Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Akinek telenoros p6200-a van, legyen oly kedves és keressen már meg privátban.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Egyelőre pihen a projekt, mert elveszett a saját mentésem, így nem tudom végigtesztelgetni a dolgot.
Ezért is keresek olyan emberkét, akinek telenoros készüléke van, gyári rommal, mert akkor eltudnám tőle kérni a nandroid mentését, aztán mehetne a tesztelés, hogy valóban működik-e a gyári visszaállítás.
Valószínűleg az elvük egyébként ugyan az lesz, kivéve, hogy a 6210-nél majd nem kellesz a modemmel is foglalkozni, de ha megcsinálom, berakom a 6210-et is, meg a hozzá tartozó esetleges cuccokat is.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
pusihusi
addikt
Jb
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Semmi újdonság nagy a csönd, kurva jó ez a tab!
Üdv. Feri!!
-
varos
tag
Van valakinek eladó tokja ?
-
csixy
addikt
Én legutóbb a rootolt deodexelt custom 4.0.4-es ROM-ot tettem fel.
Eddig tök jó volt, de ma reggel bootoláskor bejött a sárga háromszög mondván , hogy ”custom rom has a problem ....” ,nyomjam meg a hangerő fel gombot ujabb custom rom letöltéséhez, vagy a hangerő le gombot az ujra boootoláshoz . Én az utóbbit választottam ... beindult!
Most irás közben a cursor igen gyorsan villog, de muxik.
MI A TEENDŐM ???Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
Van valaki más is , akinek néha a cursor gyorsan villog az editáló mezőben ?
Ez a jelenség az újrabootolás után rendeződik.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
mycso
veterán
GT-P6200 - United Kingdom / Ireland
PDA: P6200XXLQ7
CSC: P6200XEULP1
Version: 4.0.4
Date: 2012-11-08
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United KingdomA legfrissebb.
-
mycso
veterán
Egyébként közel sem a Samsungal van a probléma, hanem az országgal, amelyben élünk
A 3. negyedévre ígérte a samsung erre a tabra az ICS frissítést és az meg is érkezett, SŐT a második negyedév végén már kint volt az első 4.0.4-es rom, tehát még túl is teljesítették az ígéretüket.
Egy dolog mondjuk biztos, hogy a Nexus készülékekre globálisan jön a frissítés, régiótól függetlenül.
-
-
tvamos
nagyúr
Haver is ezt mondta tegnap elott, hogy nem kell, egyebkent is 3 honapos a One X-e... ami szinten uber faxa...
tegnap meg mar azt nezte, melyik uzletben, hogy adjak a Note II-t...
/* pedig nem azt mondtam, hogy vegye is meg... csak, hogy nezze meg. */[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
mycso
veterán
válasz Ayanlith #620 üzenetére
Hogy mi gátolja őket ebben, azt nem tudom, de ez így van minden egyes gyártónál, kivéve a Nexus-oknál.
Valószínűleg az gátolja őket, hogy a google gyártja/adja ki a romokat, nem pedig ők. A Nexusoknál ezért is megoldott, hiszen "saját" készülékük.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
tvamos
nagyúr
-
rgyorgy
tag
Más már meg kapta.
[link]Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
csixy
addikt
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Atocha
senior tag
Szerintetek mennyiért lehet most eladni ezt a tabot?
Egy röpke pillanatra elgondolkoztam az eladáson.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
mycso
veterán
Hali, vagy 65-70k körül be lehet próbálni.
Csak nehézkes, mert sokan inkább a Tab2-re mennek rá (természetesen tévesen, mert az rosszabb).
Meg ahogy észrevettem, nagyon sokan a wifi only változatokat keresik táblákból. (gondolom első sorban az áruk miatt)“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Atocha
senior tag
-
mycso
veterán
A nexus7 3g változatán énis gondolkodom erősen, csak még alig kapható itthon 1-2 helyen.
Illetve a 32GB-os, az még inkább 100k körül van...
(egyébként asszem 250dollár az ajánlott ára, annyiért kellene )Viszont az előbb említett concorde messze nem egy kategória sem ezzel a tabbal, sem a nexussal. (szerintem is felejtős, bár attól függ, hogy mire kell)
mod.: lehet lesz egy 10.1-es Note-om, arra kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Mediamarktban ahol hülyére vesznek, ott 99e ft a nexus7/32/3g.
És elvileg lehet is kapni.
Tudod nekem a tab ingyen volt, szóval 30-at megér nekem egy nexusra váltás. Nagy lehúzás, de ez van, itt élünk.Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
air
nagyúr
Vásár után a cigány is okosabb. Pláne fél évvel. Amikor vettem, még híre sem volt a Nexus 7-nek.
És biztosan nem fizetném ki az importőrök/nagykereskedők/kiskereskedők árrését, plusz a 27% áfá-t vitykának. Így lesz a $250-os árból 100eHUF itthon. Majdnem a duplája. Röhej.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Atocha
senior tag
Kereskedőként pontosan tudom, hogy 2-4e ft van a nexuson és ebből még adózni kell. A 27%-os áfát meg a következő nemzetrabló, hazaáruló kormánynak/államnak is kifizeted majd, nem csak vityának.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne a kereskedőket szidd, mert mindenki más többet keres a nexuson csak ők nem.
-
air
nagyúr
Na pont ez az, amit nem hiszek el. Ilyen árrés mellett csak veszteségesen lehetne értékesíteni a terméket. Mint ahogy fent kiderült a 16GB-os kerül itthon 100 ezer forintba, ami eredetileg 200$. Ebből a különbségből csak 2-4 ezer forint lenne a kisker árrés? Ugyan. Ne várd, hogy ezt bárki is elhiggye! (Korábbi hsz-ben még a pontos árát sem tudtad, most meg pontosan tudod, hogy mennyi az árrés. Nem érzel itt némi ellentmondást?)
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Atocha
senior tag
Bocsánat, az árat jól tudtam (99ezer és nem nálunk, hanem a mediamarktban), az én bénaságom, hogy 16gb-os helyett 32gb-os modellt láttam!
Nem kell elhinned semmit. Én sem hittem, milyen árrés van a számítástechnikán, amíg nem kezdtem el dolgozni egy kisker-nagyker cégnél. Padlóig esett az állam.
De majd megkérdezem a főnököt, hogy tudunk-e nexus 7-et is forgalmazni és elküldöm a nettó beszer árat neked. Akkor talán majd jobban hiszel. S hogy hihető legyen, képmentéssel küldöm el, hogy az eredeti oldalon lásd a beszer árat.
Egy példa másról: LG 21,5" E2242C-BN FullHD super slim LED lcd monitor 29 560 Ft bruttó kisker áron.
Beszer ár nettó: 21 705 Ft
Könnyen kiszámolhatod, hogy egy szaros monitoron 1600Ft-ot keresünk, amiből még adózni kell ennek a köcsög államnak! Jobb ha elhiszed, hogy nincs több a nexuson sem, mint amit fentebb írtam.Megköszönném, ha nem hazugnak állítanál be egyből.
De ez az egész már nagyon off. Folyt köv. privben.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Nem állított be senki hazugnak, csak azt mondtam, hogy nem hihető, hogy ilyen árréssel gazdaságos lehet az üzlet. Egyébként ha a kisker csak 2-4 ezer forintot tesz egy Nexusra, akkor honnan jön ki a közel 60 ezer forintos árkülönbözet?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ayanlith
tag
16Gb-os 3G modellt nálunk hivatalosan nem forgalmaznak, a 32Gb-os modell kerül 100 ezerbe.
Egyébként nem ez a lehúzás, hanem az, hogy a sima 16 Gb-os változat ára nem csökkent itthon, miközben a Google hivatalosan 50 dollárral levitte az árat, csak hát itthon az Asus forgalmazza... -
Ayanlith
tag
Igen, én is az Edigitelnél néztem, illetve az Asus hivataloson magyar Facebook oldala volt a forrás.
A MM-nél vagy elírták vagy pedig nem hivatalos magyar forrásból származik a termék (erre már volt példa anno az iPad esetén, ameddig hivatalosan nem lehetett kapni itthon), azonban most nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet, élőben kellene megnézni, hogy mik a pontos paraméterek. -
Atocha
senior tag
válasz Ayanlith #641 üzenetére
Igen, igen, én kérek elnézést! Annyira akartam a 32-est hogy már a 16-ost is annak néztem. Még1x elnézést, ha valakit megzavartam volna.
Azóta megrendeltem a 32-est magamnak. A samsungot eladom és kipótolom. A samu ingyen volt, szóval nagy érvágás nem lesz, de végre nexus lesz. Sajnálom amúgy, mert nekem elég lenne, de a szoftver frissítési mizéria miatt soha többet semmi más csak nexus. Nekem is 99ezerbe hozzák, ebből jön majd le a samu ára, ha eladtam.
Vagy 21-én jön meg és talán átvehetem a két ünnep közt vagy januárba. Az utóbbi esélyesebb sajnos.
Ez van.Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
ZolkoW
őstag
kis segítséget kérnék: P6210, eddig is sok problémával használtam, de ma lehalt - egy sima e-mailből facebook (kép)link megnyitás hatására reboot történt, és azóta nem hajlandó ezen a ponton továbbmenni, kint a Galaxy tab 7.0 plus felirat, és még kikapcsolni sem tudom.
a hangerő le+ power-rel belép alsóbb szintű menübe, de csak a boot újrapróbálása (hiába) és "custom OS" letöltése között választhatok, nem kéne itt lennie ilyen gyári recovery menüpontnak?
a custom OS letöltés választása esetén csak vár végtelen ideig, és amúgy sem tudom, honnan akarna letölteni bármit is, SD kártya nem volt benne, de nem ír semmi egyebet, csak hogy ne kapcsoljam ki.még garanciális, de jobban örülnék, ha meg tudnám oldani, és egyébként is baromira érett már, hogy ráerőltessek valami nemhivatalos ICS-t, mert ahogy látom, a hivatalosat várhatom..
eddig semmi trükközés nem volt vele, tehát semmi custom ROM, még csak rootolva sem volt. nem is értek hozzá, de azt gondolom, hogy a leírások alapján azért meg tudnám csinálni, főleg ha segítetek is egy picit..vigyem szervizbe, vagy próbálkozzak az itt is linkelt blog alapján egy osztrák(?) ROMmal?
(egyébként meglepődve olvastam, hogy másoknak nincs gondja a kütyüvel, én rendszeresen bajlódom random újraindulásokkal, és apróbb, de annál idegesítőbb bugokkal, konkrétan már megbántam, hogy megvettem, de el nem akarom adni, inkább faragnék belőle egy használhatót, mert hardveresen szerintem király lenne...)köszi előre is!
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
air
nagyúr
Ezt a romot próbálta már valaki?
Elvileg 4.1.2 alapú.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mycso
veterán
Szia, valóban érdekes amit írsz, mert nem jellemző ezekre a fagyogatás, újraindulgatás. Bár, ahogy a szavaidból kiveszem, még a gyári honeycomb rom van rajta, az valóban egy érdekes szerzet.
Nos, te amibe beléptél, az a download mód, ide lépve lehet pc-vel az ODIN program segítségével romot cserélni. /iromány a menetéről az #1. hsz.-ban/
Természetesen van recovery mód is, ahol el lehet végezni egy factory resetet, ha nincs olyan adat a tabon, ami fontos/nélkülözhetetlen. A recovery mód a hang fel + power gomb kombóval érhető el, szintén #1. hsz.
Első körben ezt a resetet erőltetném, utána pedig ha minden rendben, felraknám a legfrissebb ICS romot. Erről szintén az #1. hsz.-ban olvashatsz.( #646 ) air: visszább már írtam róla, nagyon jó rom, nekem igazából egy dolog miatt nem volt alternatíva, hogy nem tud wifi hotspotot.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Friss p6200 tulajként érdeklődnek hogy melyik a legfrissebb hivatalos rom a készülékre, valamint azt hogy lehet telepíteni?
Köszi és kellemes ünnepeket mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest