Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark0056
csendes tag
Lehet telefonálni.
-
DeathAdder
veterán
Specifikációknál miért ír 512 mb RAM-ot?
Ugyanezt a hibát észleltem a Nokia N8 tesztjében is a Specifikációk menüpont alatt, annak sem 512mb a ramja -
zsoleszp1i
csendes tag
@dr.Kind ezen miért nincs infra jeladó, hogy lehessen vele Smart Remotolni? Nincs benne két progi sem a Media Hub és a Peel? Egyébként jól gondolom hogy azokkal a változatokkal amikben ezek benne vannak bármilyen eszközt lehet vezérelni?
Előre is köszi a válaszért!
[ Szerkesztve ]
"Zero Trollerancia" Dr. Kind
-
zsoleszp1i
csendes tag
válasz zsoleszp1i #53 üzenetére
Egy link: itt. itt írják hogy Ir LED (táviránytő).
"Zero Trollerancia" Dr. Kind
-
credof1
tag
pokoli jó gép csak úgy mint az elúdje
Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
mycso
veterán
válasz zsoleszp1i #53 üzenetére
XDA-n mintha azt vettem volna ki az ottaniak szavaból, hogy van infrás és a nélküli változat is.
Gondolom hozzánk a 'nélküli' változat jut el.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz zsoleszp1i #57 üzenetére
Ugyan ez volt az "elődje" P1000 esetében is, az amerikai modellekben volt fm-tuner, az európaikban pedig nincsen....Úgy fest, folytatják ezt a tendenciát.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
tucsok.
senior tag
Akciós a TAB a Metróban 105.000Ft. az ára március 01.-től.
"So say we all"
-
mycso
veterán
root, CWM viszonylag egyszerűen összehozható rá, viszont a custom cuccokkal egyelőre vigyázni kell, mert a számlálója számol töretlenül és egyelőre még nincsen módszer a nullázására. bár nem mintha már olyan sok custom rom/kernel lenne hozzá.
Egy adw launchert rádobtam, ezzel megszűntek az apróbb akadások.
-
mycso
veterán
Közben nézegettem, hogy mik a különbségek a változatok/típusszámok között, ha mér fentebb felmerült ez az infrás dolog is:
GT-6200 GALAXY TAB 7 PLUS INFRARED + WIFI + 3G
GT-6210 GALAXY TAB 7 PLUS INFRARED + WIFIGT-6200 GALAXY TAB 7 PLUS WIFI + 3G
GT-6210 GALAXY TAB 7 PLUS WIFIGT-6201 GALAXY TAB 7 PLUS WIFI + 3G N ( German)
GT-6211 GALAXY TAB 7 PLUS WIFI N ( German)
The only difference is in the cover, to satisfy Apple that it is not an Ipad.GT-6200L GALAXY TAB 7 PLUS WIFI + 3G (South American 3G)
SGH-T869 T-Mobile Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 4G (no voice)
No, it is not 4G, they just call it 4G.Ennyit találtam.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Rossz a tapasztalat a tegrás 8.9/10.1 miatt, így végiglestem pár videótipust, hogy mit csinál velük.
Videók lejátszása: (gyári lejátszó vs BsPlayer light)divix plus HD videók:
H264-MPEG4-AVC, 10mbs mp3 stereo, 1920x1080@30fps mkv (jó ; jó)
H264-MPEG4-AVC, 6mbs AAC 5.1, 1920x872@24fps mkv (nem ; akadozva)divix HD videók:
H264-MPEG4-AVC, MPEG-AAC 5.1, 1920x1080@24fps mkv (jó ; laggol)
MPEG4-DX50, A52-AC3, 1920x872@24fps mkv (jó ; jó)GalaxyS2 video:
H264-MPEG4-AVC, MPEG-AAC, 1920x1080@30fps mp4 (jó ; jó)videók, össze-vissza:
H264-MPEG4-AVC, PCM S16 LE,1920x1080@25fps mp4 (- ; jó)
Windows media video 9, win.media audio 2, 1280x720@30fps wmv (jó ; jó, de tekerések után belaggol)
H264-MPEG4-AVC, A52@AC3,1280x720@30fps mkv (jó ; jó)
H264-MPEG4-AVC, MPEG-AAC, 1920x816@24fps mp4 (jó ; jó)
MPEG4, MPEG, 1280x528@24fps avi (jó ; jó)
MPEG4, MPEG, 1280x720@30fps avi (jó ; jó)Tehát összességében sokkal jobb a helyzet, mint pl. a 8.9/10.1 esetében. Sőt!
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor kedden vagy szerdán hozzájutok egy ilyen kicsikéhez végre.
Remélem hogy nem csak mycso-nak van eddig a prohardveren ilyen táblagépe. Nem tesz jót az információáramlásnak.Szóval akinek van, írjon bátran, mik a tapasztalatai, milyen appokat használ, jöhetnek a képernyőképek és minden ami 7 plusz, mert remélem egy jó kis közösség fog kialakulni a kis tábla körül.
Üdv.
AtochaNem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
rgyorgy
tag
Szia ne izgulj nem csak neki van. Nekem egy 6210-es van és meg vagyok elégedve vele. Előtte egy kis ideig egy Archos G9-m volt de egy pixel hiba miatt cseréltem. A problémám a gépel az, hogy a régi laptopomhoz (XP) usb-én nem tudom csatlakoztatni, Ftp keresztül tudok anyagokat másolni. Próbáltam mindenféle usb drivert de nem sikerült. A KIEST is próbálnám de az sem megy. Ha van valakinek ötlete jöhet!!!!!!! A játékok kiválóan mennek rajta már ami fut. GTA3, Dead Space, FLcommando, Tintin, 9mm, ShadowGun, De remélem root után és a Chainfire 3D telepítése után több játékom lesz. Bocs a hosszú írásért. ÜDV
[ Szerkesztve ]
Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
mycso
veterán
A chainfire3D, igazából csak arra jó ha olyan játékot szeretnél futtatni, amit csak egy bizonyos procira írtak: pl a tegrás játékok (amik nagyrészéből van már nem tegrás változat is), tehát szerintem felesleges dolog...
XP-s problémádban nem tudok érdemit mondani, mert nincs a közelemben xp-s gép, de nagy valószínűséggel valami driver gubanc lesz.
Egyébként egyelőre valóban nagy kevés embernek van ilyen tabja, más fórumokon sem nagyon tolonganak a p62x0 tulajok. És bár XDA-n is van már pár okosság hozzá, azért még ott is elég gyengécske a dolog.
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérni,hogy akinek van ilyen készüléke,nézze meg nekem a RAM értékeket,mert nekem (csak WI-FI-s) az 1gb-ból nem egész 800mb-ot mutat és a használt memória szinte sosem megy 500mb alá,használat alatt 600-680mb körül ingadozik.
Ez másnál is így alakul?
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Elérkezett végre a várva várt pillanat. Kezemben a tab!
Egyenlőre nincs időm nyomogatni, épphogy csak bejelentkeztem a gmail fiókomba.Elsőre annyi észrevétel, hogy ezt valóban annak érdemes megvennie, aki hozza viszi!
Abszolúte nem csalódtam a készülékben, mert NAGYON ÁLLAT, viszont a képernyő másnak kicsi lehet. Nekem pont jó. Aki csak otthon használ tabot, 9-10"-ost válasszon.Aki viszont tényleg ki akarja használni a telefon, gps képességeit, az meg ne vegyen tányért, hanem kecses kis 7"-os készüléket.
Piszok gyors! Mondom én Nincs élet androidon 2 mag és 1gb ram alatt. Azt csak úgy hívják: szenvedés!
De ez... ez állom szépen megy.
Tesztelgetni, nyomkodni, nyomorgatni csak a hétvégén lesz időm. Addig meg örülök mint majom a farkának.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
mycso
veterán
XDA-n a srácok pár napja kezdtek el hegeszteni hozzá custom kernelt (OC/UV). Csak sajnos még eléggé béta állapotú, sok a baj vele, de haladnak lassacskán.
(az overcome lökhetne ki erre is egy romot, az valószínűleg igencsak jó lenne )[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Mostani hsz-em mindenkinek címzem, aki már régebb óta droidozik és ért is hozzá. Mycsonak már írtam privát is, hogy hosszú kérdéssorozat van készülőben. Eddig 1 androidos készülékem volt, de az szenvedés volt csak. Egy ZTE libra. Viszont teszteltem (munkámból kifolyólag) sok droidos készüléket és láttam, hogy nem ennyiből áll ez, mint amit a ZTE tud.
Hosszú idő után választottam a 7”-os plust és eddig nemhogy nem bántam meg, hanem egyenesen imádom a cuccost. A laptopot már nem is használom.
Akkor a kérdéseim.
Alkalmazások
1, Mi a különbség a Feljegyzések és a Jegyzet között? Számomra egyformának tűnik, de sok időt nem töltöttem vele.
2, Mire való a Helyek és a Koordináták alkalmazás? A google térkép ill. a navigáció nem tudja mindazt amit ez a másik kettő, vagy én vagyok zokni? Mert nem értem. :SRam kérdések.
3, A ZTE libra valahogy furán kezelte a nyomi 512mb ramot. Tettem bele egy 8gb-os memkarit. Ahogy használtam és telepítgettem, úgy telt be a ram. Mint felvilágosítottak azért, mert a ramra telepített mindent. Volt rá egy alkalmazás – már nem emléxem – ami a karira tette a telepített alkalmazásokat és csak linkelte a belső tárhelyre az indítót. Így ugyan volt egy kis levegővétel ram téren, de ettől én a hajam téptem! (ezért is mondom, hogy olcsó húsnak híg a droidja) Szóval a kérdésem az, hogy ahogy eddig tapasztaltam, itt el van választva a 16gb belső tárhely a valódi ramtól, mint egy pc-n. Tehát a kis plus nem a ramba telepít. Szóval ezt csak erősítsétek meg pls. Köszi!
4, Le lehet-e külön tiltani egyesével az alkamazásokat, hogy ne szinkronizáljon, ill. hogy ne használja a netet állandóan, vagy ezt csak központilag lehet. Én nem találtam meg ha igen, de lehet hogy van ilyen lehetőség.Navigáció
5, használta-e valaki már a gugli navigációt. A ZTE-n még nem beszélt csak kitette hogy merre menj, de itt nagy meglepetésemre megszólalt a kicsike. Ha használtátok, nektek mennyire jött be, mennyire volt pontos, megbízható? Ha nem ezt, akkor mit használtok navigációra? Ugyanis ezt a funkciót én nagyon szeretném majd használni és kellene info kinek mi a tapasztalata. Thx! ill. azt hallottam, hogy készül az Igo is droidra. Úgy értem táblára. ZTE-re nagyon gáz volt az igo.Ebook
6, Az ebook részlegben van egy bemutató kis angol könyv. Abban nagyon szépen lehet lapozni. Feltettem pár pdf-et és bár a beépített ebook olvasó megnyitja és szépen is kezeli, mégsem olyan jó mint a minta könyv. Ha lehetséges (!) mibe kell konvertálni a könyvet, hogy azt is úgy kezelje mint a minta könyvet? Tippem szerint txt lehet. Plusz hogy kerül ki a kis tumblain kép a könyvespolcra? Talán úgy hogy az első lapon van egy kép? Pdf-nél megoldja talán, de txt-n nem hiszem.Témák
7, a samu alapértelmezettje ez a TW felület. Ezt le lehet váltani? Lehet cserélni valami másra? Hogyan? Hogy tudok rá másik szép témát leszedni? A marketen is van ilyen? Rákerestem és találtam is, de azok csak háttérképek voltak talán? Annyi a kínálat, hogy a fejem belefájdult, azt sem tudom hol kezdjem, össze vissza telepíteni meg nem akarom az egészet.Rss
8, a gugli rss readernél jobbat nem találtam. De ez nem jelenti azt hogy nincs. Ha van akkor fogadom az ötleteket. Az egyetlen elvárásom, hogy magában nyissa meg az oldalt, ne hívja meg a droid vagy bármilyen más böngészőt.Böngésző
9, egész szépen megy a beépített böngésző. Érdemes-e ezt lecserélni az opera minire? Vagy valami másra…+1 kérdés:
mycso említett egy számlálót ami a "cfw"-khez köthető. Az pontosan micsoda és mit csinál?(Igyatok egy sört, nehogy kiszáradjatok a sok kérdéstől. )
Most hirtelen ennyi kérdésem van. Sok játékot felraktam már, az rss-t is belaktam és már könyvek is felkerültek. A navigációra 1-2 héten belül lesz szükségem, addig biztosan megtaláljuk a legjobbat.
A készüléket nem nevezném nehéznek és kicsinek sem. A legjobb méret hordozhatóságra. Egyszerűen imádom. Az egyetlen negatív ugye a billentyűzet hiánya lehetne, mert ilyen hosszú hsz-t legépelni rajta szerintem maga a kín! De ez nem is erre van.Tudom, hogy egynémely kérdés talán láma lehet, mégis köszönöm a segítséget. Pár hét, hónap és ahogy beleásom magam jobban és jobban a táblába és az alkalmazásokba, idővel talán majd én segítek/segíthetek másoknak.
Köszönöm!Atocha
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
1, A jegyzetbe írni tudsz, a feljegyzésbe akár rajzolni is kézzel, a Jegyzetnél több a beállítási lehetőség, az picit komplexebb.
2, Helyek --> GoogleMaps szerűség ~térkép. Koordináták --> saját koordinátáid, ismerőseid koordinátái, ezek megosztása, stb. ...A Navigáció, pedig mint a neve is mutatja egy navigációs program
3, RAM --> ez a táblagép írható/olvasható "memóriája". Amire te gondolsz, az a belső tárhely ~13GB. (a 16gigás változat esetében). Régebbi ketyerék (főleg 1.6 és 2.1 android alatt), csinálták az általad leírtakat, hogy a rendszer partícióra telepítették a programokat, ami csak pár100MB volt és nem volt lehetőség a belső/külső tárolóra telepíteni. Aztán persze jöttek a segédprogik, root, stb. ..És az újabb android verzióknál (mint itt is) általában már a teljes belső tár használható. Meg még voltak (pl. p1000 esetében is), ahol egy nagyobb pár gigás rendszerpartíció volt, ahova a programokat telepítette, az ezen felüli pedig a képek/videók/stb. tárolására volt.
4, Általában az adott programon belül lehetne, illetve a marketen biztosan van rá valami program, de erről nem tudok nyilatkozni.
5, Használtam már a google navit, végül is teszi a dolgát, viszont kell hozzá netkapcsolat. Én a Navigon-t használom, ami még esetleg alternatíva lehet az a Sygic. Igen készül az IGO androidra, én is így tudom.
6, A gyári ebook olvasóról nem tudok nyilatkozni, könyv olvasásra a Cool Readert használom. Sok beállítási lehetőség, sok könyvfájlt ismer...nekem ez jön be.
7, A samsung gyári felülete (launcher, Ui) a TW. Ez némiképp módosítható launcherekkel, amikhez milliónyi téma is letölthető --> ikonokkal, képekkel, effektekkel, stb., stb. ...pl.: ADW és a Go ami az ajánlott kategóriába tartozik.
Persze lehet durvábban is beavatkozni pl.: custom romokkal és a hozzájuk készült custom témákkal (vagy magunk által készített custom témával, lásd fentebb.)8, RSS passz, nem használom..
9, Ebben valóban nagyon jó a gyári bár én annó hozzászoktam az Operához, ezért otthon (wifi) az Opera Mobile-t használom Desktop módban, mobilnet alatt pedig a kevés adatforgalom miatt az Opera Mini-t.
+1: ezt most én sem értem
Esetleg nem arra a számlálóra gondolsz, amit az odinból felrakott custom romok/kernelek léptetnek??“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Atocha
senior tag
Köszi a válaszokat!
"+1: ezt most én sem értem
Esetleg nem arra a számlálóra gondolsz, amit az odinból felrakott custom romok/kernelek léptetnek??"De de, arra gondolok. Erről még csak most olvasok először (tőled) és meglepett. Nem tudtam, hogy van ilyen funkció a cuccban. :S
Volna még pár kérdésem és asszem be is fejeztem. Lassan képben vagyok annyira, hogy elinduljak tovább egyedül is.
1, alapból 5 asztal van. Ezt csak a launcherekkel lehet bővíteni, vagy van más 1xübb módszer is?
2, Ha elérsz egyik vagy másik asztal végére, akkor nem fordul át a másik végébe, ami szerintem baromi idegesítő, hogy visszafelé kell 5x lapozni ha el akarsz érni a másik végére. Ezt is csak laucherek tudják, vagy van más módszer is.
Utolsó kérdés: középen alul van egy kis nyilacska, ami egy bármikor elérhető kis menüt hoz elő pár progival. Ez cserélhető-e gyárilag, vagy erre is okosságot kell feltenni.Köszi!
AtocsNem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
rgyorgy
tag
Sziasztok végre meg jött az ebay-röl az OTG kábelem, 8 G pendrive-t nagyszerűen fel ismeri. Csak sajna a külső vinyot nem szereti pedig külön tápja van. Hiba üzenetet ír ki, hogy a külső kártya sérült és fórmázam újra. Várom még a szép 360 fokban elforgatható tokomat remélem meg érkezik hamarosan.
Amúgy vettem a bátorságomat és dobtam egy emailt az ex.dig. vásárolt P6210 gép tulajainak, hogy keressék fel ezt a fórumot. Remélem nem baj. Hátha többen leszünk.
Amúgy a gépet lassan be lakom nemsokára vásárolhatok egy sd kártyát mert már alig van helyem.
Az USB csatlakozás még mindig nem működik a sz. gépemmel úgy, hogy ha van ötlet jöhet!!!!!!!!!Szép napot
Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
Atocha
senior tag
-
mycso
veterán
Hát sajnos ezt a számlálót a samsung elôszeretettel helyezi el az újabb készülékeiben. Bár egyelôre még nincsen rá megoldás, hogy nullázni lehessen, azért kikerülni kilehet.
A gyári TW-t nem sokat használtam, de úgy tudom nem lehet rajta ilyeneket állítani. Ezért is jó egy custom launcher, na meg a milliónyi egyéb lehetôség, téma és testreszabhatóság miatt.
Az a nyilacska a tálcán szintén gyári tartozék, esetleg custom rom felrakásàval eltüntethetô. Illetve 10.1-es tabhoz volt valami patch ami kiszedte onnan, de ehhez még nincs ilyen.
-
rgyorgy
tag
Szia az OTG azt hiszem 6 dolár volt ingyen postával. A tabon az eredeti rendszer van a számitogépen pedig XP. Probáltam már a Mycso által közölt usb drivert is fel rakni de ez sem segitett. A számítógép Mtb ként ismeri fel aztán közli hogy nem található hozzá driver. A kies fent van és akkor semm csatlakozott. hát ennyi! !!!!!!!
Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne azokhoz a tulajdonosokhozakiknek már van.
Mennyit bír ténylegesen az akksija ennek a tabletnak?
Tehát 1-2 óra filmnézés mennyit merít,
Vagy csak ha wifi,vagy játék.
Ez az egy ami visszatart még a vásárlástól.
Mert ha egy 2 órás filmről 40-50 százalékot merűl akkor az nagy baj. -
mycso
veterán
Hali, nekem ez kb. ugyanazt tudja, mint az elődje (p1000). Közepes fényerőn, 3 film (1.5-2órásak) kényelmesen megnézhetőek vele. Internet, 2G --> olyan 6óra, automatikus fényerő mellett, ez leviszi kb. 15-20%-ra az akkut, bár ez is függ attól, hogy hol netezik az ember.
Itthon wifin használom, de arra nemtudok idő-intervallumot mondani, illetve játékról sem, mert bár volt, hogy félórát valami játék lekötött, de meg nem mondom mennyit merült.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Atocha
senior tag
Nyugi nyugi. Elhiszem, hogy dühítő, de mindig van megoldás.
A kiessel nekem megy rendesen.
Pontosan milyen XP van a gépeden? Egy MSD-enről töltött és telepített xp, vagy mondjuk freedeom xp, XPforever magán verziók egyike? Bár a kérdés hülye, több köze van a dologhoz mint hiszed.
És a kiest honnan szedted, mert most olvasgatom, hogy nem mind1 milyen kiest használsz.Maga a direkt usb csatlakozás, mint egy telefonnál az tényleg nem megy, de még nem volt időm beleesni magam driver után. Egyenlőre azzal szenvedek, hogy belakjam a kis kukacot. A különböző launchereket telepítem fel és le, de eddig mind egy gagyi számomra!
Na meg nekem csak 3 dolog kellene: 1, mappázhatóság, ikonok egy mappába tétele mint ios-ben. 2, több asztal. 3, körbeforgó asztal. És kész is lenne már. De vagy ez vagy az mindig elkaszálta a launchert nálam. Most egyesével próbálkozom az eredeti tw-nél.Bárkinek van használható ötlete ne fogja vissza magát, nyugodtan üzenjen.
-
Atocha
senior tag
"Nem tidom mire írják a tesztben,hogy egész napot elmegy...."
Hát nem filmezésre. 1 napot simán elmegy wi-fi-el a készülék. És a mai akku technológiától már ez is szép. Sokat még nem tudtam tesztelni, de 1 nap simán megvan masszív wi-fi-el, söt talán még másnap is használod kicsit.
Persze ha van minden mint a búcsúban gps, kékfog stb, akkor persze hogy szívja az aksit.Én megvagyok vele elégedve, azt kaptam amit akartam.
-
mycso
veterán
Hát ugye mobilok esetében az 1nap használat a 1x órát jelenti. Reggel 7-kor leveszem a töltôröl használom 'egész nap' majd délután/este 6-7 körül felrakom. Tehát egy nap használatot kibír. Egyébként amit akkuidôben tud, az jónak számít.
(#90 ) Atocha amit fentebb írtam, go vagy adw launcher. Talán a go jobb.
-
Atocha
senior tag
Próbáltam mind a kettőt mycso. De vagy a szöveg lett kicsi, vagy az ikon, meg vagy "ezer" dolog ami rögtön kibökte a szemem. Az ADW még jobb is volt egy kicsit, mert a go beállítási repertoárjától rögtön megfájdult a fejem. Majdnem képzésre kell járni, hogy megtanulja az ember.
Őszinte leszek. Eddig a a teáltalad megosztott asztal és annak beállításai tetszenek a legjobban! Nem tudom miket használtál fel hozzá, de az nagyon bejött. Gondolom az ADW launcer és van egy trafficcounter is ahogy látom. De lövésem sincs milyen weather és adw thema van alatta. Na meg a háttér is üt. Látszik nem most kezdted.
Fizetek egy sört ha elárulod hogy csináltad.
-
rgyorgy
tag
Szia Atoch a KIES a samsung oldaláról lett le szedve direkt P6210-hez.
Az XP, professional 2002-es verzió Szervizcsomag 3. Ennyit tudtam ki deríteni mert amúgy a haver szokta újra rakni.
Amúgy igazad van a Go-t tegnap próbáltam és nekem sem jött be pedig a telefonomon az van és ott nagyon hasit. Ma próbálom az ADW aztán meg látjuk, amúgy tudja valaki, hogy mi a különbség az ingyenes és a fizetős között?Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
mycso
veterán
A go-hoz van magyar nyelv is így egyszerûbb beállítani. És talán több lehetôséget tartalmaz mint az adw. A go-ba is átlehet állítani az ikonok elrendezését úgy, hogy normálisan nézzen ki és használható legyen.
Majd este ha hazaértem belinkelgetem a widgeteket, mert a tabról elég hosszadalmas lenne. Egyébként a fenti képen adw van. Most felraktam a go-t és beállítható majdnem olyanra mint az adw, majd rakok képet errôl is.
-
rgyorgy
tag
Én úgy tudom hogy az ADW-ben is van magyar nyelv, bocs ha tévedek.
Most próbálom a Navigont remélem működni is fog. Csak nagyon lassú FTP keresztül másolni.Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
rgyorgy
tag
A Navigon jó, szép csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan kell ház számot be írni.
Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
Atocha
senior tag
Mycso előre is köszi a leírást. A te asztalod nagyon szép és elfogadható!
Mind az ADW és a GO magyar volt természetesen, de nem lett volna gond az angol sem. Ha nem is vagyok perfekt, de megértek mindent, vagy lefordítom. Ennek ellenére a go TÚL bonyolult volt nekem. Élvezni akarom a táblát, nem szenvedni a beállítással.
Az ADW egyszerübbnek tünt és mondom már majdnem meg is felet, de a betűkkel nem boldogultam + volt még egy olyan bajom is vele, hogy lekicsinyítette a widgeteket. Pl. a naptárat is és emiatt elcsúszott a számozás a napokhoz képest és maradt fehér rész a szélén. A lényeg hogy marha sz@rul nézett ki és 3 óra kutakodás után sem tudtam rendbe tenni. Na akkor volt delete.
Teszteltem még a iLanuchert is, ami full iPad kinézetet ad. Marha gyors, a mappázás pontosan olyan, mint az iOs-en. 2 hiba volt azzal is. Nem lehetett hátteret váltani és nem lehetett widgetet kirakni. Ennek ellenére veszett gyors volt és szép is. (bár nagy féreges alma utáló vagyok, ami jó az jó na)rgyorgy:
Nekem a navigon nem jött be egyáltalán. A házszámot nekem sem adta ki először, de 2. 3. cím beírása után 1x csak megjelent. Ez biztos valami bug lehet a progiba, mert utána nem jött elő. Most fent van a sygic is, ami kicsit bár cartoonos, de szerintem jobb.
Bár nekem tetszik a gugle navigáció is, csak ugye netkapcsolat kell.Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest