- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielVon
csendes tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Jo tipp, nonszensz, hogy ilyet kell cainalni egy dedikaltan sport oraval, hogy műkodjon. Amúgy a Samsung legnagyobb ellensege mindig önmaga volt. Mindig kitalatak valait, ami jol mukodik evekig, majd pont a bevalt jo receptem valtoztatnak a valtoztatas kedvéért, en pl a mai napig nem tudom megszokni, hogy a ket gomb funkciot cserelt a korabbi modellekhez kepest. Vagy hogy a gear sport oramon ma is vissza tudom nezni a tavalyelotti eddzesem, itt meg ha ejfelt ut az ora mar a telefon kell barmilyen adat kinyeresehez. A samsung healthrol ne is beszeljunk. Buncselekmeny az emberiseg ellen, annyira szar. Mintha cigiszünetben rakta volna össze bözsike, mert a főni elfelejtette. Katasztrofa. Hardveresen amugy kitűnő óra (szerintem)
-
bcl
senior tag
válasz
szilrobi #4620 üzenetére
Nekem nem (nekem sem?) tűnik el.
Nézd meg te is a beállítást, amit lentebb írtam. Nekem a stopper tűnt el állandóan, és nem mutatta a képernyő alján sem, a kis ikonon. Ment, de vissza kellett hozzá navigálni, vagy a task váltóval, vagy az ikonját újra kikeresve.
Amióta az értesítést beállítottam (újra?), azóta jó.
A Health-tel nálam nem volt ilyen gond, de egy próbát megérhet
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest