Hirdetés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Ez Szubijektív, de nekem a 150ezres HTC HD-hez, amit nyüstöltem fél évig leggyorsabb, legjobb, legstabilabb stb. romokat lőttem fel rá, na ahhoz képest is sokkal jobb. Pedig egy százassal az többe fájt. Gondolkoztam a HD után egy HD2-n, Megnéztem tényleg kafa is volt, de rájöttem, hogy minek? Megint belefeccolok 160ezret egy telefonba amikor ugyanazt, ha nem többet kapok egy 50ezres telefontól is. Ez a telefon az elmúlt 2 hónapban 1x sem fagyott le, 1x sem kelett újraindítani. Szerintem ár/érték arányban ma a piacon nincs jobb nála. Mondom ez szubijektív, de akkor is egy csoda (hiszen te is szereted).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Plus 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- KERESEM! AMD RADEON RX 9070 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest