Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smirty
tag
Nektek melyik számlap vált be ami nem meríti annyira az aksit?
-
Smirty
tag
Nálam eltűnt a véroxigén mérési lehetőség. Ki tudja miért?
-
Smirty
tag
Nekem miért nem akarja engedni a spotify lejátszást órán?
-
Smirty
tag
Jelzett már valakinek az ekg pitvarfibrillációt?
-
Smirty
tag
Tegnap felkeltem 5:20 kor raktam fel az órát 100-on volt. Elindultam 3 órás útra, az órán mutatta a térképet. Érkezéskor 80%on volt. 11:30kor vissza, ismét térkép ment az órán, 15:00 körül értem haza és 50%on volt. Ment a 10 percenkénti pulzus 2,3 vérnyomást mértem, 1 EKG, bluetooth, wifi, minden bekapcsolva. Értesítések folyamatosan jóttek. 21:00 kor raktam töltőre, mert 25%-on volt. Az óra: galaxy watch 4 classic 42mm LTE. Egy hete használom és még így is tanul. Nekem jó így.
-
Smirty
tag
Dualsimnél lte óránál meg lehet oldani, hogy mind a két számot ha hívják, akkor az órán jelenjen meg, ha nincs nálam a teló? Egy esimet támogat?
-
Smirty
tag
válasz
Roland0224 #2432 üzenetére
Lte vagy sima az órád?
-
Smirty
tag
Eddigi tapasztalataitok alapján nem érdemes a 40mm, illetve a 42mm es változatot venni üzemidő tekintetében?
-
Smirty
tag
Jöttem ide is olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest