- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Én kicsit drágábban vettem, ha jól emlékszem 2700 vagy 2800 huf volt, de ennyiért sem volt drágának mondható.
A postaköltség ami sok kicsit, de ha Budapesti vagy akkor max. 2 vonaljegy, ha meg bérleted van...
Ha elkopik, nagy valószínűséggel a következő billem is ugyanilyen lesz.
Egyébként meg kellemes az is hogy magyar kiosztású, hiszen a legtöbb gamer bill. csak angol. -
Dany007
veterán
-
snake1977
őstag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Igen működik, most ezt használom.
Dany007: Abból gondoltam hogy volt gagyi de fröcsenő folyadék álló billentyűzetem, az viszont kibirt egy pohár vízet.
Egyébként nekem bevált, egy dolgot lehetne még felróni, ha nincs kinyitva a két láb ami megemeli a billentyűzet dőlésszögét, akkor ha gépelsz, középen kissé "hajlik", kinyitva sokkal masszivabb, de ennyi belefér még.
Én elég sokat League of Legend's-ezek, és itt számít hogy a billentyűk ne akadozzanak, egy fps-nél gondolom mégjobban, szóval érdemes beruházni rá, ha jól tudom a pcx-nél a legolcsóbb, én is onnan rendeltem, valamivel 3k alatt van az ára. -
Dany007
veterán
Jólvan már megijedtem...
Én is pont ilyen bill-t akarok venni. Valamit ami egy kicsit jobb talán, mint egy mezei 1500 forintos, de különösebb gamer cuccokra nem lesz szükségem. Csak működjön azt kész.
Már azt hittem valami gáz van vele...De ha beleborítasz egy pohár akármit, akkor ne csodálkozz. 3000 forintostól nem lehet elvárni semmi extrát. Főleg nem vízállóságot. Nem is tudom miből gondoltad?
Hogy ránézésre megállapítod? Ugyanmár.
Meg 3k-ért? Áh.. : )
Na de akkor örülök hogy legalább használható jó nyomáspontokkal és kényelmes is. Ez a lényeg. Én nem fogok üdítőt beleborogatni. -
Armagedown
őstag
Lehet én nem voltam figyelmes, de miután kipucoltad a billentyűzetet, működött utána rendesen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged