Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz [Anduriel] #2498 üzenetére
a vége felé ott van a garancia területi érvényessége pontnál
de röviden, igen élnie kell a garanciának
megnéztem ez a kis doksi a dobozban is benne van
persze ha gyártói garanciával veszed[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz [Anduriel] #2502 üzenetére
persze az a biztos pluszban még erre lehet hivatkozni
-
half333
őstag
Tudtok valami naptár widget-et,aminél kiirja az aznapi nevet(nem a másik napit),ill.nem gond ha többet is kiir?
-
Mezcal
addikt
A Zone antivirus vírust fogott! Jól működik.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Bailey
senior tag
válasz JoolsNOS #2510 üzenetére
Ha rootolva van a telefon akkor a superusert szokták a vírusirtók veszélyesnek ítélni. Vagy a usb debugging-ot, esetleg ha be van kapcsolva a telepítés bármely forrásból. Legalábbis a custom romos defy-n ezek miatt reklamált.
Viszont amióta a stabil cm7 van azóta mindent rendben talál,pedig a supeuser ott is benne van. A minit meg nem is rootoltam mert az jó így a gyári állapotban.[ Szerkesztve ]
-
-
andrew82
tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. Raktam a készülékbe egy 4 gigás kártyát, a hozzá adott 2 gigásról átmásolta minden adatot. Jól működnek, de nincs wifin net. Megy a wifi, jelzi is, de nincs net. Másik telefonnal is próbáltam, működik. Nem értem. Van-e valami köze a kártya cseréhez vagy csak véletlen Amúgy sim kártya nincs benne, nem tudom ez mennyire számít, de előtte sem volt még és ment.
Egy másik kérdésem, amiért valószínű kinevettek de én eddig más telefonon a képernyő tetején található lehúzható részen láttam, hogy ki van rakva egymás mellett a wifi, bluetooth, repülőmód meg még valami szép nagy ikonokkal Na ez most itt hiányzik. Ez azért van, mert a sony programja más, így kell elfogadnom?
Nyugodtan nevessetek ki, de muszáj voltam megkérdezni, mert hiányzik az a funkció
-
retroid
senior tag
Melyik virusirtot erdemes felraki?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
lesliemusic
csendes tag
Egy héten belül másodszor melegszik 40 C fokra az aksi és apró rezgésekkel adja tudtomra, hogy nem hajlandó semmit csinálni....a MINI. Autóban csinálta és csak "menetszél hűtéssel" állt vissza csatasorba. Mi lehet vele? Szerviz? Mindez beszélgetés alatt....közben történt...
-
retroid
senior tag
Melyik virusirtot erdemes felraki erre a telóra?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Bailey
senior tag
válasz lesliemusic #2531 üzenetére
Itt olvashatsz erről a problémáról ha tudsz angolul: http://talk.sonyericsson.com/message/111285#111285
A melegedés miatt megbolondul a két érintőgomb, és ez okozza a hibát. A hivatalos fórumon azt írják hogy a touchpad-en kell kalibrációt csinálni amit csak a szerviz tud elvégezni. Sajnos azt írják hogy ezt nem tudják kiadni olyan frissítésben amit otthon is el lehet végezni. De ezt elvileg már világszerte tudják a szervizek. A hozzászólások szerint kb. 30 perc alatt megvan az egész. Bár valaki írta hogy a kalibráció előtt valami tesztet végeztek amin ha nem megy át akkor kicserélik az érintőgombok alatti panelt is.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Bukk900 #2534 üzenetére
Freeze-hez mit ajánlsz? Sajnos az általam preferált Super Manager fagyasztani csak fizetős módban tud.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
JoolsNOS
veterán
válasz lesliemusic #2531 üzenetére
Nekem múltkor 41 fok volt valami játék után, de nem volt semmi gond. Most meg van rajta tok is, majd letesztelem meddig melegszik.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bambi80
tag
Sziasztok!
Döntöttem végül és a minit választottam. Szombat óra tesztelem és használom. Nekem nagyon tetszik. S, ami a legfőbb abszolút nincs villogás!!! :-)
-
Bukk900
őstag
Többen kértétek, itt a telepítés menete a bátrabbaknak.
Az Elixir-2-t is kipróbáltam, ez használhatóbb és szebben néz ki.Állapotváltó gyorskapcsolók hozzáadása az értesítési sávhoz!
Rootolt telefon és Root Explorer kell hozzá, mindenki csak saját felelősségére cserélje a gyári alkalmazást.1. töltsd le a módosított állapotsort. (működik 4.0.1.A.0.283 és 4.0.2.A.0.42 buildal is)
2. állítsd le az állapotsor futását a telefonon (alkalmazások kezelése/állapotsor leállítás OK)
3. csinálj egy biztonsági másolatot a memóriakártyára a system/app/SystemUI.apk-ról (root explorerben hosszan nyomsz a fájlra copy, a célhelyre mész és paste)
4. a letöltött 4.0.A.2.368_SystemUI.apk-t a pc-n nevezd át SystemUI.apk-ra, és rakd a memóriakártyára
5. az átnevezett fájlt másold a telefon system mappájába (root explorerben hosszan nyomsz a fájlra copy, a célhelyre mész, jobb felső sarok mount megnyom és paste)
6. itt add meg neki a jogokat a kép alapján (hosszan nyomsz a fájlra premissions, pipákat elhelyezed és OK.
7. helyezd az új SystemUI.apk-t a system/app mappába a régit felülírva (ismét copy/paste)
8. root explorer jobb felső sarokban mount megnyom és kilépés, indítsd újra a telefont
Forrás: xda-developers.com, seria.hu -
i.s
tag
Sziasztok, a wifi erősségével kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy nagyon gyengén teljesít. Ahol előző telefonjaim lg optimus, se x10, htc legend, samsung ace hibátlanul észlelték a jelet és prímán működtek, ott a mini épp csak meglátja a jelet, de azonnal el is dobja. Gyakorlatilag használhatatlan. Csak nálam tapasztalt jelenségről van szó, vagy más is észlelt már ilyet? a ROM 2.3.4 4.0.2. A.0.42
Van már (jól) működő CM ROM a minire?
Üdv: I[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
A wifi tényleg gyengén teljesíít, gyárilag csökkentették a teljesítményét az alacsony sar érték miatt, ez ilyen, a jelet nálam is eldobja néha és ingadozik az erőssége tp-link routerrel, a megoldást én is szívesen veszem.
CM lesz eszerint, de jövőre jön az ICS is.
-
Bukk900
őstag
A 3d-s .mpo képek, amiket készít nagyon jók pc-n is, megnézhetitek a StereoPhoto Maker ingyenes programmal, és egy ilyen olcsó szemüveggel.
-
Bailey
senior tag
válasz lesliemusic #2544 üzenetére
Ez a probléma amúgy főleg Indiában, Malajziában, Szingapurban fordult elő a fórum szerint. Ott sok ilyen eset volt. Ők arra tippelnek hogy azért mert ott melegebb van mint Európában ezért könnyebben felmelegszik. Van aki Indiában a légkondis szervizben nem is tudta előhozni a hibát hogy megmutassa a szervizesnek.Itt meg ugye csak nyár legvégén kezdték el árulni mikor már nem volt olyan meleg. Továbbá a fórum moderátora írta hogy a szervizeknek küldtek erről a hibáról körlevelet, ennek ellenére sokaknak csak simán szoftvert cseréltek (ami nem segített) mert a szerviz nem tudott a hivatalos javításról. Szóval a szervizben hivatkozz a SE fórumára hogy ez a probléma mert itthon ilyen eset eddig szerintem nem sok volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz dokee78 #2547 üzenetére
Nem hibás, az eredeti leírásban is így szerepel, én is így csináltam.
A memóriakártyáról először csak a system könyvtárba másolod, itt nem írsz felül semmit, ez már rendszerkönyvár, itt megadod neki a jogokat és utána átmásolod a system/app könyvtárba, felülírva az ott lévő systemUI.apk-t. -
lac0211
tag
Üdv!!
nem tudnátok valami módszer esetleg valamilyen alkamást amivel letudom tiltani a Facebook meg az ahhoz kapcsolódó dolgokat ??
mert mindig amikor aktiválom az adatforgalmat azonnal felmegy netre.
Én az ingyenes facebookot szoktam használni de észre vettem hogy veszi le a pénzt.
(T-s vagyok, a teló kártyafüggetlen)válaszokat ekőre köszönöm
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest