- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
El mondom én hogy szoktam.
Nem szoktam hagyni 15% alá merülni, csak nagyon ritkán.
éjszakára szoktam bedugni tölteni és reggel húzom le.
Ezt így csinálom kb. az első telefonom óta és soha nem volt gondom az akksival.
Szerintem az tudja rongálni, ha mindig rá töltesz majd le húzod. A töltésnek van egy karakterisztikája, nem lineárisan halad. Szóval nem olyan, mintha pl.egy vödörbe öntögetnéd a vizet poharanként. A karakterisztika megszakítása sokat árt sz akksinak. Szerintem 85%-nál lehúzni sem szerencsés e miatt, de persze vannak ellen vélemények.
A gyors töltésről valahol azt olvastam, hogy nem kérosítja az akksit. Volt egy kimutatás, ahol 2 azonoskészüléken tesztelték. Az egyiket csak györs töltéssel töltötték, a másikat csak normál töltéssel. X ezer ciklus án az jött ki, hogy a gyors töltött akksi kapacitása 1% romlott jobban, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez most a legdrágább, legtöbbet tudó tablet, amit a Samsung kínálni képes. Nem csak tartalomfogyasztásra, hanem munkára is való, de megvannak a korlátai.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest