- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
frissítve
-
scope2007
addikt
ide nézz be!
firefox beállítások -
scope2007
addikt
már világos így.
de nem azért van ott, hogy szerkesztve, mert tényleg pendriveot írtam, hanem azért mert telefonról írok, és néha egy-egy betűt félrenyomok. utólag olvasva látom hogy rossz.
(( plusz 2nappal előtted írtam, szerkeszteni meg uugyebár csak pár percig lehet -utólag átírni se lehet))
ebből adódott az ertelmetlenkedesem, és hogy nek tudod miről vám szó xD -
scope2007
addikt
pendrive? ez RAMDrive
-
scope2007
addikt
hali.
ajánlom, hogy próbálj ki egy portable firefoxot ramdrájvra tenni.
legközelebbi OS újratelepitesnel én ezt játszom meg kíváncsiságból. Ott ugye minden egy mappan belül van, mivel portable.
sztem holnap újra is lesz húzva az OS -
scope2007
addikt
hali.
"Ön dönt" téma van ezzel kapcsolatban.
én a firefox cachen kívül mást nem helyeztem át.
nem lassítja, mert csak a hddhez win betöltése után nyúl egyszer, mikor kiolvassa a kepfajlt belőle. Meg leállásnál mikor kimenti a kepfajlt. De az a kepfajl lehet az ssdn is akár.
windows tempet én nem helyeztem át.nálam van haszna ennek, mert napi pár giga írást megspórol ez a kivitelezés.
tudom hogy nem addig fogom használni míg működik az ssd, mert előbb fogok váltani még újabb ssdre, mint hogy behalna. -
scope2007
addikt
páran kérdeztétek privát üzenetben, így gondoltam egy blogoutba is bedobom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest