- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pitonvez
csendes tag
válasz
Varszegig #18790 üzenetére
Nem! Én nem buheráltam előtte semmit. Az előző két Kies verzióval nem sikerült a frissítés, mindkettőnél a bináris fájlok letöltés indulásakor az ablak bezárult, eltűnt. Semmi hibaüzi nem jött elő. Írtam is akkor ide a fórumra ezzel kapcsolatban, de semmi érdemleges válasz nem érkezett
Most kora délután letöltöttem a legfrissebb kies verziót (....93.82 végűt). Amivel el is indult a frissítés, töltötte le a fájlokat. Végén kiírta h sikeres volt meg stb.., de aztán még sem volt az, mert újraindult minden jelszóbeírás után. Nem tudom h mért szaródott el. ( bár a bináris fájlok letöltésének vége felé hallottam azt a jelző hangot vagy 3x, amikor az usb csatlakozóba bedugunk különféle adathordózókat, lehet h megszakadt a kapcsolat, de nem miattam, mert én akkor nem is voltam gépközelben, csak ezeket a hangokat hallottam)
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...