltve leveszem, este 8-ra totál lemerül.
Keveset telefonálok ,viszont Angry Birds-el sokat játszom, azigaz...
Navigáció hangerejéhez nem tudok hozzászólni alapból lehalkítom mindig, bármilyen gps-t is használok.[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Ilyesmivel találkozott már valaki? [link]
És az összes oldal csúszik fél centit ilyenkor.
Egy újraindítás megoldja, csak mégis...[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Na, ma ujraindult telefonálás közben. Ezt mitől lehet? Pár alkalmazása van csak telepitve...
Bwoay: nem egyszerűbb, egyszerű! egyébként,amit korábban írtam képernyő elcsúszást, arra nincs ötleted? (924)
[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
válasz mrlujoak #934 üzenetére
Köszi a tanácsot,most leszedegettem pár alkalmazást (többek közt egy pdf readert), kíváncsian várom a fejleményeket.
Nincs sok app-om, kb 10-et töltöttem le egyébként.
Mivel ritkán fordul elő a hiba, elég nehéz kiszűrni,de majd meglátjuk.
Egyelőre megpróbálom megúszni szoftver újratevés nélkül, már csak azért is,mert fingom sincs,hogy kell csinálni[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Ha alapból tud bluetootht a magnód,akkor csak össze kell párosítani a két eszközt és ennyi.
Úgy veszem ki,hogy nálad nem ez a helyzet,akkor pl egy ilyen segíthet vagy egy bluetooth kihangosító, vagy akár ezek közül valamelyik, érdeklődd meg náluk.bwoay Hát ezek szerint igen,bár volt,ami meglepit okozott,mert a fényképek közt nem az SD-card mappában volt,mégis megmaradt,de lehet oda mentette a saját fotókat is,csak más lett a neve a mappának.
Mindenesetre pikk-pakk megvolt, határozottan örülök neki,hogy ez ilyen egyszerű és tényleg észrevehetően jobb, gyorsabb lett a telefon.
MOst kezdhetem sakkozgatni,hogy mely alkalmazás lehetett a ludas, csak egy párat raktam vissza.[ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
válasz elf_Lord #987 üzenetére
Nekem a Ray az első okos telefonom,tehát így kezeld a hozzászólásomat
Az aksija eleinte csalódás volt és már épp kezdtem kicsit elkeseredni,mikor egyik nap úgy alakult,hogy nem Angry Birdsöztem és meglepően jól bírta az átlagos napi telefonálásomat és a navigáció használatát.
Szóval szerintem a játékok szippantják az aksit,de egyébként nem vészes, Hozzátéve,hogy én így is minden este töltöm,nem mernék 2 napot rá bízni,ha nincs a közelben töltő
Nagyon elegáns, szuperjó,hogy ilyen vékony és könnyű, azonban netezéshez nekem picit kicsi ez a kijelző.
Ezzel számolj, esetleg nézz meg egyet élőben,mielőtt megveszed.
Ami a hátránya az egyben az előnye is, nővéremnek iphone-ja van és mikor megmutattam neki, el volt ájulva,hogy milyen jó,hogy pici és könnyű szóval nehéz ügy ez, lehet ha lett volna már nagy kijelzős okostelefonom,akkor értékelném,hogy ez pici. passz.
Komolyan mondom,hogy itt még az ujjak mérete is számít, nekem tök átlag férfi kezem van és elég sokszor félreütök sms-írásnál.
Persze ebben némi szerepet játszik az is,hogy ez az első virtuális billentyűzet,amit kezelek.
Van egy haverom,akinek olyan lapát keze van, hogy semmilyen érintőképernyőset sem mernék neki ajánlani
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat nincs könnyű dolgod a választással.
(én motorolát a korábbi tapasztalatok alapján -V3X- az életben nem veszek többet
Szerintem a környezet ahol használod döntő lehet.
Ha tudsz vigyázni egy "ékszer telefonra",akkor Ray-el nem lesz gond, azonban,ha belerakod egy nagy tokba,akkor lehet ott vagy,mint Defy-vel.
Szerintem ezt meg csak akkor tudod eldönteni,ha megnézed, kézbe fogod valahol mindkettőt.
Egyébként számomra tudásban teljesen megfelel, emailezés, netezés, msn, skype megy rendesen és az is tetszik,hogy mikor picit akadt, mert bekavart az egyik alkalmazás kb 10p alatt újratettem rá a szoftvert.
Remélem picit én is hozzátettem az összképhez.
Üdv -
Fehércápa
aktív tag
Alapból az SMS-eket nem tudja külön kimenőre és bejövőre osztani a telefon, vagy csak én nem találom ezt a beállítási lehetőséget?
Persze letöltök hozzá alkalmazást, ha kell, csak a gyárival se lenne bajom,ha ennyit tudna. -
Fehércápa
aktív tag
Eddig sosem használtam autós töltőt, érdemes eredetit venni?
Ha valaki linkel azt külön köszönöm. -
-
Fehércápa
aktív tag
válasz rObika8802 #1036 üzenetére
Ha nem játszol vele,akkor kb 2 napig bírja. Én mondjuk nem kockáztatok,minden nap töltöm.
Sokan a rezgés erősségét kritizálják, kevésnek tartják,nálam ez nem szempont.
A viszonylag kis kijelzőről kell eldöntened,hogy neked ez előny vagy hátrány. -
Fehércápa
aktív tag
-
Fehércápa
aktív tag
VAKU TÉMÁHOZ!
1p48-tól ott az automata vaku ikon, mikor átkapcsol videokamerára,akkor változik kameravilágítás ikonra.
Na,ez hogy lehet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest