- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortu30
csendes tag
Egyet kell értsek pepe091-el. Annak ellenére, hogy a tücsök szindróma valóban hardveres hiba, valljuk be, túl lett parázva az egész. Az pedig, hogy szétszeded a garis telót "hátha meg tudom én is szögelni" alapon, a Te előéleteddel tényleg ellentmondás. Nem piszkálódásnak szántam, csak leírtam a véleményem, ami a sztoriddal kapcsolatban megfogalmazódott bennem.
-
Ne vedd sértésnek, de te aztán furcsa alak vagy... Annó mit meg nem tettél, a tücsök miatt, riogattad a népet, hogy figyeljenek rá meg hasonlók, mert hogy "jaj jaj mit fog ez okozni hosszútávon" meg hasonlók ,erre szétszeded a telefonod, és garivesztés... Ráadásul el*tál valamit.. Ehhez csak gratulálni tudok.
-
Zoja™
őstag
Akkor vagy vezérlő hiba, amit csak akkor sérthettél meg ha fém eszközzel értél a panelhoz, vagy forrasztás szakadt meg a panelon, vagy maga a csatlakozó hibás. Kapcsold be telefont, várd meg amíg bebootol, aztán vedd ki az akksit, de a telefon bekapcsolva legyen, úgy vedd ki az akksit. Aztán egy tűvel vagy órás csavarhúzóval a jack csatlakozóban , mozgasd meg a réz betéteket középpontos irányba, hogy a fülhallgató csatlakozója jobban hozzáérjen a réz lemezkékhez. Esetleg denaturált szesz és egy fülpiszkáló segítségével megtisztíthatod a csatlakozó belsejét. Ha ezek után sem lesz jó, akkor nagy valószínűséggel csatlakozót kell cserélni, amihez smd forrasztóállomás szükséges, ami ritkán található meg egy egy hétköznapi háztartásban, így muszáj leszel szervizbe vinni.
-
Isten88
senior tag
Köszi szépen!
Mivel vidéki vagyok, így GSMLine-on keresztül kell küldenem úgyis, azok meg alapból ülni szoktak rajta 1-2 hetet, mielőtt beadják Cordonnak. :/ Máshogy nem tudom megoldani sajnos, így ugye az sms-t is nekik küldték/küldik ki. Remélem a számot - amit küldtél - majd sikerrel tudom használni januárban!
Lehet ám, hogy a folyamatos autofocust hallod, mert az lencsemozgással jár.
-
Isten88
senior tag
Na, az érdekes, nekem kétszer sem sikerült kicserélniük garanciáztatással. Januárban Round 3, remélem K.O.-val győzök ezúttal Én is...
Ja, Cordonék neked hanyadjára vették fel a telefont? Nekem volt, hogy 3 napig nem sikerült elérni őket [( +36-1) 272-0708] számukon, vagy Te melyiken hívtad Őket? :/
-
Perillustris
senior tag
-
nortu30
csendes tag
Amíg nem tudod szakmai érvekkel alátámasztani a márpedig hibás a telefon teóriádat, vagy nem lesz számos meghibásodás (remélem ezt te sem szeretnéd, csak hogy igazad legyen), addig bizony vészjóslás marad. Érdemesebb megvárni a szoftverfrissítést, meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Szergej01
csendes tag
"Rengeteg problémát jelentenek az akku üzemidejével kapcsolatban - lehet, hogy ezzel van összefüggésben, biztosan tudod, hogy nem?"
Úgy olvastam a Mini is merül elég gyorsan..az mégsem ciceg, most akkor ez hogy is van? Kár ezért a vészjóslásért sxxorp..Komolyan, mást sem teszel, mint a jóhiszemű vásárlókat, akik bíznak a szoftfrissítés jótékony hatásában, lealacsonyítod csak azért mert ők nem tettek semmit az ügy érdekében..Megértettük, Te szóltál az Atyaúristennek is, hogy ciceg a telefon és mint korábban írtam Neked, hálás is vagyok/vagyunk érte..de ennyi..A SE nem fogja az orrodra kötni, meg senkinek se hogy mi lehet a valós baj..Ha meg is csinálják, és hatékony lesz a frissítés, Te akkor is kételkedni fogsz hogy csak elnyomták a hangot, a valódi hiba még ott lehet..és ugyanígy menni fog a szardobálás..Ha meg tényleg nem változik a helyzet, ott a 2 év garancia, ami idő alatt ha tönkremegy ebből kifolyólag(amit erősen kétlek), cserélik, javítják..etc..Úgyhogy megkérlek hogy a nem oly aktív felhasználókat ebben az ügyben ne becsméreld, és alacsonyítsd le, mert egyrészt semmi jogod nincs hozzá, másrészt meg ezzel saját magadat járatod le. Szebb napot! -
1NST1G8R
senior tag
Lol, hát ez tényleg az évszázad operatőre...
Viszont igy már tényleg nem vágom ezt a felbontás parát, mert a Dead Space is ez a kategória, meg ha megnézed a többi gameplay-t oldalt (csinált egy párat az arc), kb. mind hasonló "HD" játék, szóval újak, meg 3D-sek is. Vagy itt arról lehet szó (ha nem hivatalos forrásból van) hogy bele tudsz mászni a játék konfigjába és meg lehet buherálni a felbontást? Te nem tudnál párat tesztelni esetleg? Pl. a Plants VS Zombies érdekelne hogy mennyire játszható, mert ott viszonylag sok objektum van a pályán, szóval ha van olyan játék ami esetleg játszhatatlan lehet ilyen kis méretben akkor ez az szerintem.
-
Predator2
addikt
Xperia pro vagy mini pro ami érdekel de a pro még nincs forgalomban
miért kártyafüggetlen? vodás vagyok de elég belőlük egyenlőre alig használom a telefonom de így is lehúznak rendesen szal ha mondjuk megveszem az új telóm és telenoros akk csak veszek egy másik sim kártyát és meg is van oldva a probléma... nem kell új telót is vennem ha meg akarok szabadulni a szolgáltatótólNekem az a lényeg h olyan csomagot kapjak mintha bemennék egy hivatalos SE boltba (és lehetőleg minél olcsóbban (magyarra o-ra lokalizált érdekel)
ha a frissítés nem javít a ciripelő hibán akk mini pro felejtős számomra
-
Enci1983
senior tag
Ebből itt egyedül te csinálsz ekkora ügyet. [moderálva]. Mindenesetre 2 hónap távlatában engem tökre nem zavar mert nem azt fülelem hogy sistereg e vagy sem, és ugyanúgy megvenném most is. A sok gagyi teló után végre egy aminek ''csak'' 1 apró gondja van. Ami nekem nem gond. Tele [moderálva] a topikot ezzel a ciripelős hülyeséggel, már sorry, de semmi más érdemleges infót nem szóltál hozzá a témához csak hogy ciripel meg sistereg. [moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
j.bravo
addikt
Ha telefonálás közben is van, az engem zavarna. Ezt eddig nem tudtam kideríteni, biztos bénán kerestem
de emiatt most még ódzkodom megvenni a készüléket. Ha csak videó közben lenne, nem érdekelne.
Sokan hallják beszélgetés közben? Csak kézben tartva vagy headsettel is?(Predator2: a tesztképeket elnézve, ha a fényképezőnél ha a zajszűrőt kissé lejjebb vennék, sokat dobna rajta. Inkább a zaj mint a vízfestmény, szerintem)
-
Davey7
senior tag
Jo de mellette az is ott van, hogy baromi jo kis telefon alapjaban veve. Nem cserelnem el semmire,ha nem lenne a cinceges.
Ha megnezzuk ebben az arkategoriaban mit kapsz talan a defy,meg a galaxy ace ami meg szamitasba johet, es mindketto telefon merfoldekkel le van maradva a mini pro-hoz kepest.Meg varjuk a frissitest,ha meg mindig ott a zaj,akkor tovabbi nyomas kell az SE-nek, uj topic a support forumon,meg ilyesmi,es meglatjuk... ha nem lepnek semmit akkor nem kis beveteltol esnek el,mert szerintem joparan hangoztatni fogjuk
meg tudni fognak rola az emberek.
Ha meg tudjak oldani,akkor aldasom rajuk.
Mondjuk nem szivesen cserelnem le,mert nem tudom,hogy mit vennek helyette ennyi penzbol... -
Akkor is az a meglátásom, hogy nem törődik vele az SE akár mennyien is vagyunk/vagytok. Nekik ez csak egy telefon ami hopp lehet hibás volt, majd javítjuk talán sikerül, talán nem, leszedjük a videókról a ciripelést a többire meg ráfogjuk, hogy normális. Ennyi fog történni figyeld meg
-
sxxorp! Nem vetted még észre, hogy semmit nem lehet elérni ez ügyben?
Hihetetlen magasról tojnak rá hogy te mit írogatsz nekik. Csinálják a maguk dolgát, kidobnak majd egy frissítést és kész. Nem fogják most "csak" emiatt visszahívni a készülékeket. A másik meg hogy van 2 év gari, ha az alatt történik valami akkor beviheted. Itt meg (szerintem) az emberek nagy része 2 év után simán cseréli a telefonját.
-
Davey7
senior tag
hihtetlenek amugy... kovetem az xda-t is meg az SE support forumot.
Ha ekkora problema van,akkor miert varnak meg mindig a teljes 2.3.4-re,siman kiadhatnank egy 2.3.3-at amiben javitjak a "mikrofont",es aztan johetne 2.3.4.
De most neeeem,meg varhatunk min. 1 honapot mig megtudjuk,hogy mi lesz.Nekem ennyire, 1 het utan, egyik telefonom sem tetszett,csak ezzel a zajjal elbasszak az egeszet.
Plusz en neha hallom a kis cincegest telefonalas kozben is. Meg parszor van olyan,hogy ranezek a telefonra,a terero-bol csak 1 csik van,aztan 5 masodperc mulva mar fullon van a tereo. Ezt sem ertem....Szamomra ezek nelkul tokeletes telefon lenne, de en mar nem hiszem el,hogy manapsag miert nem tudnak egy telefont sem legyartani valami hiba nelkul... Egy modellt sem lattam meg aminek ne lett volna valami baja...
-
Davey7
senior tag
Szerintem meg mindig az godnoljak,hogy a legnagyobb problema az,hogy zajos a video. Pedig ez annal sokkal tobb. Ha csokkentik az erzekenyseget,szerintem alap allapotban a telefon akkor is ki fogja adni a hangot.
En is megrendeltem a telefont,remlem azert csak lepnek valamit az ugyben...
-
Kobaljov
senior tag
Ezt a korábbi hírt cáfolták abban a tegnapiban amit linkeltem, ha megnézed a te linkeden lévő hír eredeti forrását ott is szerepel már:
Update: Sony Ericsson has told us that the company has made no official decision to update its 2011 Xperia phones to Android 4.0 – despite the comments from a Sony Ericsson representative at a London press event yesterday. Still, here’s hoping…
-
zlin
tag
Na ez fasza tényleg! Az említett Allee-s bemutatópéldányt én is megnyomkodtam ma a
Vodánál, nagyon gyors volt a netezés meg úgy minden rajta.Én közben lemondtam ugyan a qwerty-ről (és így a minipro-ról is), és defy-t veszek, de több barátom is azonnal rárepül erre a minipróra amint tücsketlenítődik az új széria.
Azért a pezsgővel tényleg várni kell még, de már nem kell sokat belerúgni a lavinába!
-
deakferenc75
tag
Itt olvasgatom, amiket írtál, ROM-ok meg root-ok, halvány lila f...-om sincs mik ezek.Az tuti, hogy az asszony X10 mini pro aksija nagyon keveset bír - már kaptam tanácsokat, hogy éjjel kikapcsolni, repülő mód, stb.Ezek mellet milyen gyári app-okat lehet eltávolítani vagy mit lehet még tenni, hogy jobb legyen az üzemidő?Nem buli minden második nap tölteni a ketyerét.Még 1 dolog: a rajta futó 2.1-et lehet normálisan, buherálás mentesen frissíteni 2.3-ra?
-
RoMix85
aktív tag
Ez előtti telóm volt a voda 845 mi ugye 2.1es androidos volt, igazából azon szeretem meg a szoftvert, s aztánn többre, gyorsabbra vágytam. Ezzel a telefonnal azt hiszem minden "vágyam" teljesült ilyen téren, csak az akku ami bosszant, de akkor várok, hátha ahogy mondod "beáll" . Egyébként nektek hogy bírja, milyen felhasználás mellett?
ui:task killerrel kilőttem mindent... de mégis
-
benjonino
tag
Köszi a választ!
Gratulálok a Sony-nál elért eredményhez az ügyben mutatott aktivitásodért!
Beleolvastam a tegnap éjjel általad belinkelt XDA fórumba ma délelőtt, de ott sem volt érdemleges eredményről semmi hír. Erre kicsi hazánkból elindul egy kezdeményezés egy nemzetközi óriásvállalat felé? Szinte hihetetlen. -
krisztian112
senior tag
Hálistennek, hogy már vizsgálják jelenséget
Legalább minél hamarabb dűlőre fog jutni, hogy mi lehet a sisterség oka. Én is még egyelőre várok a vásárlással, október végén jár le a hűségem, addig elvagyok az ace-el
Még annyit, hogy ez a 320x480as felbontás az egyik legerterjedtebb, (meg a 480x80) ugyanis ezzel a felbontással jött ki az első androidos teló a G1. Szóval mindent megtalálsz a marketen.
-
mrlujoak
veterán
Ohh, elnézést, hogy merészeltem bármit is szólni...
Most akkor menj át kérlek a Moto topikba, és olts le mindenkit, aki Defy-t ajánl, mert bizony még a mai napig is jelentkezik a beszédhangszóró elhalálozása, mindentől függetlenül...
A telefon tücske pedig a napi használatot nem zavarja.
Aki meg ezen rugózik, az ne vegyen, ne is menjen a mini pro közelébe.
Davey7: Ne vedd meg!
Kedves sxxorp: Mosz' jó lesz?!
-
HEKIT99
csendes tag
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Kár, hogy ennyire személyeskedőre vetted a dolgot, de:
1. Nem a partvonalról okoskodom
2. Jómagam is szervizelek SE készülékeket
3. A rendeltetésszerű használatot nem zavarja - tapasztalat, legutóbbi két tulaj észre sem vette
4. A Motorola, és Samsung fórumokban is ment az oltás, és azon gyártók magasról tettek a hangszóró és vagy GPS hibára (és még sorolhatnám) erre itt egy olyan dologgal kapcsolatban keltitek a pánikot, amiről nem is tudjátok mi okozza...
5. A gyártó vizsgálja a dolgot.
6. Amennyiben a jelenség meghibásodást okoz, és az nem javítható új készüléket kapsz.
7. Ajánlani miért ne lehetne? Ennyi erővel menj ágálni a Vodafone-hoz, tiltasd le a reklámokat is, mert neked fenntartásod van a tücsökkel kapcsolatban.A későbbi meghibásodások visszaeredeztetése is nagymérvű feltételezésen alapul.
Máskor kevéssé személyeskedő stílusban szólíts meg bárkit is, mert ez a fórum nem az a fórum...
ko9: Különösebb bajom nincs vele, tiszteletben tartom az egyén véleményét... Bár kár, hogy egy ilyen "hiba" nagyobb feneket kapott, mint mondjuk a telefonálást abszolót ellehetetlenítő Defy hangszóróhiba...
A pánik pedig pánik...
-
e-newsee
addikt
Nem hallottam még konkrétan saját fülemmel a tücsköt, de szerintem olyasmi zaj lehet, mint amit a telefon töltőjénél hallasz. Próbáljátok ki, hogy a telefon rajta van a töltőn, töltő a konnektorban, és az adaptert hallgassátok meg. Ott is ciripel. Az azért van, mert a töltőben lévő tranzisztorok villámgyorsan kapcsolgatnak, és az hallatszik sípolásnak/ciripelésnek.
A telefonból jövő ciripelés mennyire hasonít ahhoz?. Mert ha annak az eredete is ugyanez (tranzisztorok kapcsolgatása), akkor az nem ront az élettartamon, legfeljebb zavaró. Pláne, hogy belehallani a videóba, ami a telefon egyik húzó tulajdonsága. :/
Persze egyáltalán nem biztos a diagnózis, csak próbálok gondolkodni, mi lehet. Ha valamikor be sikerül kapcsoltatnom egyet egy boltban, igyekszem meghallgatni én is. -
Sonyericsson
csendes tag
Kedves sxxorp!
Ebbe a szervizbe kéne lehetőség szerint elvinni a készüléket, hogy megvizsgálhassák:
Cordon Electronics
1045 Budapest Széchényi tér 9.
tel.: 061/2720708
nyitvatartás: H-P 9:00-16:00Miután megkaptad a szervizlapot, akkor kérlek küld el a számát a se_help_hu@yahoo.com email címre.
-
Enci1983
senior tag
Amikor először kapcsolódik mindig kérdez. Tapasztalat. Tőlem is elkérte, s egyben felajánlotta ha nincs akkor készít egyet. Ha nem adsz meg címet nincs mivel kapcsolódni ergo nem tud bemérni se szinkronizálni, így a market nem lesz elérhető. Néha elég lehetetlen kérdéseket teszel fel, ne haragudj
-
Bambusznád
tag
Megnéztem az iránytűt is. Az nem mozog.
hurrikan: lehet... de amit én töltöttem le, azon nem látszik mozgás. Asztalra letéve.
GabeeeS: regelsz egy gmail acc-ot és nem használod többet. Csak mikor marketre bejelentkezel először, utána nem kéri többet. Nem kell szinkronizálni vele semmit ha nem akarsz.
-
Szergej01
csendes tag
Elpártolni nem szeretnék, mert 1 éve nézelődök valami ár/érték kiválóság után..és ez nagyon az..Egy hét még ígyis úgyis várakozás, mert addigra lesz meg rá a pénzem.Remélem 1 hét alatt halad valamit ez a folyamat ami elindult.Lemondani nem akarok róla, Minit nem szeretnék, kell a kíjbórd
más versenyző meg nincs a láthatáron
Jó látni egy nem ciripelőset, még ha a világ másik végén is van
-
Szergej01
csendes tag
Üdv.
Témaindítás óta követem az eseményeket itt fórumon, egy két apróság után érdeklődtem. Mivel nincs MÉG ilyen telefonom, nem tudtam érdemben hozzászólni.Továbbra is kivárok, hogy mi lesz ennek a végkimenetele..de bevallom türelmetlen vagyok, és szerintem itt mindenki aki már tulajdonosa a készüléknek, és aki még nem tulaj.sxxorp: Véleményem szerint senki sem irigy, hogy Te esetleg külön bánásmódot kapsz( ha kapsz) csak mint említettem, inkább a türelmetlenség az ami már fokozódik.Információ ugyebár nincs róla hogy mi ez..a SonyEricsson hozzászólása meg..elég erősen WTF szerű képződmény..no mindegy, reméljük megemberelik magukat és kiadnak valami hivatalos irományt arról hogy ez miféle tücsök. Amivel kezdeni akartam pedig, hogy hálás vagyok a fellépésedért több fórumon, nem sajnálva az időt rá, telefonálás, ez+az..reméljük meglesz hamarosan az eredménye.Úgyhogy vissza hide-olok, és figyelem az eseményeket, várom a fejleményeket!
üdv.
-
aggleány
addikt
Megint nem érted, hogy miről beszélek, de mindegy. Nem fogom újra leírni, teljesen egyértelműen fogalmaztam. Az, hogy mit képzelsz bele a leírt tények helyett, nem az én bajom.
Nem fogok belemenni megint egy az előzőhöz hasonló dologba. Azt gondolsz, amit akarsz.
ko9
Megnézted a "cikket"?
Akkor jöttem rá, hogy egyszerűbb lett volna azt leírni, hogy mit nem én írtam, mikor már lejárt a szerkesztési idő.
-
aggleány
addikt
ÉN nem ítélkezem, és nem azzal van bajom, hogy a Te telódat soron kívül fogják megcsinálni/kicserélni. Azzal van bajom, hogy az enyémmel ezt nem tették meg. Nem soron kívül, csak úgy mezei módon, a hatályos jogszabályokat követve, a hivatalos eljárás szerint.
Igaz, hogy én nem írtam mindenkinek, és nem tettem fel közösségi oldalra sem a problémámat, én nemes egyszerűséggel az SE support által telefonon és írásban is megadott hivatalos utat követtem. Mint kiderült, ez kevés ahhoz, hogy érdemben fogalalkozzanak egy törzsvásárlóval, aki mellesleg elég sokat költ az ő készülékeikre.
Az iromány tényleg nagyon hasznos lehet a Pro tulajoknak, de nem igazán vagyok képes egy súlycsoportba helyezni azzal, amit én műveltem hosszú hónapokon át az aláírásomban szereplő oldalon. Ha lesz időd, nézz rá. Nem pár órás meló volt.
Következtetésnek azt vontam le, hogy ha minden létező helyre beírom, hogy gond van, és folyamatosan panaszkodom, és a világ elé tárom, hogy az SE készülékem rossz, akkor inkább megcsinálják, minthogy rossz hírüket keltsem. Nagyon nem tartom korrektnek az eljárást. Nem a tiédet, az övéket.
Az a gond, hogy ha a hivatalos utat követi az ember, nem ér el semmit. Ellenben ha ügyeskedik, minden követ megmozgat, utánanéz, utánajár, keresgél stb. akkor van esélye rá, hogy elérjen valamit. Tőlem elvárják, hogy a törvényeket betartva éljek, de magukra nézve ugyanezt nem érzik kötelezőnek.
Ne legyél ennyire udvarias, nem áll jól az előzmények után. Valahogy nem hiteles.
-
Sonyericsson
csendes tag
Kedves sxxorp,
Olvastuk a felhasználói véleményeket és szeretnénk pontosan utána járni az említett problémának. Megpróbáltuk reprodukálni a hibát a nálunk lévő Xperia mini pro készülékeken, de nálunk nem jelentkezett ez a probléma.
Arra szeretnénk kérni Téged, hogy vidd be a készüléked a szervizbe, ott prioritással fogják kezelni az ügyet, csak kérlek küld el nekünk majd a szervizlapon található regisztrációs számot.Köszönettel,
Sony Ericsson -
aggleány
addikt
Egy sufnigsm-nek nevezett boltban. Elég régóta törzsvásárló vagyok náluk. Van bolti garival és hivatalossal is, de jelen esetben nem éri meg a bolti gari, mivel 1.000,- pénz a különbség a kettő között. Volt olyan, hogy bolti garival kértem, amikor nagyobb volt a különbség, és úgy is mindig megcsináltatták nekem garanciaidőn belül.
Ha rám gondoltál visszalépés ügyben (most vettem észre), én nem tartom visszalépésnek. Nekem nagyon tetszik, hogy a Minit simán zsebre lehet vágni. Inkább az volt a félrelépés részemről, amikor megvettem a sütőlapát méretű telefont, de hát elcsábított a kijelző színkavalkádja.
dokee78
Nem szabad nekik, központilag van kiadva. Szerintem is hülyeség, de ez van.
-
axioma
veterán
Hat, egyelore varok. Azert elvileg joval olcsobb kene legyen vallalati elofizus csomagban, minthogy megvegyem fuggetlenul. Meg mostansag mashol is van helye a penznek... En inkabb attol tartok, hogy teljesen kihagyjak. Az LG Black is jott ennyi idovel kesobb mar, csak redbullban. Felteszem nem SE-specifikus a keses merteke...
-
axioma
veterán
Tehat telenornal vagy pin kod, vagy net? Ne mar! En azert szeretem a pin kod kerest rajta.
De felteszem, ez igy van az osszes androidnal, es mazli hogy szinte kizarolag wifin akarom hasznalni, de akkor is duhito.
(Esetleg ha eccer mar latta, akkor visszaallithato a pin kod kerese, ugy gondoltad?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari