Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Donki Hóte #23 üzenetére
"Az egyéni hátránya az, hogy ha nincs gyereked, akkor nem marad semmi utánad."
ezen jót röhögnék ha tudnám hogy viccnek írtad...nem mondom hogy szánnivaló az az élet ami után csak a génállomány marad... de valahol mégis az. engem speciel teljesen hidegen hagy hogy a szüleim akik felneveltek, a vér szerinti felmenőim-e (azok de ez teljesen lényegtelen, ha most közölnék hogy amúgy örökbe fogadtak akkor megkérdezném mit hozzak a boltból.)
nincs biológiai utódom és valószínűleg nem is lesz, de örököseim már most vannak: diákjaim akiknek át tudtam adni valamicskét a természttudományok iránti szeretetemből és érdeklődésemből, családi barátok fiatalabb gyerekei akik adnak a szavamra, stb.
nem véletlenül céloztam meg az akadémián is az oktatást mint pályát. van aki csak a génállományát tudja az utókorra hagyni, nekem nem ez a célom.
nekem ők a "gyerekeim". a memetikai öröklődést sokkal többre tartom emberek között mint a genetikait. nevezheted szakmai ártalomnak, de talán csak az tartozik oda hogy tudom hogy melyiknek mi a neve. a hozzáállás ugyanaz marad.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ecccer volt, ..... Szóval, én is voltam fiatal. Jártam egy lánnyal. Jól elvoltunk, de nem voltam szerelmes. Tudtam,...
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest