- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
mi az hogy ultragagyi? a grafika?
a bf3 x360as cím, a bf4 pedig 900p-s igen korai one játék... bár szerintem egyik sem ultragagyi így sem
(a bf4 kampányt "most" játszom újra ps3-on...)fc3-ból ellenben létezik 4k-s remazter xboxon és simán a széria legjobbja (2-3-4-5 ből merítve), ne hagyd ki!
-
muxi-muxi
senior tag
Pedig a hármat érdemes, messze a legjobb a narráció...
-
LurkerSheik
senior tag
Far Cry 5 és New Dawn-t kijátszottam amíg covidosan hemperegtem itthon egy hónapig.
Visszagondolva szerintem nem rossz, jó a hangulata, de a folyamatos lootolás kurva unalmassá teszi ha a fő sztorit kijátszottad.
Eléggé várom a FC6-ot, pedig nem vagyok egy nagy játékos.
Kipróbálnám a FC3-4-et is, de pl a BF1 és főleg az 5 utàn, a Battlefield 3-4 ahogy felkerült gamepassra kipróbáltam és egy oltári csalódás (ultragagyi), nem rontanám el a jó szájízem. -
persil
nagyúr
Persze. Regen, amikor meg pc-n voltam en eleve ugy voltam vele, hogy inkabb legyen egy stabil 30, mint egy ugralo 40-60.
Meg a frametime sem mindegy, rengeteg dologtol fugg, hogy mi tunik folyamatosnak.
De summa, jot tesz a "regebbi" jatekoknak a feature es videok alapjan nagyon szepen, siman hozzak is a 60 fps-t.(vagy a lucky 120-at)
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
-
törölt tag
Óvatosabban fogalmaztam, mert nem voltam biztos benne, hogy PC-n több volt, nem csak a kisebb és lomhább LCD miatt tűnt folyamatosabbnak a 30 FPS. De talán ezekre is érkezik az FPS Boost, meglátjuk.
Addig marad a megszokás vagy az interpoláció. Utóbbi meglepően jó, és a Gearsben a plusz input lagot se igazán érzékelem. Oriban viszont igen, és macera kapcsolgatni a képmódokat, szeretném ezt elkerülni.
-
persil
nagyúr
De jelen esetben nincs "szerintem", ezek mar ott vannak es ennyivel mennek.
A 60>55 meg tartalmasabb jelenetnel esetleg szerintem nem hullamzo."Mert inkabb uncsi"
Na igen. Ujabb kontosben teljesen ugyanaz mind, ezert is irtam, hogy engem az egesz sorozat nem erdekel mar igazabol. Illetve a primal-nek meg pont ezert orultem, mert pont annyit valtozott az a bizonyos kontos, hogy masnak hasson az egesz.[Video] ugy mennek, mint az alom. Itt nincs "szerintem hullamzo lesz". Inkabb az baj, hogy jelenleg keves cimrol van szo es senki nem garantalja, hogy naponta duplazodik a lista.
-
muxi-muxi
senior tag
Igen, szerintem a teljesítmény hullámzó lesz. Meghát már DX12-nél járunk, tartok tőle az új X is hasonló alapokon nyugszik, ergo a DX11-es címek futtatása nem lesz prioritás.
Messze a hármas volt a legjobb rész valóban, a többi csak inkább a meredekebb patch kategóriába sorolható. Háromtól megvan az összes, de a hatos csak proikuponként jöhet majd szóba. Nem azért mert drámaian zuhan a színvonal, hanem mert inkább uncsi.
-
hunluki
senior tag
3 a legjobb, ebben egyetértünk, 4 igazából egy az egybe a 3 csak cseppett más setting, de gameplay terén 99% ugyanaz.
5. részt behúztam 2900 pénzért akciósan, nem rossz de feledhető.
Hatoskát figyelem de csak "Gustavo Fring" miatt
Primal amúgy tényleg jó rész lett, nekem is nagyon tetszett.
New Dawn érdeklődés hiányában teljesen kimaradt, arról majd ír valaki más ha szeretne. Néztem róla kb fél óra gameplayt, az alapján totál hidegen hagy. -
persil
nagyúr
A hsz-ed elso felevel mire celzol? Hogy esetleg nem birja a box? Vagy csak infonak irtad?
Mert youtube-on meg tudod nezni, vajsima 60-nal megy. Mondjuk nyilvan nem 3840x1600-ban. :DNekem a primal ota kimaradt az osszes, lehet ez utan megnezem majd, de bevallom, hogy "nem erdekel" mar a sorozat. A harmadik resz zsenialis, a primal meg a szukseges verfrissites(szerintem a legjobb resz) nem tudom, hogy szamomra mit tudna nyujtani a 4-5-6.
-
muxi-muxi
senior tag
A mai napig játszok a Far Cry 4-el PC-n, és bizony nem mindig képes 60 FPS feletti teljesítményre még 3840X1600-ban sem, RTX 3080-el sem. Végülis egy konzol jobban optimalizálható, mint a PC, de azért hardveresen nem 3080 szint az új Box sem. A másik, hogy egy hétéves címnél van-e értelme tupírozgatni a teljesítményt. Túl sok kontent nincs az FC4-ben, azt meg már szerintem rongyosra játszotta mindenki (megj.: Az Escape from Durgesh naGGYon jó játékmód, ajánlom mindenkinek)
-
persil
nagyúr
A gears-re:
Azert, mert pc-n nem 30 fps-sel jatszottal, hanem X-szel, amennyit a geped birt.Egyebkent 30 es 30 kozott is lehet(es van is) oriasi kulonbseg. Teljes mertekben a fejlesztotol fugg, hogy hogy tudjak megoldani. A witcher 3 pl gyonyoru vajsimanak tunik 30 fps-sel is, mig egy cyberpunk olyan, mintha 20 is alig lenne meg.
-
zsolesz967
aktív tag
-
zsolesz967
aktív tag
-
törölt tag
Akkor csak nem jutottam el odáig, mert amúgy nagyon béna vagyok benne.
Azért remélem, hogy lesz majd hozzá PS5 patch (is).Horizont végigjátszottam, azzal pl. nem volt gond.
Gears of Warban pedig megmozdítom a kamerát, és darabos a reakció. Ez a csalódás, mert talán 10 éve játszottam az eredetit PC-n, és teljesen folyamatosként emlékszem rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Viszont az csak ha jol tudom 720p-ben fut nem?
-
zsolesz967
aktív tag
Pedig a Bloodborne-al vannak gondok,van,ahol képes a játék 15 fps vagy az alá is bezuhanni.Moat játszottam újra megint.
Viszont egy fan csinált hozzá egy 60 fps modot,youtubon vannak róla videók,ég és föld a különbség.Gond az,hogy tört ps4 kell hozzá.
De talán a From Software jóvá hagyja. -
Lacielvtárs
nagyúr
dejó, épp hamarosan akarom végigjátszani a Watchdog 2
-
törölt tag
Ez gyakorlatilag egy konzolon futó interpoláció?
Érdekes a dolog, mert PS-en se a Horizon, se az internet alapján híresen rossz framepacinggel bíró Bloodborne esetében se tűnt föl a 30 FPS. Lehet, alkalmaznak annyi blurt, hogy elmaszkolja, nem tudom.
XSX-en viszont a Gears of War Ultimate-ben rögtön látszott, hogy ez így gáz, OLED-en mindenképpen. Még ingadozom, hogy megszokom, tévés interpolációval (és nagyobb laggel) játszom, következő tévéként LCD felé lépek majd, esetleg hagyom az XBOX-ot és mégis építek egy második PC-t.
De a legjobb lenne, ha ez az FPS Boost egy elterjedt funkcióvá válna, mert ebből a 30 FPS "élményből" én nem kérek, ha egy mód van rá. Márpedig sok régebbi játék csak ennyin fut.
-
RudiLicenc
aktív tag
-
Z10N
veterán
Abu, X360 es XO verzio kozott lesz valami kulonbseg a "boost" funkciokat tekintve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a bf4 kampányt "most" játszom újra ps3-on...)