- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DMG
senior tag
A legtöbb IMAX filmben is a mélységre gyúrnak, ami mondjuk engem azért bosszant, mert elég nagy a vászon ahhoz, hogy ne szorítsák keretek közé a történést, aztán sehol egy felém hajított kavics, vagy dárda. Bezzeg a Resident Evil 3D-ben.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
DEV_NULL
őstag
Ez a cikk hemzseg a hibáktól! Gyalázat!!
-
geri005
tag
Érdekes teszt.
"de a grafika részletességét le kellett lebutítatni"
"A Portal játékokkal maximálisan kiélvethető a 3D-ben rejlő lehetőség"
Nem kötekedésképp, csak szemetszúrt -
Daywalker
addikt
Inkább úgy értettem, hogy amit eddig láttunk aktív 3D-s rendszert, ott nem tapasztaltunk ilyet (tévéknél, blu-raynél sem). Egy másik márka demófilmjénél lehetett régebben hasonlót látni, de azóta sehol semmi, sajnos.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
dezz
nagyúr
"noha az aktív technológiától megszokott módon itt is csak a mélységet érzékeljük, a monitor síkjából virtuálisan nem emelkedtek ki a grafikus elemek."
Ez a két dolog független egymástól, aktív technika mellett is lehet kidomborodás. (A parallaxis beállítástól függ.)
Bár az lehet, hogy a TriDef 3D keretrendszerben ezt nem erőltetik, mert a stereo-3D technikában (a mai, elterjedőben lévő 3D alapja) jobb a szemnek, ha a képernyő mögött maradnak a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
sti10p
senior tag
Még soha nem próbáltam a 3D-t, de moziban, se otthon, valahogy kicsit túl hype-oltnak tűnik a dolog (ugye említenem se kell, hogy már a kozmetikai szereket és még a fogkrémeket is "3D" label-el nyomják, ami több mint vicces), meg annyit hallani erről a zavaró, fejfájást is okozó mellékhatásról, hogy még jócskán van mit várni mire odáig kinövi magát, hogy megérné a pénzét.
De amint olvastam, hogy a Portal 2 milyen 3D-vel már én is kacsintgatok a dologra, legalább kipróbálni jó lenne...ti mázlisták!
XY
-
agent_k
őstag
magyarul még nem jó csak van. Mint a LED az általános világítástechnikában.... erőltetik, de még nem jó.
-
GIJoe
addikt
szerintem ez a 3D mánia még vagy korai, vagy nem annyira látványos hogy megérje notebookban sem...
-
szaszayanou
aktív tag
Érdekes újdonság, játékoknál még jó is lehet, jobban magával ragad a látvány.
Filmeknél viszont szerintem a rendezők/operatőrök még nem használják ki a technológia adta lehetőségeket igazán. Csak egy plusz látványosság, amiért több pénzt lehet elkérni a mozipénztáraknál.Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
lujó55
addikt
úripasszió.
-
Thome
veterán
Köszi, érdekes teszt volt!
Elég húzós ára van, ha meg ide is eljut, akkor 500 ezer alatt meg sem áll az ára, az fix, mondjuk minden újdonság magas áron indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest