Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Én már minden tőlem telhetőt kipróbáltam: visszaállítottam az 1 évvel ezelőtti alap rendszert, de frissíteni nem tudok úgy, hogy újraindulás után működjön a LAN. Az 1 évvel ezelőtti rendszerre pedig nem tudom felhúzni a jelenlegi kiadású csomagokat semmit. Kíváncsi lennék te tudsz-e frissíteni, de előtte mindenképp MENTSD EL a jelenlegi rendszert! Rengeteg hasonló problémával kínlódnak az Arch+Goflex felhasználók, de a systemd downgrade emlegetésén kívül semmi okos megoldást nem találok. Ráadásul honnan lehetne a systemd-t downgrad-elni? Ha én úgy próbálom frissíteni a rendszert, hogy a systemd-t ne frissítse (pacman -Syu -- ignore systemd), akkor hibát jelez és semmi sem frissül.
-
tibor23
senior tag
Mégsem ilyen jó a helyzet, mivel csak a régi 1 évvel ezelőtti rendszerem fut. Ha kiadom a pacman -Syu parancsot, engedélyezem a root belépést ssh-n, és újraindítom a rendszert,akkor már nem él a LAN, nem pingelhető az alarm. Ugyanez van, ha az Archlinux oldalról töltöm le a rendszert. Te csináltál mostanában rendszerfrissítést? Fogalmam sincs ilyenkor mi a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest