Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
Megint csak érdekes, hogy mi a normális FPS?
Ugyanis ebben a gépben, pont egy zafir 4670-em van és 1280x1024-ben, alap grafikával sem nevezném az FPS-értéket elegendőnek BFBC2 multiban. Ha pedig feljebb veszem a részletességet, vagy a felbontást, számomra az már diavetítés. Gyakorlatilag már ezzel a 19"-os crt-vel is élvezhetetlen a játék 4670-el, 1920x1080-be nem is érdemes gondolkodni vele.
Én így látom, Te meg máshogy, és ezzel nem azt mondom, hogy a 4670 rossz, csupán azt, hogy se a 4670, se pl. a 6670 nem való nekem játékra.
Egy Full HD ma már nem profi dolog, ha végignézed a 22-24"-os monitor kínálatot, szinte mindnek ez a natív felbontása. Szerintem ezeknél kisebb kijelzőben manapság már nem érdemes gondolkodni vásárláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest