- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Kösz szépen, nagy élmény volt olvasni!
Nagyon szép korszak volt ez. Szerintem enyém a legdurvább ugrás gépgenerációk között: 386 SX 4 MB ram 80 GB HDD ----------------->PII 233 Mhz 64Mb ram 3.2GB Quantum, Riva 128. Eszméletlen ugrás volt ez 97-ben, nagyon szerettem azt a gépet. Akkoriban a 64 mega ram és a riva 128 maga az álom volt. Drágább volt mint a csúcs mmx+3Dfx, de nagyon megérte.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 486 korszak volt a legszebb. Ugyan maga a 486 kimaradt, de az akori játékokban valami hihetetlen eszencia volt. Ez a fajta jóság a PII-es időkkel zárult. Leisure Suit Larry sorozat, Monkey's Island, Test Drive 3, Lost Vikings, Day of the Tentacle, első CD játékok, SimCity, SimFarm, stb.... A régi 576 magazinok 94-97 környékéről amikből áradt a hangulat, 2000 előtti PC Guruk.... Ifabo kiállítások amiken tényleg volt valami látnivaló.... Komolyan mondom elszomorodtam
Valami hányzik ma már ebből az egészből, pedig egyre brutálisabb hardverek jönnek és mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest