Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Samus addikt Nincs mit. Sokféle előrejelzőt kipróbáltam, de ez jött be a legjobban, nem a legszebb, de azért egész pofásak a jelzések. Az Operának van egy nagyon szép pluginje, a nevére most nem emlékszem, de nagyon szépen néz ki, csak ugye az nem FF-hez van...de ugyanazt az adatbázist használják. Nem mondom, hogy tökéletes, de elmondja mire számíts, arra pedig tökéletes annak, aki nem néz TV-t...(sőt, a jelzésre kattintva eljutunk az adatbázis oldalára, ahol akár óráról órára előrejelzést is nézhetünk, a következő öt napra is, igen részletesen és elég megbízhatóan. Nem reklám, csak megjegyzés.) 
- 

Samus addikt válasz  #65675776

üzenetére #65675776

üzenetéreNe nyúltam hozzá. 
 Az alap nálam Közép európai (ISO-8859-2). Próbáltam átállítani másfajtára, de nem jártam sikerrel, a karakterek maradtak, volt, hogy a helyzet eldurvult. Érdekes, hogy a nézet menün belül állítom nyugat európaira, még durvább lesz. Unicode-al használom most, így a legjobb, csak egy kocka van...Neked miféle beállítások vannak megadva?
- 

vPhis tag Annyi az egész, hogy rossz karakterkódolást használt a webmester vagy a mysql adatbázishoz, vagy a laphoz, vagy mindkettőhöz. 
 mellesleg a webmestert elküldeném olvasni
 ráadásul joomla... nem, nem a joomlával van bajom, hanem nagy ügyesség kell ahhoz hogy így el lehessen rontani egy joomlát tiszta userfriendly az egész oldal  
- 

Samus addikt Ez rendben, de VoDaFoNe bejegyzésében a Best of 2009 utáni jel is így jön be mindenkinél? Fecogame : Forecastfox 
- 

#65675776 törölt tag Szerinted a böngészővel van baj? Ez egy kókány, összehányt oldal, ennyi az egész. 
- 

Szintén hibás.  Off: Milyen kiegészítő az az időjárás előrejelző az FF-ben neked?   
- 

sagesz93 addikt FF-el nekem is így jön be ahogy neked. Win7 64bit, naprakész FF  
- 

whiz aktív tag Az a 44-es bázis nekem is így jön be, Operával és IE-vel is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest