Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha csütörtök volt, akkor még korán van lekérdezni. Kedd előtt valószínűleg nem fog megjelenni (de amúgy meg fog) a netbankban.
-
törölt tag
nem tudom mennyire kőkorszaki még az otp netbankja, de ha látsz a zárolt tételekről részletesebb infót, akkor ott lesz.
Egyébként marad az ügyfélszolgálat. -
feedme
tag
Nálam ugyan ez volt PayPal-nél, hó végén vagy hó elején jelenik meg, már nem emlékszem.
Ha sms értesítés be van nyomva, akkor ki küldik sms-ben, de ezt én se tettem meg. Várni kell, PayPel-nél volt több mint 1 hónap időm beírni és közben tudtam vásárolni.Max kérdezd meg tőlük telón, hátha tudnak valamit.
-
Jhonny06
veterán
Ha jól értem, akkor arra gondolsz, hogy új kártya hozzáadásánál levesznek valami minimális összeget ellenőrzés céljából (általában $1). Ez csak zárolva van, amit később visszakapsz. Az OTP netbankban pedig nem jelenik meg minden tranzakció, pl. egy csomó kisebb bolti vásárlás sem többek között.
Le lehet kérdezni részletesen, de az ilyen típusú zárolás szerintem ott sem fog mutatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest