Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Akit annyira nem érdekel, hogy figyelmesen végignézze, a lényeg (számomra, és itt, a GW4 topikban örvendetes); több ponton is a GW5 jött ki pontatlanabbnak(!).
UI.: hja, és még az akku is gyorsabban merült a GW5-ön (ugyanazon telefonhoz csatlakoztatva)... na mindegy. Nem kell további hitvita, de összességébben azért szomorú, hogy az újabb, nem feltétlenül jobb - sőt! (engem pont nm izgat, de ideges lennék, ha váltottam volna és számítanának ezek a paraméterek. Nekem számítanak. Jobban, mint, hogy naponta teszem töltőre az órát. Ha lenne 2-3 hét különbség, azt mondom; ez már valami! 1 nap? Vicc).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest