-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz spawn21 #1676 üzenetére
Semmi problémám nincs a tabbal. Nem tudom reprodukálni amiket írtatok. Soha nem állt még le böngésző, napokig megjegyzi a nyitott oldalaimat újratöltés nélkül. Youtube sem akadozik nálam, soha nem áll le. Chrome betát használok, tök gördülékeny minden. Egyedül a messenger szokott szarakodni, de az mindenkinél kaki órákat skypeolok rajta, semmi gomd vele. A ramból általában 2,5 foglalt. Amíg smooth rendszer nem érdekel mennyit használ. Nem vagyok előrébb ha több a szabad ram. Ha indítok programot, úgyis összehúzzák magukat a ramban és megy minden rendesen. Soha nem láttam még egy launcher újratöltést se. Gyárit használok, nekem tetszik. 10-13 program futtatása közben sem akadozik semmi. Nálatok valami gond van.
Teszteltem a youtube-ot. Jobb oldalt 4k videó megy miközben ezt írom és 5 oldal meg van nyitva. Semmi akadás. :/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A9+ Tablet
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest