Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"Mondjuk már jópárszor megmentette az életemet ez az instant gyógyítás a Skyrim-ban."
Na ja... és még hányféleképpen menthetnék meg az életedet a programozók... pl. a monszták épp infarktust vagy akár kirohanós-hasmenést kapnak mielőtt a halálos ütést bevinnék.
Amúgy ez olyan, hogy ha tudod hogy nincs instant gyógyulás, akkor kevésbé sodrod magad olyan szituációban, ahol csak az mentene meg. És az adrenalin jó dolog, én legalábbis szeretnék félni az ellenségtől, főleg ha már first-person nézet meg atmoszféra. Ezért nem értem, az Obli rajongók miért gondolják, hogy ez nekik így jó... vagy a készítők... de hát nagy cég szóval talán csak simán elsiklottak efelett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Kuponkunyeráló
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Milyen autót vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- ÚJ! BONTATLAN! 2018-as Inteles i5-ös Mac Mini(6 magos) 8GB 256GB eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy ez olyan, hogy ha tudod hogy nincs instant gyógyulás, akkor kevésbé sodrod magad olyan szituációban, ahol csak az mentene meg. És az adrenalin jó dolog, én legalábbis szeretnék félni az ellenségtől, főleg ha már first-person nézet meg atmoszféra. Ezért nem értem, az Obli rajongók miért gondolják, hogy ez nekik így jó... vagy a készítők... de hát nagy cég szóval talán csak simán elsiklottak efelett.