Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Az XP egyedüli érdeme a gépigény volt (elsőkörben az sem...), minden másban egyenlő volt a rakás szar fogalmával... rossz memóriakezelés, bugok, folytonos belassulások belakott rendszernél... vagy csak én felejtettem el, hogy SP2-ig kb használhatatlan volt az egész?
A Vista meg csak azoknál ment szarul akiknél nem volt meg a megfelelő hardver hozzá - de ugye azokon a gépeken a W7 se megy jobban, max placebo miatt úgy tűnt hogy jobban fut - érdemleges optimalizálás nem történt, csak a ramhasználaton finomítottak kicsit.
"Nehogy már nekem kelljen minden szart összehekkelgetnem rajta, hogy rendesen működjön"
Miért, mit kellett összehekkelgetned? Az UAC-t, ami kb ugyanaz mint W7-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest