Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

Kösz szépen, nagy élmény volt olvasni! :R Nagyon szép korszak volt ez. Szerintem enyém a legdurvább ugrás gépgenerációk között: 386 SX 4 MB ram 80 GB HDD ----------------->PII 233 Mhz 64Mb ram 3.2GB Quantum, Riva 128. Eszméletlen ugrás volt ez 97-ben, nagyon szerettem azt a gépet. Akkoriban a 64 mega ram és a riva 128 maga az álom volt. Drágább volt mint a csúcs mmx+3Dfx, de nagyon megérte.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 486 korszak volt a legszebb. Ugyan maga a 486 kimaradt, de az akori játékokban valami hihetetlen eszencia volt. Ez a fajta jóság a PII-es időkkel zárult. Leisure Suit Larry sorozat, Monkey's Island, Test Drive 3, Lost Vikings, Day of the Tentacle, első CD játékok, SimCity, SimFarm, stb.... A régi 576 magazinok 94-97 környékéről amikből áradt a hangulat, 2000 előtti PC Guruk.... Ifabo kiállítások amiken tényleg volt valami látnivaló.... Komolyan mondom elszomorodtam :( Valami hányzik ma már ebből az egészből, pedig egyre brutálisabb hardverek jönnek és mégis...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés