- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Nincs mit. Sokféle előrejelzőt kipróbáltam, de ez jött be a legjobban, nem a legszebb, de azért egész pofásak a jelzések. Az Operának van egy nagyon szép pluginje, a nevére most nem emlékszem, de nagyon szépen néz ki, csak ugye az nem FF-hez van...de ugyanazt az adatbázist használják. Nem mondom, hogy tökéletes, de elmondja mire számíts, arra pedig tökéletes annak, aki nem néz TV-t...(sőt, a jelzésre kattintva eljutunk az adatbázis oldalára, ahol akár óráról órára előrejelzést is nézhetünk, a következő öt napra is, igen részletesen és elég megbízhatóan. Nem reklám, csak megjegyzés.)
-
Samus
addikt
válasz
#65675776 #10 üzenetére
Ne nyúltam hozzá.
Az alap nálam Közép európai (ISO-8859-2). Próbáltam átállítani másfajtára, de nem jártam sikerrel, a karakterek maradtak, volt, hogy a helyzet eldurvult. Érdekes, hogy a nézet menün belül állítom nyugat európaira, még durvább lesz. Unicode-al használom most, így a legjobb, csak egy kocka van...Neked miféle beállítások vannak megadva? -
vPhis
tag
Annyi az egész, hogy rossz karakterkódolást használt a webmester vagy a mysql adatbázishoz, vagy a laphoz, vagy mindkettőhöz.
mellesleg a webmestert elküldeném olvasni
ráadásul joomla... nem, nem a joomlával van bajom, hanem nagy ügyesség kell ahhoz hogy így el lehessen rontani egy joomláttiszta userfriendly az egész oldal
-
Samus
addikt
Ez rendben, de VoDaFoNe bejegyzésében a Best of 2009 utáni jel is így jön be mindenkinél?
Fecogame : Forecastfox
-
törölt tag
Szerinted a böngészővel van baj? Ez egy kókány, összehányt oldal, ennyi az egész.
-
Szintén hibás.
Off: Milyen kiegészítő az az időjárás előrejelző az FF-ben neked?
-
sagesz93
addikt
FF-el nekem is így jön be ahogy neked. Win7 64bit, naprakész FF
-
whiz
aktív tag
Az a 44-es bázis nekem is így jön be, Operával és IE-vel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest