Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
köszi a bemutatót, tetszik, ki fogom próbálni!
-
dlaj
őstag
Köszönöm az ajánlót, nagyon tetszik az alkalmazás. Szép a felület, igényes a kidolgozás.
Biztosan meglepem majd a barátokat ismerősöket a melóhelyemen készített, és onnan küldött képeslappal!Csak az nem tesztet, hogy az utolsó bekezdésbe nem kerültek bele a linkek.
Töltsétek le, próbáljátok ki, érdemes! A Sender applikációt letölthetitek a Play áruházból vagy az Appstore-ból. A program ingyenes…
-
aram01
nagyúr
WP?
-
Krugszvele
senior tag
Én szeptember 9-én rendeltem vele egy képet, azóta se került kézbesítésre
-
Nagyon jó app, ezelőtt sosem hallottam róla.
-
Ez egyáltalán nem drága. Köszönjük a cikket, jó tudni, hogy ilyen is van.
-
mirci18
addikt
Nagyon jó ötlet.
És nem is drága postával eggyütt. -
CAB85
tag
Egészségetekre
Kicsit utánajártam, az app folyamatosan frissülni fog majd, új sablonok, betűtípusok. Kíváncsian várom én is
Köszönöm mindenkinek!
-
törölt tag
Köszi a cikket töltöm is
-
waccamár
senior tag
Én múltkor 10 db tértivevényes levelet adtam fel. 3X kellett megírnom a feladó-címzett párost. A borítékon, az ajánlott szelvényen, és a tértivevényes szelvényen. Ahol ráadásul olyan kicsik a rubrikák, hogy valószínű a tervezője sosem próbált még beleírni.
A 10 db levél feladása 5850 Ft-ba kerül, megcímezni minden szelvényt körülbelül fél órába, feladni őket pedig újabb 25 percbe került. És a 25 perc nem a várakozással töltött időszak volt, hanem ténylegesen ennyi idő volt, mire végzett vele a hölgy -.- Kicsit le van maradva a posta.A cikket köszi nagyon, az ötlet szimpatikus, ki is fogom próbálni!
-
törölt tag
Miért manuálisan kell bevinni az adatot? Kifejezetten tömeges átvételi ablakról van szó. Ha csak 5 mp/csomag az időveszteség, az 100 csomagnál majdnem 10 perc mínusz. Akkoriban több, mint 200 csomagot vittem be egyszerre, és voltunk még páran ott ilyen mennyiségekkel. A digitális mérleg adata miért nem egyből a gép programjának megfelelő rublikájában jelenik meg? Egy szabványos porton kommunikáló mérleg is bármikor plug and play cserélhető lenne.
-
-
törölt tag
+1
Bárhol lehet jó újításokat kitalálni, csak ejtőernyős komák helyett, megfelelő embereket kell megfelelő pozíciókba helyezni.Régebben gyakran adtam fel tömegesen csomagot az óbudai (Kiscelli) postán. Totál manuálisan ment. Majd jött a modernizáció. Hosdzú szülés volt, de végre üzembe helyezték a számítógépes rendszert. Az eredmény:
a hölgy rátette a csomagot a bal oldalán levő digitális mérlegre, majd az arról leolvasott adatot bepötyögte a jobb oldalán levő számítógépbe.
Nem tudom, hogy ez a "fejlesztés" mennyibe került, de minden Forintjáért megérdemelne a kitalálója egy korbácsütést. -
Végre a postának is eszébe jutott valami értelmes. Köszi a cikket.
-
citkar
addikt
Ha jól értem kézzel fogható képeslapot küldhetek, borítékban, akár a saját képeimből?
Nem hangzik rosszul, csak az egyedi kézírás hiányzik belőle. -
törölt tag
Köszi a cikket,mindjárt töltöm és kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
lo Készítsd egyedi képeslapot a saját fotóidból a telefonodon, a Magyar Posta pedig kinyomtatva kézbesíti azt!
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest