Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Én pl. örülök neki, hogy vastag, a vékony telefonokat számomra baromi kényelmetlen tartani és agybajt kapok tőle, hogy az a cél a gyártóknál, hogy 0.00000001mm vékony legyen.
-
rep3at
őstag
Nem rossz cikk, szívesen olvasnék tőled még tesztet.
Bevallom, én is szemezgettem a mobillal de engem pont a rendszer tartott vissza, nehéz lenne rá visszaállnom, már megszoktam a jót.
Forward thinking. كرر
-
hunmyke
aktív tag
Ezt el lehet még jó pár márkáról is mondani, hogy egy kaptafa.
HTC-nél sem változtatnak sokat a megjelenésen. Ugyanez elmondható a Samsung Galaxy szappan dizájn sorozatra is. De még a BlackBerry-kre is igaz lehet.
Motorlla Defy, Defy+ meg még amik kijönnek azokban sem lesz sok változtatás külsőben.Szerintem jó ez a dizájn, nekem bejött. Kicsit tényleg vastag, de ennek is köszönhetően fogása nagyon kényelmes. A 3"-os kijelző néha pici, kicsit még szoknom kell talán a gépelést. Előző telefonom HTC Touch Diamond volt, sebességben nem merném összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
veterán
-
sdd2
veterán
válasz szabogabor10 #44 üzenetére
Azt írja hogy nem kompataibilis. De szerintem más úton rá lehet rakni.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
veterán
Nagyon tetszik ez a telefon. Hamarosan megrendelem a T-Mobile webshopból.
Egy jelenlegi Xperia Mini tulajdonost megkérnék, hogy nézze már meg a Marketen, hogy az HBO GO Hungary alkalmazás telepíthető-e a készülékre. Előre is nagyon köszönöm, elég fontos lenne!
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Wictor
őstag
Duci, vastag, ormótlan... Annyiszor hallottam már ezt, de kérem, egy 88x52 mm magas - széles telefonban hogy férjen el ennyi minden? Ja, hogy az arc tud 8,x mm "vastag" lenni... Igen, de az jóval nagyobb kiterjedésű. Vagy összenyomod és lapos lesz + Fornetti pizza méretű, vagy marad ilyen.
Aki meg erre azt állítja, hogy csúnya, az minden reggel arra ébredjen, hogy az első dolog, amit meglát, egy Xperia mini legyen.
Telefonhoz: 2 is volt. Elsőben sok hiba volt, második tökéletesre sikeredett. De az meg fehér volt, ami tényleg a nőies kategória visszagondolva.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Meg voltam győződve, hogy ilyet veszek. Bementem üzletbe megláttam, egyből inkább a Skate-t választottam.
Ami először ledöbbentett, hogy mennyire nőies (a live már okés lenne, csak az telenor).
Másodszor: milyen pici.
Nekiestem hát a kiállított skate-nek, és meggyőzött. Kár a hardverért, de tekintve, hogy úgysem játékra vettem, nem bántam meg. -
Klemice
senior tag
Csúnya duci telefon
-
pigmeus
tag
Nekem ezzel nincs bajom, hogy nem részletes itt és ott. Engem amúgy is a saját tapasztalat, vélemény, konzekvencia érdekel. Ebben érzek egy két hiányosságot. De nekem tetszett! Majd még bővítheted is!
-
pigmeus
tag
Mennyire érezni kicsinek a kijelzőt gépelés közben? Az ár a mögöttes hardver tekintetében, szerintem nagyon baráti.
Amúgy jó lett a cikk, bár még hagy kívánni valót![ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
azt tudja valaki, hogy ebben is eGPS van, mint az elődben vagy sima aGPS?
-
FET-MEN
veterán
zsír lett szép kis telefon
Iphone 7
-
dobobazsy
őstag
vettem egy ilyet októberben, és nagyon szeretem!
-
ncsicso
tag
Ránéztem a telefon képére, és nagyon ismerős volt. Aztán elkezdtem összehasonlítani, és lám... A nejemnek karácsonyra vett SE xperia L&W is pont ilyen, csak kicsit nagyobb... Ahogy a L&W tesztjében írták, sokadik bőr. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem jó teló, sőt. De nem kéne már egy kicsit s.ggbe rugdosni a SE designereit? Dógozzanak meg a pézüké'!
ha véleményed van, ellenséged is van
-
gabe_
őstag
Volt egy-két érdekes mondat, aminek még egyszer neki kellett ugrani az elejéről, hogy felfogjam. És persze nem olyan részletes, mint egy mobilarénás cikk, de azért korrekt írás. Elfogult vagy a Miniddel (ahogy én is az én Minimmel), ez érthető.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
HARDVERAPRÓD
Jó teszt köszi szépen
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
sdd2
veterán
dorten és student
Valahova be kell pakolni a kamerát, a hardvert és ennek ugye kell valami kis hely hogy tudjon hűlni. Az akkumulátornak is kell hely bőven, de ha megnézed az x10 mini-t és ezt ugyan olyan vastag viszont ez sokkal többet tud. Amúgy kényelmes a fogása és a vastagsága sem vészes.Legalább nincs az az érzésem hogy mindjárt eltörik a zsebemben.
-
student
őstag
nekem is tetszik de miért ien böszme vastag
#18 Dorten megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
dorten
tag
Ez a telefon nagyon vastag. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz rutyika68 #15 üzenetére
Köszönöm
bambano
Így már értem. Legközelebb jobban figyelek majd. Nem várom el senkitől hogy kijavítsa helyettem. Ezért jó a kritika mert lehet belőle tanulni. Amúgy magyar tanár vagy vagy újságíró? Nagyon jól vágod ezeket a szakkifejezéseket is.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
A kritikát megkaptad, hiányzik az összes központozás a szövegedből.
Amikor az első mondat elején is minden elválasztójel rossz (merthogy nincs), akkor ne várd el, hogy valaki az egész szöveget átnézze helyetted és kijavítson minden hibát.
A kijavít minden hibát verzió akkor működik, ha egy párezer szavas szövegben van 2-3-4 hiba. (ezt a tényt nem akarja felfogni hajózási szakértő barátunk sem...)"A Sony Ericsson egyik sikeres készülékét szedte ráncba pont úgy ahogy azt kellett és az x10 mini ráncfelvarrása ami nem csak a külsőt változtatta meg hanem nagyban a belsejét is az jelen tesztünk alanya az Xperia Mini.": ez így nagyon magyartalan. de a kedvedért egy mondat:
"A Sony-Ericsson egyik sikeres készülékét szedte ráncba, pont úgy, ahogy azt kellett, és az x10 mini ráncfelvarrása, ami nem csak a külsőt változtatta meg, hanem nagyban a belsejét is, az jelen tesztünk alanya az Xperia Mini."
A jelen tesztünk alanya mondatrész pedig magyartalan. A mondatban túl sok a vessző, ezért igényli, hogy több, egyszerűbb mondatra szedjék szét. A végét meg valahogy így lehetne: a ráncfelvarrott x10, amelyen nem csak a külsőt változtatták meg, hanem nagyban a belsejét is, lett jelen tesztünk alanya. Ebben már csak annyi hiba van, hogy a magyar nem szereti a szenvedő szerkezetet. Esetleg: a ráncfelvarrott x10-et, ..., választottam tesztem alanyául.
Az első mondatban találtam 7 központozási hibát, meg egy nehezen kijavítható nyelvhelyességi hibát. Saccra ennyi lehet a többiben is, ennyit nem fog kijavítani helyetted senki.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
rutyika68
őstag
OK!
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
sdd2
veterán
-
salesboy
tag
Nekem már ez van 3 hónapja, előtte volt X10 Minim is.
Össze sem lehet hasonlítani a ketőt ez annyival jobb, de azért azt is szerettem.Ha élelmes vagy akkor hűségnyilatkozat nélkűl is megkapod ennyiért. Én 35-ért vettem akkor és a régit 20-ért adtam el nem rég.
Az új egy hónapos volt de hibátlan és Dominós. Számla gari és minden meg volt hozzá. Érdemes körülnézni a piacon.
¤¤¤¤¤¤¤ " I think this is the beginning of a beautiful friendship. " ¤¤¤¤¤¤¤
-
-
fatal`
titán
válasz littlelion21 #7 üzenetére
72k a pro dominoban?
Az vicces, gyártói garival, függetlenül 63k.
-
sdd2
veterán
válasz littlelion21 #7 üzenetére
Webshopon rendelve 40K és ingyen ki is szállítják vagy bemehetsz érte a T-hez.
-
littlelion21
addikt
45k az a 40.
Nézem, a Mini Pro meg 72k ugyanúgy domino-ban. De szépen belőtte a T.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Szerezz egy klavit, amin van vessző, kötőjel és a többi írásjel is, illetve a modell szót helyesen írja.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
todie
tag
az 50 ezer lepedő kicsit sok
-
valaki654
tag
Jó lett a cikk. Erősen gondolkozom ezen a telefonon, mert 2 év hűséggel most 27k a t-nél és még nem is kéne drága előfizut fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest