Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noise.tm
csendes tag
Üdv.
Telefonvásárlás előtt állok. Kinéztem a minit magamnak, de lenne pár dolog amit tudni szeretnék. A Telenor APN hiba megoldódott már a 2.3.4-essel? A kijelző villogásról valaki tudna mutatni egy videót, mégis mire számíthatok. A melegedés/érintőgomb hiba meg ahogy olvasom elenyésző, nem sokatoknál jelentkezik. -
Kenyvicelol
csendes tag
A villogás baromira idegesítő szerintem is, mi a fenéért kell minden 0,1 s alatt állítani a kijelzőt 2-3s átlagát venne a készülék már lehet hogy nem is lenne baj. Vagy csak egyszerűen tényleg miért nem lehetne odarakni az a kikapcs gombot...
Elég gáz a hozzáállása a SE nek a témához (szőnyeg alá seprés), meg az furcsálom hogy már régóta augusztus-szeptember óta sok panaszt látni a neten és még nincs megoldás.ui: Teszek egy kisérletet és videóra veszem...
[ Szerkesztve ]
...
-
dokee78
félisten
GO Launcher EX
GO Locker -
ko9
addikt
válasz Kenyvicelol #2354 üzenetére
Nem tudom, hogy mi változott a Miniben (nem kaptam még meg a kért mappát), de a Mini Pro-ban változtattak a szenzorok kezeléséért felelős fájlokon.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
blueMerle
veterán
Aki esetleg gondolkozik a telefon vételén, az tekintse meg ezt a videót erről a végképp nem zavaró, apró kis problémáról, amit egyesek itt ugye túloznak: [link]
-
blueMerle
veterán
Meg még sok ezer más embernek is pechje van Per pillanat ez a telefon lutri...
Node!!!!
Most beszéltem egy SE fejlesztővel a support chaten, és azt mondta hogy tudnak a problémáról, nem dugják homokba a fejüket és dolgoznak rajta. Valószinüleg úgy fogják megoldani hogy bekerül a fényérzékelő kikapcsolása opció. Ez legalább ad némi reményt hogy javítanak a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike81
aktív tag
a tmobilos minire van ujjabb frissítés 2.3.4 re gondolok .
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Most vettem egy minit, és még nem volt dolgom androidal. Bevallom lusta vagyok végigolvasni 2000 hozzászólást, de kéne egy kis segítség.
1kérdésem. Ki lehet e kapcsolni a fényérzékelő szenzort?
2:Hogy tudok játékot telepíteni a telefonra? Másold a fájlt a sim kártyára és telepítsd. Átmásolni is simán átmásolom, de lehet ezt se így kéne? Mert hiába másolom át, a telefonba nem tudom hol kell keresni a fájlt.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
kérdésem mindig a wifis problémám mit tegyek? :S
Samsung A54 5G 8+256GB
-
ricsike81
aktív tag
mindenkinek müködik tökéletesen minden rootolt minin ?
minire a 2.3.4-en belül jött újabb frissítés ? Változott a verzió, vagy build szám ?
[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
válasz Permet Elek #2366 üzenetére
Szia.
A fényérzékelő szenzort nem lehet ki kapcsolni majd talán később engedélyezik ezt a funkciót is.
Az SD kártyáról csak azután tudsz telepíteni miután felraktad a Astro File Manager-t, vagy bármilyen más File Managert a Marketből. Ezt mobilnettel vagy wifi vel tudod megcsinálni.(Illetve pontosabban valahogy fel lehet rakni elvileg bármit Asto nélkül is csak .apk kiterjesztése legyen. Csak az a baj, hogy nem tudom hogy kell.
De épp azon vagyok hogy kiderítsem mert nekem is jól jönne.)Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
dokee78
félisten
Szerintetek a Games by PopCap és Fun & Downloads eltávolítható?
Nem okoz rendszerhibát?[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
válasz Permet Elek #2370 üzenetére
Szívesen.
Nekem régebben a mekit ajánlották
De bármilyen nyílt wifi is megteszi.Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Bailey
senior tag
válasz blueMerle #2358 üzenetére
Ilyen sötétben nekem a 2.3.3.-al sem villogott. Csak teljes lámpafénynél. A 2.3.4-el lámpánál is csak néha. Van mikor a fény nem is változik de elkezd villogni 2-3 másodpercig majd abbamarad. De az biztos hogy ez szoftveres gond mert a frissítés javított rajta.
Én még nem találtam meg ezt a mai frissítést, igaz az enyém T-s. -
fatal`
titán
válasz Permet Elek #2366 üzenetére
1. Jelenleg nem, pár hozzászólással ezelőtt pont erről volt szó.
2. Rámásolod az apk-t és futtatod. Persze ehhez kell valami fájlkezelő, marketen találsz többfélét (sokan az astro file managert szokták javasolni).(#2367) Becksman: Mindenhol szakadozik vagy csak egy helyen? Ha mindenhol, akkor cseréltesd ki a telefont, ha csak otthon, akkor cserélj routert.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Hogzan lehet biytons'gi ment;st csin'lni PCC-al? Egyszerüen nem inditja el.
-
dokee78
félisten
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan filekezelőt, ami belépéskor "gyökérkönyvtárból" mutatja a teló és az sd szabad és foglalt területét? Eddig az adaot használtam, de azzal törlésekkor gyakran gond van, már le is került marketról. Esetleg másikat tud valaki? Astro nem mutatja azt tudom.
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
ricsike81
aktív tag
Szerintetek is ice cream sandwich csak jövő év elején lesz minire ?
-
blueMerle
veterán
válasz Callmaster #2382 üzenetére
Ez nem az enyém, de az enyém is lehetne mert ugyanilyen.
A developer fórumban néhányan már arra is rájöttek hogy valami kurvanagy gáz van, ugyanis a villogás mértéke függ attól is hogy hogy tartod a telefont, milyen szögben Azaz pl. egy tök sötét szobában ahol ugye nincs fényforrás nem lehet a fénybeesésre fogni. Úgyhogy itt valamit rettenetesen nagyon elkqrtak sonyék.
Ma lehetőségem volt beszélni az angol supportal a SE oldalán chat formájában. Azt mondta az ürge (Mark) hogy tudnak a hibáról, már 1 hónapja! továbították a szoftveres csapatnak, úgyhogy dolgoznak rajta. Viszont az SE developer fórumban egy tag azt írta hogy tudni véli bizonyos forrásokból, hogy ez sajnos HW hiba, és valószinüleg visszahívás lesz a dologból, ugyanis volt akinek megpróbálták szoftveresen kalibrálni de nem jött össze a dolog.
Egyelőre azonban azt mondom hogy ne bocsájtkozzunk találgatásokba, jó hír hogy dolgoznak a probléma megoldásán, várjuk ki mi lesz a vége.
Aki pedig nem bír várni annak itt a megoldás: [link]
FIGYELEM! Root szükséges amivel a garancia ugrik!ricsike81: Rákérdeztem erre is (mivel ICS-ben valszeg már aktív lesz a fényérzékelő on/off funkció), azt mondta a supportos srác hogy leghamarabb 2012 Q2, mivel az SE saját felületét át kell portolni és optimalizálni ami időbe telik.
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
időközbe sikerült a wifis gondot megoldanom(úgy látszik, le is kopogom) de már 2 youtubes vidit néztem meg de renben van a kapcsolódása
Samsung A54 5G 8+256GB
-
RoMix85
aktív tag
válasz blueMerle #2384 üzenetére
Az az app nem csak a playre jó?
szerek.
Most látom egy mini pró tulaj is írta hogy működik neki.Egyébként emlékeztek írtam az elején hogy én beküldtem szervizbe a sajátomat (fekete) és adtak addig egy fehér színűt de mindez lassan 2 hónapja és még mindig ott van a telefonom
Mindegy nem tudok mit tenni, várok addig használom hófehérkét[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Egy újabb konfigurációs videó.
-
blueMerle
veterán
Köszönöm, de ahogy olvasgattam többeknek gondja akadt a telefonnal utána, így inkább bizakodva várom a frissítést
-
Mezcal
addikt
Most akkor van új frissítés vagy nincs? Companion semmit nem jelez.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen légkondit a lakásba?
- SörcsaPH!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Elite: Dangerous
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest