Hirdetés
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Az is pont benne van a linkelt data sheetben. 1kutya. De nagyon pici a mérete..250 vagy 320 GB? Az eleje is az?
Na rágugliztam és gondolom erre gondoltál:
ST4000DM000
Érdekes, ehhez másik data sheet tartozik:
https://www.seagate.com/www-content/datasheets/pdfs/desktop-hdd-8tbDS1770-9-1603UK-en_EM.pdf
És ez már 4 korongos, illetve 5900 RPM-el forog. Ez nekem már túl sok korong és túl szabványtalan fordulatszám.Szóval szerintem az okozza a gondot ezeknél, hogy túl sok korong+vibráció van bennük és attól halnak meg sűrűn. Mármint ez a mostani barracuda szériára mondom. Ezért mertem belevágni egy kevés korongos, relatíve lassan forgó termékükbe.
Thrawn Na hogy kitaláltam
Azért örülök neki, hogy ezt a saját honlapjukra képtelenek voltak kiírni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest