Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Néha itt-ott fel lehet hajtani hálózatról üzemelő gázgyújtókat. Elég brutálisak és tartósnak is tűnnek.
Bár arra nem esküdnék, hogy minden modern érintésvédelmi szabványnak megfelelnek. -
Met
nagyúr
Ha elég sokáig nyitva hagyjátok a gázt az ajtó csengővel is be lehet gyújtani
-
Crystalheart
őstag
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
Én kifogyott öngyújtóval is szoktam, a szőr leégése meg pluszpont, úgyis mindig idegesít.
Régen mi olyan gázgyújtót használtunk, ami eleve csak szikrázott. Az nagyobbat "szól", mint a mini-gázégős, de célszerszám az is.
De milyen kis kényelmesek egyesek.
Szerintem örülj, hogy mindenképp megvagy vele 10 mp. alatt.
-
Speeedfire
félisten
Én öngyújtóval szoktam, ha kellő távolságról gyújtod meg nem ég le a szőr a kezedről.
-
-
Dany007
veterán
"Probléma a gyufával: fogy, fából készül, csak az elejét használom el, de az egészet eldobom utána...Keresek szikragyújtót."
Pedig az lesz a jó!
Van direkt jó hosszú, a sütő begyújtására is való. De magát a főző részt öngyújtóval simán be lehet gyújtani.Amúgy sok más választás tényleg nincsen.
-
greenity
senior tag
Probléma a gyufával: fogy, fából készül, csak az elejét használom el, de az egészet eldobom utána...Keresek szikragyújtót.
Viszont olcsó.
Komolyan gondoljátok, hogy a gyufa nem jutott eszembe?
Mivel lehetőségként sem sorakoztattad fel, igen.Jó, mi Pécsen alig használjuk a sütőt, akkor meg belefér a gyufa, sőt, mióta csak ketten vagyunk azóta fent is azt használjuk.
Egyébként igen, a sim utántöltős változat simán megteszi, és elég nehéz elbénázni az utántöltést, tudom, évekig csináltam otthon.
-
Armahun
addikt
Piezósnak hívják, de nem nagyon voltam vele megelégedve.
Hamar tönkrement.
Mi végigpróbáltunk már mindent,az orosz elektromosat is beleérve az tényleg tuti.
Végül a hosszú gázos gyójtó vállt be töltögetve.
Nem a gagyi piacos 300 forintos, hanem egy fokkal komolyabb.
Annyi a titok, hogy takarék lángon kell a rózsát meggyújtani és akkor a sima öngyútóval sem éget -
Egy darabig csináltuk ezt is még anno,, de valami kényelmesebb megoldásra vágyok. Az lenne az igazi, ami a konnvektorban van, mechanikus, és tuti begyújtja a gázt. Csak nem tudom, hogy keressem. Lángvágóhoz való tűzköves gyújtót már találtam, de az nem ér be a sütőbe...(nagy a gyújtórész). Ebayen láttam régi orosz elektromos hálózati árammal működő gyújtót, ma valami olyasmi sem lenne rossz, bár a mechanikus lenne a tuti, vezeték mentes. Esetleg nem tudjátok, mi a neve?
-
lapa
veterán
esetleg megtanulod kis gyakorlással nem leégetni a körmöd öngyivel (azaz 90 fokban elfordítva tartva)?
-
Probléma a gyufával: fogy, fából készül, csak az elejét használom el, de az egészet eldobom utána...Keresek szikragyújtót.
Probléma az utántöltővel: ezeknek a szelepe olyan mélyen van (vagy ennyire vastag a műanyag burkolat, hogy a gáz fele mellé megy...
Komolyan gondoljátok, hogy a gyufa nem jutott eszembe?
A sokkoló nem rossz, de inkább cél szerzámot használok, az talán olcsóbb
-
Met
nagyúr
Sokkoló?
-
petipetya
nagyúr
Nem ismered a gyufát...?
-
mickemoto
őstag
Nekünk is gázos töltőnk van, hamar kifogyott belőle a a gáz, de a szikrát azért adja.Már sok éve szolgál a gázrózsák begyújtására.
A sütőt azt viszont hosszabb fajta gyufával szoktuk begyújtani. -
II.Démonlord
tag
gyufa
-
Armahun
addikt
-
greenity
senior tag
Mi is gyufát szoktunk használni.
-
pulyka jocó
senior tag
Gyufa?
-
Van olyan gyújtó is, ami egy izmosabb szikrát villant.
Élettartam: 5+ év.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest