Hirdetés

2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Armagedown


Armagedown
őstag

Lehet én nem voltam figyelmes, de miután kipucoltad a billentyűzetet, működött utána rendesen ?

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#2) Dany007


Dany007
veterán

Jólvan már megijedtem... :D
Én is pont ilyen bill-t akarok venni. Valamit ami egy kicsit jobb talán, mint egy mezei 1500 forintos, de különösebb gamer cuccokra nem lesz szükségem. Csak működjön azt kész.
Már azt hittem valami gáz van vele...

De ha beleborítasz egy pohár akármit, akkor ne csodálkozz. 3000 forintostól nem lehet elvárni semmi extrát. Főleg nem vízállóságot. Nem is tudom miből gondoltad? :) Hogy ránézésre megállapítod? Ugyanmár. :) Meg 3k-ért? Áh.. : )
Na de akkor örülök hogy legalább használható jó nyomáspontokkal és kényelmes is. Ez a lényeg. Én nem fogok üdítőt beleborogatni. :P

(#3) snake1977 válasza Armagedown (#1) üzenetére


snake1977
őstag

Igen működik, most ezt használom. :))

Dany007: Abból gondoltam hogy volt gagyi de fröcsenő folyadék álló billentyűzetem, az viszont kibirt egy pohár vízet. :D Egyébként nekem bevált, egy dolgot lehetne még felróni, ha nincs kinyitva a két láb ami megemeli a billentyűzet dőlésszögét, akkor ha gépelsz, középen kissé "hajlik", kinyitva sokkal masszivabb, de ennyi belefér még.
Én elég sokat League of Legend's-ezek, és itt számít hogy a billentyűk ne akadozzanak, egy fps-nél gondolom mégjobban, szóval érdemes beruházni rá, ha jól tudom a pcx-nél a legolcsóbb, én is onnan rendeltem, valamivel 3k alatt van az ára.

...Füle...BRSZK 8...The past and the future...2023...

(#4) Dany007 válasza snake1977 (#3) üzenetére


Dany007
veterán

Jah, most néztem a PCX-nél 2300 forint! :D Baszki, szégyellek ennyiért PC-s akármit venni, nemhogy bill-t. :D
Kemény. Most hogy írtad róla, hogy jó meg frankó meg minden... tuti hogy ezt veszem. Azért mégse egy nulla 1000 forintos fehér valami... és mégis óccsó.

(#5) snake1977 válasza Dany007 (#4) üzenetére


snake1977
őstag

Én kicsit drágábban vettem, ha jól emlékszem 2700 vagy 2800 huf volt, de ennyiért sem volt drágának mondható. :DDD A postaköltség ami sok kicsit, de ha Budapesti vagy akkor max. 2 vonaljegy, ha meg bérleted van... :DD Ha elkopik, nagy valószínűséggel a következő billem is ugyanilyen lesz.
Egyébként meg kellemes az is hogy magyar kiosztású, hiszen a legtöbb gamer bill. csak angol. :))

...Füle...BRSZK 8...The past and the future...2023...

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.