Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Kösz szépen, nagy élmény volt olvasni!
Nagyon szép korszak volt ez. Szerintem enyém a legdurvább ugrás gépgenerációk között: 386 SX 4 MB ram 80 GB HDD ----------------->PII 233 Mhz 64Mb ram 3.2GB Quantum, Riva 128. Eszméletlen ugrás volt ez 97-ben, nagyon szerettem azt a gépet. Akkoriban a 64 mega ram és a riva 128 maga az álom volt. Drágább volt mint a csúcs mmx+3Dfx, de nagyon megérte.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 486 korszak volt a legszebb. Ugyan maga a 486 kimaradt, de az akori játékokban valami hihetetlen eszencia volt. Ez a fajta jóság a PII-es időkkel zárult. Leisure Suit Larry sorozat, Monkey's Island, Test Drive 3, Lost Vikings, Day of the Tentacle, első CD játékok, SimCity, SimFarm, stb.... A régi 576 magazinok 94-97 környékéről amikből áradt a hangulat, 2000 előtti PC Guruk.... Ifabo kiállítások amiken tényleg volt valami látnivaló.... Komolyan mondom elszomorodtam
Valami hányzik ma már ebből az egészből, pedig egyre brutálisabb hardverek jönnek és mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest