- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha csütörtök volt, akkor még korán van lekérdezni. Kedd előtt valószínűleg nem fog megjelenni (de amúgy meg fog) a netbankban.
-
törölt tag
nem tudom mennyire kőkorszaki még az otp netbankja, de ha látsz a zárolt tételekről részletesebb infót, akkor ott lesz.
Egyébként marad az ügyfélszolgálat. -
feedme
tag
Nálam ugyan ez volt PayPal-nél, hó végén vagy hó elején jelenik meg, már nem emlékszem.
Ha sms értesítés be van nyomva, akkor ki küldik sms-ben, de ezt én se tettem meg. Várni kell, PayPel-nél volt több mint 1 hónap időm beírni és közben tudtam vásárolni.Max kérdezd meg tőlük telón, hátha tudnak valamit.
-
Ha jól értem, akkor arra gondolsz, hogy új kártya hozzáadásánál levesznek valami minimális összeget ellenőrzés céljából (általában $1). Ez csak zárolva van, amit később visszakapsz. Az OTP netbankban pedig nem jelenik meg minden tranzakció, pl. egy csomó kisebb bolti vásárlás sem többek között.
Le lehet kérdezni részletesen, de az ilyen típusú zárolás szerintem ott sem fog mutatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest