-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz Ed Parker #1694 üzenetére
Nem neked címeztem a regényt, csak úgy bele a nagyvilágba, a fórumra. Mostanában sok volt az ilyesféle probléma. Nem tudom, nekem a laggol meg szaggat között van különbség. Szaggat, amikor bár gyors a rendszer, az animációk gyorsan, de szaggatva történnek. Ez zavaró, de nem lassítja a munkát. Laggolás, ha pl. pötyögök a billentyűzeten és pár betűs vagy szavas lemaradásban van a rendszer vagy amikor elindítok egy alkalmazást és érzem, hogy a gép próbálja beletuszkolni a ramba, zárja be a háttérben a dolgokat és csak azután tér észhez újra.
Továbbra is tartom, hogy az Apple dolga sokkal egyszerűbb. Saját maga dönti el, hogy mikor mit és hogyan csinál, mert kicsit átírja a rendszert itt-ott és 1 giga rammal is megy.
Itt meg adott egy kitudja hány rétegű rendszer, ami alapból bonyolult és nehéz jól fejleszteni szvsz, amit még a gyártók megfejelnek saját felülettel. És tessék, lehet optimalizálni.
Remélem, hogy a lollipoppal megoldódik a problémátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Pink, Karcmentes, Csak Kipróbált, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest