Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szhunor

tag

válasz Quasi_modo #6947 üzenetére

Nekem is első dolgom a flashalés volt, ahogy lézhez kaptam a telót, 30 perc nyomogatás után már mehetett a flash.

• tzatzikiii

tag

válasz Quasi_modo #6947 üzenetére

Sziasztok!

De hogy a fenében van az, hogy valaki vesz egy ilyen gépet és első gondolata a romcsere.

Talan eleg, ha azt mondom, WinMo-rol jovok. ;) Ott tenyleg leteleme egy stabil, jol mukodo platformra vagyonak a ROM-csere... epp ezert is gyuloltem az Omniam, mert kb 2-3 hetente flasheltem, de az osszes ROMban volt bug, a fozottben talan kevesebb, mint a gyariban... szoval mar "megszoktam".
    Egyebkent epp ezert vagytam Symbianra, sokkal stabilabb rendszernek tunik nekem, mint a WinMo. Regi 6131-es Nokiamon S40 volt, es imadtam. A Paromnak pedig 5800-ja van, ott ismertem meg eloszor az S60v5-ot, es rettentoen irigyeltem a stabilitasert, amit benne kapott.
    A ROM frissites amugy most nem is a stabilitasbeli problemak vagy a bugok miatt vagyam, hanem leginkabb egy kinetic scrollingot szeretnek a telefonra (igazabol azt se tudom, miert, mert ha tulgordulok kinetikusan, nehezebb pozicionalni, de noi lelkem szereti a csicsat :B ), minden mas tokeletesen megfelel egyelore. A hosszu akkuido a masik, ami erdekelne, de egyelore nem tudom, hogy a mostani, standard majusi romom mennyit bir, igy meg nem kezdek el sirni egy jobb akkuidoert. ;)

@ Muveszur:
    Azért is érdemes lenne várni, mert Bukest is dolgozik az újabb munkáján, elvileg hamarosan az is elkészül.

Koszonom, tanacsod es ezt az infot is megfogadom. Nem ma akartam frissiteni amugyse (tobbek kozott azert, mert nincs XP-m, ugyhogy talan ujra kene particionalnom es telepitenem egy par gigara egy XP-t), de igy talan meg is varom, amig kijon az uj Bukest ROM es a visszajelzesek rola.

Kicsit mas: szignozni mindenkepp fogok, de erdemes-e hackelnem elso korben? Mindent elolvastam a hackelesrol Muveszur blogjan, ennek ellenere nem tudom, kell-e nekem. Hol johet elo szuksegessege? "Elronthatok" valamit hackeles soran?
    Bocsanat a lamazasert, vissza fogok olvasni a topicban, nem kerdezek ra mindenre szazszor, igerem.

Új hozzászólás Aktív témák