- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Én szeretem a CM-et a Lenovo K910-esemen, szóval ha az lesz csak rá, akkor gondolkodás nélkül megy a root. Utoljára még Galaxy S1 volt az utolsó Samsung telefonom, arra még 2.1 után kijött a 2.2 meg a 2.3 is. XDA-n meg van hozzá használható 4.x is, 5.x már azért túlzás neki, JellyBean-nel még szépen ment mikor utoljára játszottam vele.
Az biztos, hogy ezek után sem lesz Samsung telefonom, akkor már inkább iPhone vagy az új Lumia 950/950XL ha sok fölös pénzem van! Android vonalon meg esetleg egy OnePlus 2, Xiaomi Mi5, Meizu MX5 Pro vagy valami hasonló ha sokat akarok költeni. Nem mintha a K910 nem szolgálna ki, just saying...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Spórolós topik
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Pink, Karcmentes, Csak Kipróbált, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- Apple iPad 128GB 6th Gen
- Apple iPad Air 3 10.5" Wi-fi 64gb ezüst + billentyűzet + pencil 1. tulajtól eladó
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Apple Magic Keyboard for iPad 11 inch Magyar, 11'' PRO 1-2-3-4 GEN, AIR 4-5 PITAKA TÁSKÁVAL+Pencil 2
- ipad Air 1. 16 GB Wifi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest