Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matepalfi
aktív tag
Úgyvan
Én úgy gondolom, hogy azért meg apple, nem kellene még egy régebbi Iphone 4ért is 130e forintot kifizetni, mikor már androidos kétmagos telót vehetsz 80ért is. meg minőségileg, jó hogy az iphone üveg, meg stb, de azért annál egy kisebb esés is végzetes lehet, és nem biztos hogy garanciába belefér. Másik, hogy egy 120as telóba ne lehessen egy működő bluetooth fájlcserélést rakni, az szerintem a 21.szban már gáz. Még a régi alap telók is tudják ezt. Szóval Iphone ide vagy oda, én nem vennék olyat, egyszerűen nem éri meg a ~120e forintokat.(OFF)
és hol veszed, mennyiért? neten nem sok helyen látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest