- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Arra keresnék megoldást, hogy youtube csatorna RSS-t figyelve, addott kritérium alapján megadott névre szűrve tud értesíteni valamelyik program ha új feltöltés került fel?
Igazából arra kéne, hogy van 5-10 lejátszási lista több csatornán ami érdekelne, de van ami pár hetente/havonta frissül csak, a sok egyéb tartalom mellett pedig elveszik a rengetegben. A youtube saját rss feedje az első 15 videót adja csak meg a lejátszási listán, ha ennél több videó van, akkor az nem jelenik meg. Magát a csatornát nézve pedig az utolsó 15 videó van rajta, ez nekem jó lenne, de mondjuk csak a #Videotéka szót tartalmazó videók érdekelnének csak.
Jackettet kellene megnéznem?
Ha teljesen alkalmatlan rá azt is elfogadom, csak nem akarok túl sok energiát bele rakni, ha erre nem alkalmas. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Az mitől van, hogy a Sonarr Docker logban percenként többször is megjelenik egy ilyen sor:
[Fatal] ConsoleApp: Failed to bind to address http://[::]8181 address already in use.
Természetesen semmi más nincs azon a porton. -
voros12
csendes tag
Sziasztok,
Van-e arra mód radarr-on belül, hogy valahogy kiszűrjem a Dolby Vision kiadású filmek letöltésést?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Teljesen kezdő Radarr-használóként szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnék elindulni a használatával, ha pl.a Rarbg-ről szeretnék letölteni tartalmakat?
Az indexers-t kell először beállítani? Ha ott a Rarbg-t választom, akkor az alap beállításra test egy piros felkiáltójel.(Synology DS720+; DSM 7.0.1-42218)
-
SteveK88
tag
Köszi a leírást! Én is kedvet kaptam hozzá. Gyors össze is dobtam. Nagyon hatékony
-
Dolphine
addikt
válasz
stickermajom #92 üzenetére
Ja, hogy ennyire a régi kell?!
Valamiért azt hittem, hogy az 5.8 az újabb verzió! -
Dolphine
addikt
válasz
stickermajom #90 üzenetére
A Sonarr legújabb frissítése óta nem tudok hozzáaadni újabb sorozatot, valamint a frissítésre is hibát ír ki.
A Sonarr NAS-on van. Azt írták a Sonarr Discord csoportban, hogy Synon a Mono 5.2 hibás, az 5.8-ast használjam, de honnan tudom letölteni? A SynoCommunity-n nincs fenn! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Nektek működik a Sonarr megfelelően?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Használ közületek valaki Syno NAS mellett Sonarrt?
A napokban frissült a Download Station azóta viszont valami nem OK! Teszteltem a kapcsolatot minden rendben. Ennek ellenére: link
A Syno Chrome böngészője sem működik! -
Dolphine
addikt
Ennek most éppen mi baja? Miért nem tudja a felirat fájlt letölteni?
[link] -
-
vampire17
addikt
A hiba fixalva
A legujabb nightly-ban mar jol mukodik. Ugy tunik az volt a gond, hogy a feliratok.hu-n az a neve a sorozatnak, hogy Marvel's WandaVision. Ez miatt fol kellett vennie spec. esetnek. (nem o az egyetlen amugy, ahogy a forraskodban latom...)
def fix_tv_naming(title):
"""Fix TV show titles with inconsistent naming using dictionary, but do not sanitize them.
:param str title: original title.
:return: new title.
:rtype: str
"""
return fix_inconsistent_naming(title, {"Marvel's WandaVision": "WandaVision",
"Marvel's Daredevil": "Daredevil",
"Marvel's Luke Cage": "Luke Cage",
"Marvel's Iron Fist": "Iron Fist",
"Marvel's Jessica Jones": "Jessica Jones",
"DC's Legends of Tomorrow": "Legends of Tomorrow",
"Star Trek: The Next Generation": "Star Trek TNG",
}, True)
def fix_movie_naming(title):
return fix_inconsistent_naming(title, {
}, True) -
vampire17
addikt
Nyitottam neki egy issue-t. Nem tudom, hogy konkret sorozat hibajaval foglalkoznak-e, de hatha...
-
stickermajom
addikt
Na a kedvenc kis privát lelőhelyem tegnap óta 403-at dob:
NzbDrone.Common.Http.HttpException: HTTP request failed: [403:Forbidden] [GET]
Access denied | ****** used Cloudflare to restrict accessSzuper amúgy, Cloudflare a tulajra mutogat, a tulaj pedig a google-re, illetve hogy keressek megoldást a sonarr/radarr fórumokon, hiszen általuk nem támogatott megoldások. Oké, de a CF oldali logok nélkül honnan tudom, hogy mi az amin állítani kéne az én oldalamon?
-
Dolphine
addikt
válasz
vampire17 #68 üzenetére
Puff neki, pedig én is olvastam anno ezt a bejegyzést, de úgy tűnik, hogy nem elég figyelmesen.
Valóban lehet valami gond a WandaVisionnal, ezek szerint akkor nem csak nálam.
A Bazarr elég sokszor azt érzékeli, hogy a supersubtitles provider nem elérhető, nem válaszol, stb. Vagy a Bazarr a ludas, vagy a feliratok.infoA fejlesztoje mar regen atment a Bazarr hoz.
Akkor már értem, hogy miért használja a Bazarr a subzerot -
vampire17
addikt
Subzero halott mar vagy 2 eve.... (par hete meg azt hasznaltam en is, a wandavisiont amugy az sem talalja
sztm ott a feliratok.hu nal van valami elcseszve )
https://www.reddit.com/r/PleX/comments/9n9qjl/subzero_the_future/
A fejlesztoje mar regen atment a Bazarr hoz.
-
Dolphine
addikt
válasz
stickermajom #66 üzenetére
Jogos, csak még soha nem csináltam ilyet és cidrizem tőle egy kicsit.
Időközben a Wines gépen működésre lehetett bírni a Bazarrt így örülés van!vampire17
Plex mellé használj SubZero kiegészítőt. Az tölteni fog a feliratok.info oldalról! -
Dolphine
addikt
válasz
stickermajom #63 üzenetére
Igen tudom, én is így szeretném majd futtani!
-
Dolphine
addikt
válasz
vampire17 #60 üzenetére
A Subtitles opciónál mind a két helyen beállítottad, hogy magyar nyelvű feliratot keressen?
Nem tudom, hogy ez segít-e?
Más:
Van lehetőségem a Bazarrt NAS-on futtatni, de ahhoz kellene valami nagyon szájbarágós módszer mert ilyet még soha nem csináltam. Az én NAS-omon, ugyanis natívan nem lehet (Docker nem támogatott a NAS-omon), Pythonon keresztül viszont igen, csak kellene hozzá egy leírás! -
vampire17
addikt
Az a gond,. hogy ha pl folveszek egy sorozatot Sonarrba magyar hanggal es ez atkerul Bazarrba, kezzel kell ezt kikapcsolnom, hogy ne keressen feliratot... A manual modot en is vagom, azert nem ertem csak, ha a bazarr azt latja, hogy a beallitott felirat nyelve ugyanaz, mint a hange, akkor miert akar barmit hozza keresni?
-
vampire17
addikt
Bazarr-al kapcsolatban nekem is lenne egy kerdesem. Ha Sonnarhoz hozzaadok egy sorozatot, aminek az audio nyelve magyarra van allitva, akkor a Bazarrban miert akar hozza feliratot keresni? Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
vampire17
addikt
Dockerben fut, Egy Ubuntu serveren.
Jogosultsag fontos, foleg kevert kornyezetnel. A legjobb megoldas, ha letrehozol egy csoportot (pl
media_group
, vagy barmi...) beteszed az osszes app useret ebbe a csoportba es minden olyan konyvtar jogosultsagat, ahova barmelyik app (sonarr, radarr, bazarr, torrent kliens, etc..) dolgozik, ugy allitod be, hogy a fenti csoport irni es olvasni is tudjon. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Újabb kérdés!
A Bazarrt használja valaki? Nálam olyan kombinációban van, hogy a Bazarr Windows felületen, az anyagok Synology NAS-on. Itt is valami beállítás/engedély problémája lehet, mert nem úgy működik, ahogy kellene! -
daninet
veterán
System/status alatt milyen üzenetek vannak? Nem hiányzik a lib media info?
Activity fül alatt ott kellene álljonak a fájlok várakozva és ír mellettük egy hibaüzenetet sárgával.
Nem írja véletlen, hogy Unable to determine if file is sampleMert ha nem történik meg a másolás bármilyen okból de a letöltés sikeres az Activity menüben ott ülnek hibaüzivel és manuálisan indíthatod.
-
Dolphine
addikt
Elkiabáltam.
Az anyagot letöltötte, de nem helyezte át a mappába.
A logban nincs is benne egyáltalán a fájl!
A log egyébként elég érdekesen működik. Olyan fájlokat keres, ami már nem is ott van ahol keresi a Sonarr, illetve van amelyik már nem is létezik! Akkor miért keresi?vampire17
A Bazarr milyen környezetben fut Nálad? -
vampire17
addikt
válasz
stickermajom #41 üzenetére
Igen be, szépen teszi a dolgát, egyedüli renitens sorozat a wandavison , ahhoz nem talál...(csak a feliratok.hu az egyetlen forrás)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Multimédia management automatizálás a PVR (Personal Video Recorder) modern megfelelőivel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest