Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
corey516
újonc
Sziasztok!
Valaki kérlek segítsen! Nekem az nAa kernel logójától nem enged tovább és semmi nem is tudok csinálni! Miért lehet ez? Valamit még tudok vele kezdeni itthon? Nagyon fontos! Kérlek Titeket!
-
Jampi001
csendes tag
Független x10 mini.
Korábban root-oltam, és Titanium Backuppal módósítgattam rajta.
A bootloadert így nem sikerült megnyitni, ha valaki ugyanebben a cipőben jár, az flash-elje vissza a szoftvert a gyári állapotra! (PC Companion)
Úgy müxik.Egyébként hasznos leírás, köszönöm szépen!
-
csontho
tag
Köszi a leírást! Sikeresen megcsináltam!
A Google pack is jó, mert anélkül marketet nem lehet használni :'( De mind1.. Remek a blogod! Sokat segített! Esetleg ha ki tudnád venni a google packból a (nem mindenkinek) felesleges appokat : pl.: Car Home..Wi-Fi Hotspot készítésére rövid idő, és sok segítséged után rájöttem!!
Ha van mobilneted:
1.) engedélyezd a mobilnet használatát: Belállítások--Wifi és hálózatok--Mobilhálózatok--Adatok engedélyezése (Pipa)
2.) Hot-Spot készítése: Belállítások--Wifi és hálózatok--Megosztás és Hotspot
3.) Konfigurációnál beállítod a hálózat adatait, és elindítod!
4.) 1-2 perc várakozás után gond nélkül tudsz más eszközt csatlakoztatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest